Bu benim hemen hemen bir yillik degisimin herkes kilo veremezsin dedi ama ben inadina calistim hirslandim ve yavas yavas kilo verdim sizde başarabilirsiniz kendinize güvenin yeter🫶🏻

Bu benim hemen hemen bir yillik degisimin herkes kilo veremezsin dedi ama ben inadina calistim hirslandim ve yavas yavas kilo verdim sizde başarabilirsiniz kendinize güvenin yeter🫶🏻
Seni ciddi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu süreci ben de yaşadım cidden zorlu ve sağlam psikoloji isteyen bir süreç başarmana çok sevindim♥️♥️. Ama senden ricam bu süreç içerisinde kiloluyken sana kabalık yapıp zayifken farklı davranan insanlara çok dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Sen aynı sensin ama maalesef insanlar sana aynı davranmıyor aynı yaklasmiyor sana. İnsanları cesaretlendirmen bile mükemmel bir davranış. Harikasın😍😍🥰🥰
Teşekkürler çok sağolun 🙏🏻🙏🏻
Boyle bir afete kimsenin kiloluyken de kabalik yapacağını sanmıyorum.
Cevap
18Cevap
3 ayda 18 kilo verdim spora tekrar yazilcam kas yapicam bu sefer
vay danam vaydan vay anam vaya dönüş olmuş kaba tabirle. tebrik ederim azmine hayran kaldım
@ManisaDelisi ya bi s herkese vay danam vay hayatta bi başarısı bile yok doğmak dışında
@esmaceliköz bacım hadi sen ünili erkekleri avlamaya git buralarda çok dolanma
Ya hadi s
@esmaceliköz bu sana yazacağım son cevap bacım kurulup kurulup gelme bana :)
Aksi gibi herkesin kizin eski haline sulanmasi adagahsgas 😅😅
Gercekten..
Ben dahil asfgdgsaab 😅
Oha tebriklerrrr🥳🥳 nasıl yaptın
Dengeli beslenme ve hergun yürüyüş yaparak🫶🏻
Ben hayatimdan tamamen şekerli şeyleri atmadım ama günlük hayatimdan çıkardım üç haftada bir ödül günüm oluyor o gün istediğimi abartadan yiyorum sonra tekrar şekeri kesiyorum şeker ve yağlı yiyecekleri keserseniz sizde farkı görebilirsiniz 🙏🏻
Azmine hayran kaldım tebrik ederim 💕
Sagolun inanmak basarmanin yarisidir tek önemli olan kendimize güvenmek 💘
Nasıl yaptın paylaşırsan sevinirim benim de kurtulmak istedigim 6 kilo var
Çok haklısın ama azim gerek onda sizde var 🙏🏻🌷
Güzelim her gün 1 saat tempolu yürüyüş yaptim ve dengeli beslendim yavas yavas sende verirsin kilo merak etme
İnsallah 🙏🏻🌷 tesekkur ederim
genç çıtıra dönmüşsün
tebrik ederim sizi
Oha ikiye bölünmüşsun diyer yarin nerde? Kullanmiyosan ben alabilirim:)
Tebrik ederim
Maşallah nazar değmesin
ilk defa kilolu bi kızı beğendim o da zayıflamış
Eski halinde kotu degilmis
Kilolu halin daha seksi miş
Tebrikler 🎊
Tebrikler aşko
Tebrikler👏👏
Helal
eski halin daha iyimiş
Bravo madalyon takalım mi
Ne alaka belki kilo vermek isteyen baska kizlar vardir diye azimlensinler diye paylasayim dedim
Cook iyi 🧿
İlk halin mükemelmiş be yaptın kendine ya
Tebrikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?