Kızlar, Kızlaar hadi burda falcılarımızı ve deneyimlerimizi paylaşalım ve önerdiğiniz falcıları?

Arkdaşlar ben fala cok meraklı değildim ta ki eski sevgilim beni terk edene kadar daha sonra bu arkdaşlarımla bir kaç falcıya gitmiştik ama aradan baya zaman geçti memnun olduklarımda var simdi tekrar gitmek istiyorum ama internette sürekli reklam kokuyo falcı topikleri :/ ilk gittiğim falcı melekler kahvesinde adını hatırlamıyorum belkide aliydi geçmişle ilgili söyledikleri okey oluru vardı ama sonra eski sevgilimi tarif etti bana aynen tarif ettiği gibi birisiydi. ama sonrasında 2 ay içinde bana mesaj atıcağını söyledi olmadı öyle bişey 6 ay geçti cok tutmadım yani sonra kapris kafede roza diye bir falcıya gittim ilk su falı tarot falan içinde dediler ama su falı nasıl bakılıyo anlamadım bir kaç şey yazdırdı kağıda sonra suya koydu ilk başta söyledikleri bldi gibi ama ileri tarihler verdiği için şuanda bilemiyorum ama cok kısa sürdü gerçekten 10 dakika belki, ama geçmişle ilgili söyledikleri olur gibi, aynı kafede annemde iranlı imam diye birine baktırdı adam tutturmuş sende büyü var bin tl ver bozalım yarım saat bunu konuşmuşlar fal kaynamış bu yüzden ama belki ben giderim bilemiyorum giden varsa yazsın, kadınlar kahvesi favorim pelin ona ilk baktırdığımda söylediği bütün tarihler cıktı hatta akşam hoşlandığın cocukla aranızda yakınlık olucak telefonda dedi oldu buluşma tarihleri söyledi oldu ee böyle olunca bende durur muyum tekrar gittim :D tekrar söylediği şeyler oldu ama verdiği tarihler tam oturmadı bu sefer yani 2 hafta içinde sevgili olucaksınız demişti 20 şubatta baktırmıştım olmadı 5 vakte kadar buluşma var dedi olmadı ama 23-24 gibi yakın konuşmalar olucak dedi 23ünde olmuştu ama buluşma tarihleri olmadı ne yazıkki, aynı cafede duygu var oda iyi biliyo ama veridği tarihler Nisan mayıs olduğu için Şu an bilemiyorum. şimdi nette gezerken nalan uçar diye birnin cok reklamı yapılmış, dejavu duygu yazmışlar, birde şu iranlı imamı merak ediyorum sizler kimlerden memnun kaldınız
Kızlar, Kızlaar hadi burda falcılarımızı ve deneyimlerimizi paylaşalım ve önerdiğiniz falcıları?