Bakın arkadaşlar, şerbetli tatlılar yasaklansın demiyorum elbette ama şu ilginç veri çok dikkatimi çekti:
Şerbetli tatlı tüketmeyen Fransa’da kişi başı milli gelir 40 bin $
Şerbetli tatlı tüketen Türkiye’de kişi başı milli gelir 10 bin $
Bakın arkadaşlar, şerbetli tatlılar yasaklansın demiyorum elbette ama şu ilginç veri çok dikkatimi çekti:
Şerbetli tatlı tüketmeyen Fransa’da kişi başı milli gelir 40 bin $
Şerbetli tatlı tüketen Türkiye’de kişi başı milli gelir 10 bin $
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sütlü tatlılar daha iyi hafif. Şerbetli tatlılar ağır oluyor arada yenilmeli. Milli gelirle alakası yok bence ya
👏
Var. 👍
Çok şerbetli tatlı yiyemiyorum mide bulandırıyor mesela baklava çok şekerli geliyor diye hiç sevmem 🤷🏼♀️
Sen mantıklı bir insansın.
Bencede😹 Şerbetli sevdiğim tek tatlı şekerpare.
Onu da yemesen olur mu?
Neden gı
Batılı değerlere uygun değil
Zaten bir ısırık yetiyor oda çok ağır olduğu için neyse ben puding sütlaç pasta dan falan devamke
Bravo 👍 👏
👍🏻😌
serbetli tatlilardan bi tek baklavayi seviyorum o da agir zaten kesiyor hemen, sutlu tatlilar hafif ve lezzetli
Normalde mantıklı bir insansın ama baklava sevmen sana karşı negatif ön yargılar oluşturmama sebep oldu
tesekkurler
Abicim sen hep nedensiz bir şekilde Türk kültüründe olan şeyleri sorgulamissin. Skcjskckskfkkskfjdjg
Nedensiz değil
Evet mükemmel bir ülke olduğumuzu düşünmüyorum ama değerlerimiz var ve kesinlikle mükemmel olmamızı engelleyen faktörleri sende biliyorsundur. Yabancı uyruklu musun? Adın ne?
Türk’üm.
Dediğim gibi kusurlu yanları olan bir ülkeyiz. Her ülke gibi. Her yönden şifa bir ülkeyiz. Sağlık sektörü olsun, turizm olsun. Adamlar tedavi olmak için buraya geliyor Almancı abimden biliyorum. Övülecek yanları da övelim.
Sütlü tatlılar seviyorum, şerbetli yemiyorum.
Çünkü siz akıllı bir insansınız. 👏
Herkesin damak zevkine farklı olduğu için olabilir mi
Hayır
Yazık kafana
Önce Türkçe öğren
Sjjdhxbshjs tamam knka ama sende burada sütlü tatlı sorgulama bnce
Bunu değerlendireceğim
İlginç bi veriymiş, demek ki fazla şekerli tatlılar tüketmek zarar veriyor her açıdan 😂 bende sütlü tatlı severim, şerbetli tatlılar ağır geliyor tüketemiyorum.
Hahahaha birkaç kişiye daha aynı cevabı vermen dışında bi sorun yok 😂😂
Onlar da mantıklı insanlar
Ben ikna oldum şahsen jxjaodkqodjwod
Sütlü tatlı hafif oluyor. Ama baklava ve şekerparenin de yerini hiçbir şey tutamaz
Baklava 👎
Sütlü baklava (biraz iyi)
Sütlaç 👍
Bende sütlü tatlıları daha çok severim ama milli gelir ne alaka
Aşırı tatlı şeyler tüketenler AKP’ye oy veriyorlar.
Fazla şeker beyne zarar verir.
Süttlu tatlilar candir
Serbetli sevmem
Sende öylesin 🤝