Güncellemeler
1 yıl
daha önce emerek morartım evet bu emme morarmasına benzemıyor ama ayda 1 oldugu için o morarma gün geçtikçe nasıl geçiyor evrelerini bilmiyorum. Benim emdiğimde olan morarma gibi değildi baya kücük kedi tırmığı çinsinde 3 cizgi ard arda memenin dokusu gibi kahverengiydi bende meme bandı diyince hak verdim çünkü daha önce sinemaya gittiğimizde meme bandı taktıgını görmüştüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka ne iz yapabilirki. Bi hayvana mı emdirdi diyorsın öyle ise sen boşsun. Şimdiye kadar hatunu morartamadıysan icabına bakmışlar demekki. Ama kız haklı olabilir. Bilemiyorum
daha önce emerek morartım evet bu emme morarmasına benzemıyor ama ayda 1 oldugu için o morarma gün geçtikçe nasıl geçiyor evrelerini bilmiyorum. Benim emdiğimde olan morarma gibi değildi baya kücük kedi tırmığı çinsinde 3 cizgi ard arda memenin dokusu gibi kahverengiydi bende meme bandı diyince hak verdim çünkü daha önce sinemaya gittiğimizde meme bandı taktıgını görmüştüm
Önemsenecek bişey değil ozmn
Kim bilir kimler emdi sömürdü, ah saftirik sen de inandın.
teflon tavaya yaptıgım cevabı oku
Tencere yok mu
Lan hiç ilişkiye girmedim ama yeminle boynumda bir iz vardı anneme gösterdim dedi kimleydin ve ben kimseyle olmamıştım
Yok artık annen açık açık sordu yani
Evet ama kimseyle de olmadım bas baya iz vardı
Olmayabilir tabiki ama öyle bı soru gelmesi ki bide annenden
Sorma ya kız arkadaşların diyorum erkekle çıktığımı sanıyor
Olsun sende öyle de o zaman
sevgilim benimle her türlü sevişmeyi çırılçıplak yapıyor her türtü temas sürtünme oluyor ama vermiyor hafif yeltendiğimde zorladıgımda orayı sinirleniyor beni itiyor defalarca denedim en zevkli zamanında bile orayı zorladıgımda aşırı ciddileşiyor sence bakire midir evlenince diyor
Bakire olmaması da var sen denediğin kadarıyla dene
her seferinde deniyorum ama girmeme izin vermiyor kilit noktası sadece sürtmeden ibaret ciddi düşünüyorız iki taraflı sence benle ciddi düşündüğü evlenmeden öyle bi hataya düşüp beni kaybetmekten mi korkuyor
Bu da olabilir bence biraz hızlan evlenmek için
okul okuyor 1 sene var bitmesine okulu bitsin evlenmeyi düşünüyoruz o süre zarfında ayda 1 böyle şeyler yaşıyoruz ten olarak birbirimizi istiyoruz
O seneyi bekleyin ve o kızı elinden kaçırma
Adiyse yapar ama izi görmem lazım
Ooo kız arkadaşın baya hızlı
teflon tavaya yaptıgım yorumu oku
Ahahahaha çok safsın