KYK yurdunda kalıyordum. Bundan 1 ay önce yaz okulu. Çoraplarımı kızın yatağına attım diye bağırınca kalkıp kalçasına pandik attım. Kız da saçıma yapışınca cıngar çıktı sonra ayırdılar vs. Gittik güvenliğe, tutanak tutuldu. Şimdi de daha yurtta barınamazsınız diye duyuru yaptılar. Ne yapayım şimdi ben?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu yazdıgın hikayenin başlıgı bu mu yani. başlık olarak kavga ettigim için yurtttan atılmam fazla yazmalıydın aq :D hikayenin içinde parmak detayını söylyebilirdin keko :D
😂😂😂 Kız canım ya
yazik kafana niye esyalarini kizin yatagina atiyorsun ve niye kizin kalcasina dokunuyorsun diger kizin yurttan atilmasina uzuldum.
Ya çoraplarım temiz. Tamam dışarıdan gelmiştim ama akıl var mantık var temizliğine önem gösteren bi kızın ayakları ne kadar pis olabilir? Tamamen bana uyuz olduğu için cıngar çıkarıyordu. Ayrıca kalçasına dokunsam ne olacak be sanki altın anasını satayım hak etti. Abartıyor her şeyi. Bi de güvenliğe diyor ki çöplerini yatağıma boşaltıyor.
Hayır birkaç kere cipsi poşetini attım onun yatagına o kadar. O da o kadar pis değil.
Hem pedleri ortaya atmama da ıy diyordu. canım bu kız. Tamamen bana uyuz sanki kendi adet görmüyor.
pedlerini ortaya mi dokuyorsun kızım kafayi mi yedin niye toplumdan biri olmaya calismiyorsun kyk yurdunun adini soyle de yanlislikla gelmeyelim
Ya bırak sanki siz çok temizsiniz he aynen siz regl olmuyosunuz kanka bir tek ben oluyorum aynen.
Biz kötüyüz aynen
ahahaha troll ama eğlenceli. tabii ki kim arkadasina böyle bir es
eziyet cektirir
He canım he. Biz kötüyüz aynen biz kötüyüz aynen
Senin gibi sapıkları da bir zahmet kykda barındırmasınlar yakında millete tecavüz etmeye de kalkardın maazallah
Ne alakası var ya sanki cinayet var gibi bağırırsa tabiki pandiği atarım.
Sen nereye gitsen kavga çıkarıp böyle şeyler yaşarsın
Hak etti valla. Kullanılmış pedlerimi bile onun yastığına sürüyodum o yokken. Çünkü onda beyin yok. d
Neden çokmuş kötü biri
Hayır kötü biri değil ama bana kıl
Bende ünv gidcem böyle şeyler görünce gitmekten soğuyorum
Sıkma canını iyi insanlar ile karşılarsın. Ama kadınlar erkeklerden farklı erkekler daha rahat kaynaşıyor kadınlar sürekli bir rekabet ve çekişme halinde. Birbirini seven kadın az.
4 arkadaş birleşip ev tutun madem..
Gerek kalmadı ya tek dersim kaldı onun için de okula gitmem sınavlar için giderim sadece
dilekçeye de pandik attım mı yazdın aşföşwçdöd
O kız ortalığı birbirine kattı bir de diyor ki daha önce de çoraplarını yastığıma atıyordu. Evet birkaç kere olabilir. Ama her gün duş alıyorum ne kadar kirli olabilirim? Abarttı iyice. Zaten önceden de hep trip atıyordu. İyi ki attım kardeşim parmak
olsun öyle anlatılmaz o milletin görünü de elleme ablacım ayıp tm mı
Valla pedlerimi bile atıyordum salağınn yastığına o yokken. İyi de oluyordu. Tüm pisliklerimi yatağına attım. Hak ediyordu valla
anladım canım
Sagol çok anlayışlısın
hep öyleyimdir
Herkese karşı mı?
senin gibilere yok
Nasıl yani?
senin gibi pis bir kızla arkadaş dahi olmazdım diyorum
İyi de kızların önemli bir kısmı pistir zaten 😂
Bende yurtta kaldım 3 kızla birlikte yer geliyodu odada toplaşıyorduk hepside gayet temizdi
Ahaha binde bir olacak şeyler. Kızlar pislik içinde. Ben yine temizim. Pedi, çöpü, çeri ortaya atıyorum. Benim içim dışım bir kızım ben kendimi temiz göstermeye çalışanlardan değilim. Kendini temiz gösterenler var ya heh onlar tuvalet temizliginden aciz 🤢 Zaten erkeklere hoş görünmek için temiz görünürler erkek yoksa temizlik de yok.
lan yürü git amunaaaaakoduğuuuuuM
Len yürü sanki sizi bilmiyoz.😂
Girdiğin tuvalete kol gibi bırakıyon geliyon buraya temiz kız ayağı yapıyon
pis pis konuşma be manyak
Len bırakmıyon mu kol gibi? Görmüyoz mu tuvaletlerin halini? Siz anca lafta temizsiniz. Tuvalette sanat eseri gibi bağırsaklarınızın eserini sergiliyorsunuz
S. çtığın yere 1 hafta girilmiyor ama temizsin aynen
Parmak atma detayına ne gerek vardı ki mk
Sinirlendim
toplum içinde yaşamayı öğrenmen lazım.
Ya ne var birkaç kere cips poşet, birkaç kere çorap ve ped bırakmışım yatağına ne var.
vazgeçtim , sana değil lafım
bir beyit paylaşasım geldi
"Mey biter saki kalır.
Her renk solar haki kalır.
İlim insanın cehlini alsa da,
hamurunda varsa eşeklik; baki kalır"
😂😂😂😂😂😂😂
yav manyak misin ag pandik ne alaka
Hak etti
tokat at ne biliyim sacini cek baska bisi yap pandik ne
Koca kalçası bunu hak etti. Tam bir beyinsiz...
sen biraz kalçasına ilgi duymuşsun sanırım..
Yok be tiksinirim ondan🤢🤢🤢
baya tiksinirmişsin ya..
Reziller ya
insan hayret ediyor
Neye?
insanlar cok tahammulsuzlesmis birbirine. en küçük vir şeyde nefret besliyorlar
Kovuldun
Git müdürden özür dile
Evet maalesef.
Özür dile kendini affettir
Yok ya okul bitti sayılır tek ders kaldı
Hocanın kulağına giderse geçirmez o derstten
Yok be gitmez. Koca okul.
Dedikodu olursa yayılır
Yok be. Kimse duymaz ne olursa olsun...
Ne yapacaksın şimdi.
Tek dersim kaldı onun için tek ders sınavlarına gireceğim. O yüzden kalacak yer sorunum yok artık
SGDHDJKDKZNX
Olay gerçek. Kız pislik yaptı. Çoraplarım pis olsa bile yatağında 1-2 dakika dursa ne olacak