Benim babam ben 1 yaşındayken öldü ama belli bir mal bıraktığı için rahat büyüdük şükür, yetim dul hakkında teyzeleri yedirdik, içirdik, gezdirdik her şeyi yaptık, ama şimdi hepsi nankörlük yapıyor üstüne bir saç tellerine zarar vermediğimiz halde bize beddua edip düşman oldular, sonra bir tane kuzenimin var, serserinin teki okusun diye seferber oldu herkes, bu 25 yaşında ne dee çalıştı, ne de işte çalıştı, sürekli orada burada geziyor, gelmiş geşen kavgada bir çocuğu bıçaklamış, avukat parası da 150 binmiş, teyzem herkesi arayıp borç istiyormuş, bizi de aradı 10 bin istedi, bizde dedik öyle bir para veremeyiz, hayır istediği şeye bakar mısınız o milleti bıçaklıcak insanlar da para verecek oh ne güzel dünya, ben onlara hiçbir şey yapmayayım bize beddua etsinler nankörlük etsinler biz onlara para verelim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dediğin gibi nankörlük durumu varsa muhatap olmayın ama çocuk haklıysa olayda ve para sizi sarsmayacaksa verin başınızın gözünüzün sadakası olsun
Senelerce aman sadakadır olsun aman, babamın ruhuna gitsin, diye diye verdik verdik gene kötü olduk gene nankörklük yaptılar, parayı isteyen teyzem bizimde babamızdan ölmemiz gerektiğini söyleyen bir kadın, 10 bin TL sarsar bu devirde pahaşılıkta insanın 10 tl ye bile ihtiyacı oluyor maalesef, ayrıca milyonların olsa biz ölüyoruz deseler yemin ederim ki dönüp bakmam
Anladım muhatap olmayın tamamen iletişimi kesin canınızı sıkmasınlar boşa.
verme devam eder ve sende bu suça ortak olursun
Vermicem zaten annemin de vermesini engellicem
Doğru karar almisiniz, aptalların sebep oldukları vakaların hesabını ödemek zorunda değilsiniz
Kesinlikle
Bırak ya. Asam bıçaklamış birde avukat mı tutcaklar
Girsin içeri.
Hayır maddi durumun olmayınca devlet vermiyor mu avukat bunlar yalan söylüyor bence bir borçları da vardı çünkü bir şeylere çocuk içeri girdi diyip yalan söyleyip borcu kapatmaya çalışıyorlar
Mümkün. Mesafe koyun derim zorla kimse kimseden bir şey almaz. Havlayan köpek ısırmazmış.
Mesafe koyuyoruz zaten, bayramda öpmedim bile selam vermedim, utanmaz olan bunlar kızı senelerce evinize geldi gezdirdik dolaştırıp, yedirdik içerdik, harçlık vermeden yollamadı annem, bir tabağını kaldırmıyordu, şimdi bize yakın oturuyo, bizim araba yok artık kendi arabası var, bir kere aramıyor teyze sizi şuraya götüreyim mi, buraya gidelim mi 1 kere bile götürmedi bizi bir yere. Hatta inadına story atıyor gezmelere gidince iğrenç insan ona yetim hakkım haram zıkkım olsun zaten
Hayatta en nedret ettiğim insan tipi nankörlerdir. Duşman başına der geçerim bence adımlarınızı dikkatli atın bunlar sakat insanlar.
Evet ben artık görüşmüyorum annem de annanem var diye sadece oraya gidiyor, bunlar bir bana da oruruyor zaten, ananemin kalbi kırılmasın diye arada bir gidiyor o kadar.
Onların bedduası tutmaz ama onlar sizin paranızı yediyse hapı yuttular çok günah
Evet ben hepsine yetim hakkımı haram ettim zaten o kadar kalbim kırık ki, gelip soframızda yemek yerken bir yandan da bizi bunlatmaya çalışıp kalplerinde fesatlık varmış, Allah sorsun gerçekten, Allaha bıraktım ben artık
En iyisini yaptın
canım haksız beddua kendine geçer boş ver
Ya insanı kafasına taktığı şey ne biliyor musun hani bazı insanlar fizikten zararı olmasa bile dille zararı vardır ya da tam tersidir ya, hani bizim hiçbir anlamda zararımız olmadı zaten ben 10 yaşında 5 yaşında ne yapmış olabilirim ki, tam tersi hep faydamız oldu, hep bir şeyler yaptık verdik ettik, ama düşman oldular, durup durup Allahım ben kimseye bir şey yapmadım niye bize düşmanlar niye bizi sevmiyorlar diye yalvar yakar ağldım kışın her namazdan sonra onu insna takıyor ben kimseye bit şey yapmadım ama ekmeğimizi yiyen düşman oldu.
şu an kötü hissedebilirsin ama zamanla onlar da yaşayarak anlayacak herseyi zamanla çok şey değişiyor sadece sabret
Başınız sağolsun
Allah razı olsun sağ ol
🙏
Sadece bu yoktur bicok şey olmustur orada ailede
Nasıl yani
Hep kavga gürültü
En rahat edemediğim yer öyle bi cevredir
Evet eniştem teyzemi sırtından falan bıçakladı bir sürü olaylar, ben 5 yaşında çocuktum ne zaman gitsem onlara ağlardım eve gidelim diye ve kuzenlerim de hep yaşıt sayılırız bir sürü çocuk var di mi çocuk çocuğu görünce gitmez istemez normalde, ben o huzursuzluğu hissediyormuşum heralde ağlama krizlerine girerdim eve gitmek istiyorum diye
İğrenç
Vermeyin
Annem bir kira geliyor ortak evden 3750 onu verelim diyor ben de verirsen ararım haram ederim kavga ederim diyorum
Bunun sonu gelmez, ardı arkası kesilmez. Bugün bu olayda 4 bin verirsiniz yarın başka bi olayda 10 bin gerek yok
Verdirmicem ki zaten senelerce sömürdüler, annem ona buzdolabı aldı, koltuk aldı, yatak aldı, evimize geldiler senelerce tatil yaptılar gezdirdir dolaştırdı, yedirdi içirdi barındırdı, şimdi hepsi nankörlük yapıyor, düşmanlık yapıyorlar, annem onun çocukları bize geldiğinde ceplerine harçlık koymadan göndermezdi, biz çocuktuk bayramda gözümüzün önünde herkese harçlık verirlerdi bize 1 kuruş bile vermezlerdi tamam maddi durumumuz daha iyi olabilir ama sonuçta çocuğuz di mi, ona 5 veriyorsan bana 1 tl ver gönlümü al en azında ben 7,8 yaşında çocuğum bizde böyle bakardık sadece.
Meyve veren ağaç taşlanır. Nanköre yaranılmaz. Şimdiye kadar yaptıklarınız, fedakarlıklarınız onlar için fazla bile olmuş
Annem aman ailem diye sevgisizlikten ve yalnızlıktan yaptı ki hep, 10 varsa 8ini onlara verdi, çok cömert, bonkör annem, bunlar da yatımız katımız varmış gibi sandılar, enayi olarak gördüler hep, ama her toz zerresine bizi. Yetim hakkımızda vardı ben yetim hakkımı hepsine haram ediyorum.
Belli ki çok dolmuşsunuz ve bu konuda oldukça canınız yanmış ama üzülmeyin hak eden cezasını elbet bulur. Bu dünyada da öbür dünyada da.
Amin inşallah