20 yaşındayım hala yemek yapmayı bilmiyorum ve yemek yapmayı da sevmiyorum. İleriki hayatımda ne kadar sorun olur bu bana?
Eleştirmeden cevaplar verin.
Eleştirmeden cevaplar verin.
Cicim ayları bittikten sonra sorun olur canım ve yemek yapmak zevkli hele ki yaptiklarin güzel olur sa daha çok yapmak istersin
ogrenmeye bak bir an once
kocana her gün makarna veya beraber pizza şipariş edersiniz o kadar.
meraktan soruyorum, kocası neden yemek yapmıyor?
ne zamana kadar adamcagız bir gün yapar iki gün yapar üçüncü günde yapacak hali yok ya.
@laurapiggott erkekte bir yere kadar dayanır 1-2-3 :) isyan eder postalar
aynen erkek bazen yapmalı ama bu iş genelde kadınındır.
Neden anlamadım lütfen aydınlatın adamların eli ve beyni yok mu? kadın çalışıyor adam çalışıyor neden kadın yemek yapıyor
size davetiye göndereyimde 1 günlüğüne ingiltereye gelin ve görün bakalım burada erkeklerde yemek yapar kadınlarda kimse yemek yapmadığı için karısını kapıya koymaz. evlilik kadının hizmetçi olması değildir
dostum bura türkiye dikkatini çekerim eger ingilterede evlenmeyi düşünüyosan amanna...
Sayin @laurapiggott benim dedelerim nenelerim türk. Sizinki ingilizse orasını bilemem.
haha ben türk değilim yani ingilterede yaşıyorum annem türk babam ingiliz anlatabildim mi? demeye çalıştığım şeyide anlamadın. Türkler kadınları hizmetçi kullanmak için evleniyor sizde bundan zevk alıyorsunuz neden olduğunu merak ettim
sizde? derken Eger kadında erkekte calısıyorsa birlikte bişi yapmaları normal hayat müşterek sonuçta ama kadınlara düşen sorumluluk biraz daha fazla türkiyede anlatabildimmi?
Valla evleneceğin adama da bunu anlatırsan seni yemek kursuna yazdıralım aşkım demez yani :) kıçına yarım voleyi yersin
Ben yemek yapıyorum yha :/ seni tamamlayan birini bulursun
Cevap
13Cevap
eviniz yüksek kattaysa hiç durma koş balkondan balıklamasına atla
yüksek değilse öff bul bişiler yaşama boşuna
evlenirsen kocanın seni babanın evıne geri gondermesıne varabılcek kadar sorun olur
olur tabi bayan dediğin yemek yapmasını bilecek ilerde eşin mi yapacak sana yemeği :D
:))) 2 3 haftaya kapıda kalacak :D
@BabyChucky aynen abi ya yemek yapmayan kadını hayal bile edemiyorum :D
Yani düssünsene esin 1 de kalkıyor ev işi yapmıyor dedikodu anca ve sabah kahvaltısı akşam yapmıyor dışarda hep geziyor annesi hep sizde :D saniyede boşanma davası :D ve evlenmeden evlilik sozlesmesi
@BabyChucky saniyede saniyede bırakılır valla :D
Ne iş bu yaaa :D :D ev isinde titiz olacak kız dedin evde kuralları o koyacak seni düzene sokacak dimi
@BabyChucky kesinlik le bro evin sahibi o olacak :D
Aynen :) sende benim kafa ama ev senin üstüne olacak kaynana alımı olmicak
Bende yapmasini bilmiyorum. Ogrenmesi kolay, sorun olmaz.
bir an önce öğren bence erkek işe gidip eve gelince yemek yapmaz hazırlanmış yemek ister ;)
Kendin gibi bir erkek bulursun bakkaldan her gün yarim salam sucuk yaptırıp yersiniz :)
ögrenirsin elbet merak etme hayat şartları sagolsun
yemek yapmak zorunda değilsin oku yeter
Ogrenirsin takma ya..
Yemek yapmayı bilmeyen kızlar ölsün.
Bence senin gebermen lazim
öğrenirsin sıkıntı yok.
Kocan kapının önüne koyar valla
Ogrenirsin ya hic bir sey mi yapamiyosun sanki?
Siz bence gidin intihar edin
Öğren
Ogren
Ogren artikkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar