20 yaşımdayım ve ne evlenmek ne de çocuk sahibi olmak istemiyorum. Çünkü kalabalık bir ailede büyüdüm ve çocuk sesinden nefret ediyorum. Hâlâ küçücük kardeşlerim var ve sürekli kavga ediyorlar sesten bıktım. Bu yüzden sakin ve dingin bir hayat istiyorum. Birini sevsem bile çocuk istemiyorum. Bu ilerde bana sıkıntı olur mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence senin hayatın senin kararın olabilir..
Tam benim kafadasın, sarılıp sakin bir şekilde uyumaya var mısın
İlerdeki kocam ile (eğer olursa) planlarım arasında kral.
evet olur tabikide
hangi erkek evlenipte çocuk istemez istemem diyende yalan söyler en fazla genç evlenenler 2-3 sene istemiyebilir
çocuk istemiyorsan evlenmiyeceksin dost hayatı yaşayacaksın o zaman
Dost hayatı yaşamam, ideallerime aykırı. Çocuk istemeyen birini bulmak zor, o yüzden inşallah karşıma biri çıkmaz da evlenmem. Aşk beni bulmasın daha iyi. Bulursa mantığı kullanmak zor olacak ama olur da bulursa benimle aynı fikirde değilse mantığımı dinlemeye çalışacağım yine de. Bakalım hayat bizi ne tarafa sürükleyecek.
muhtemelen evleneceğin erkeğinde (evlenirsen) deallerine aykırı olacak evlenpte çocuk istememesi
sen şimdi bu düşüncedesin ama biraz daha olgunlaştığında evlenirsen ve mutlu olupta bir kaç sene dingin sessiz ama mutlu bir evliliğin olursa (inşallah olur) bu düşüncen değişir emin ol
relaks ol seni çok iyi anlıyorum bununları kafana takma
Bakalım inşallah. Hayırlısı.
Yaşadıklarından dolayı şimdi böyle düşünüyorsun da sonra her şey farklı olur
en güzeli. ben de sevmem
Çocuksuz olur mu hiç guzum. Çocuk bir ewin meyvesidir derler.😉
En iyisi o yaşlarda çocuk sahibi olmak
Hayatı terk edip bir bebeye bakarak tüm hayatını geçirmeye çalışıyorsun. Daha sen yaşamadın, çocuğu nasıl yaşatacaksın? Bence en ideali 28dir. İsteyenler için.
Zevk ve keyif meselesi annelik ve babalık duygusunu tadarakta keyif alınabilir
Çok ama çok zor. Kişiden kişiye değişir tabii de. Benim ruh sağlığa göre değil. Size mutluluklar.
Olabilir
Ayni yastayız
Olmaz
Evlenme o zaman
İnşallah karşıma biri çıkmaz da evlenmem. Kalp laf dinlemez.
Kızım Mezdeke üç kişi sen gibi kivirmiyor
Kıvırmıyorum ağabey. Evlenmek ve de çocuk sahibi olmak istemiyorum diyorum. Ama bunun için de kimsenin karşıma çıkmaması lazım. Kalp laf dinlemez. Gözün kör olur. Bu yüzden temennide bulunuyorum. Ama yüksek ihtimalle kimseyle konuşmadığım için olmayacak çok şükür. Şu ana kadar tek bir sevgili bile yapmayarak geldim, bundan sonra da böyle devam ederim. Mezara kadar yalnızlığı savunacağım. ;D
Karşina biri çıksa ne kararlı insan nettir
"İstemiyorum" ile "yapmayacağım" arasında bir fark var. Bazı şeyleri istemezsin, ama şartlar seni "yapmaya" zorlar. Bu ayrımdan bahsediyorum. İstemem olmasını, ve bana bunu yaptıracak şartların da olmamasını temenni ederim.
İstemeyen insan yapmaz
Yanlış düşünüyorsun. Bazen istememek yetmez.
güzel duygu
Nasıl güzel? Kişiden kişiye değişir de büyük sorumluluk ve sabır gerekiyor. Uzaktan sevimli de ev içinde o kadar da değil. Zorlukları, tatlılıklarından fazla. Çok yıpratıcı bir iş. Kendi hayatından artık vazgeçmiş oluyorsun.
Onlari düşünerek yapaydiniz o zaman lan :D
Evli bile değilim zaten olm. İstemiyorum. Benden uzak Allah'a yakın olsunlar.