Arkadaşlar kuzenim sigaraya bağımlı olmaktan korkuyor. Ben de kullanmıyorum ama evde var. Sürekli dışarı çıkarken sigarayı getir diyor içip içip benim çantama geri bırakıyor. Al sen de kalsın diyorum yok bağımlı olurum diyor ve ailesinden de çekiniyor. Sürekli bana taşıtıyor. İçin içip elime ya da çantama sokuşturuyor. Yani ben sigara bekçisi miyim? Bazen bilerek evde unutuyorum gidip alalım diyor. siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Siz olsanız sıkılır mıydınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fiziksel bir bağımlılığı yoksada pskolojik olarak bağımlı olmuş zaten
Evet de benim açımdan bakar mısınız. İçmediğim halde sürekli sigara taşıyorum. İçip içip elime ya da çantama tutuşturuyor. Birçok kez çantamdan çıkarıp vermek zorunda kalıyorum
Sıkıcı ben içen birisi olarak söyleyeyim benden iki kereden fazla sigara istese biri üçüncü de al paket cebinde kalsın derim bence sende öyle yap paketi taşıyamıyorsa yanına birkaç dal içeceği kadar alsın gerisini evde odasında elbiseleri arasında felan saklasin
Yani zor bir şey değil alıp saklayabilir ya da iradesine hakim olabilir. Ama ben taşıdım hep. Bide mesela çantam masada diyelim. Sigarayı içiyor ya elime tutuşturuyor. Al kimse görmesin diye gidip çantaya koymak yerine benim elime tutuşturuyor? Kızmakta haklı mıyım sizce
Haklısın kızmakla birde biri gelse görse belki suçu sana atacak bilemezsin yani başka mantığı yok zorla sana taşıtmasının
Bağımlı olmaktan çok ailesinden korkuyor çekiniyor
Evet de benim açımdan bakar mısınız. İçmediğim halde sürekli sigara taşıyorum. İçip içip elime ya da çantama tutuşturuyor. Birçok kez çantamdan çıkarıp vermek zorunda kalıyorum
Ve bu durumda ailen ya acaba kızım içiyor mu der hani isteme al at kusuyirsa çocukça bir şeydir
Küserse çocukça
Küsmüyor konu o değil. Mesela siz sürekli çantanızı açıp kapatıp birine sigara verseniz , siz taşısanız sürekli sizin çantanız açılıp kapansa ne hissedersiniz rahatsız olmaz mısınız
Kesinlikle rahatsız olurum taşıyıcısi değilim ki ve gerçekten şöyle bunu
Bende içiyorum ama bağımlısı değilim arada sırada içiyom
İrade ile alakalı bir durum
Hayır demeliydin en başta
Evde unuttum filan dedim gidip alalım diyor. Birkaç kez gidip aldık. Sonra yine unuttum dedim şaka yapıyorsun dimi diyor? Yani ban sigara görevlisi miyim
Niye kendi almıyo sigara