İlkokulda çok sevdiğim bi arkadaşım vardı adı soyadı aklımda fakat hesabı ve numarasını bir türlü bulamıyorum şu anda farklı şehirlerdeyiz numara veya hesap bulmada iyi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen eskiden kalma birkaç fotoğrafı var ve gittiği ilk orta okulların adını biliyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaşadığı yeri biliosan git filmlerde öz anne babasını arayn üvey evlat gibi sende o çocuğu derinlemesine ara bul
Bulunduğu şehri biliyorum ama biz tayin sebebiyle aniden ayrıldık ordan liseye gittiğim için gidemiyorum oraya maalesef
orada olsam polise şikayet eder çocuk gelince geri çekerdim her şeyi yapardım
Hiç mi oraya gitme imkanın yok
Ben o şehri çok seviyodum üniyi oraya seçmeyi istiyorum hatta orada bile yaşarım ama o farklı şehire seçerse haberim olmazsa birde ama ileride keainlikle oraya gideceğim her türlü
Ama birde ben gidene kadar sevgilisi olursa hatta evlenirse bilmiyorum açıkçası çocuk benden hoşlanıyodu çok belki de şu anda aklıma gelmiyorum tek arayan benim
Ama o orada değilse gittiyse bu ihtimalde var şimdi
Muhtemelen üni için farklı şehir seçer bu sene sınva girmedik hala orada ama byük şehire gitmek isteyebilir
O gitmeden bi şekilde sen gitmen gerek yoksa nasıl ulaşacaksın ki e başka hiç ortak tanıdıkta mı yok
İlkokuldan herkesi buldum kimsede numarası yok kuzenini bile buldum görüşmğyomuş
E görüşmese bile onlar aynı şehirde elbet biri haber götürebilir
İşte zahmet eden olmuyo belki de her gün karşılaşıyolar çoğuna yazdığımda tanıyamadım falan dediler benim için belki çocukta unuttu
O değilde sen bu çocuğu neden arıon kaç sene geçmiş birden noldu ki
Abi birden değil ben uzun zamandır araştırıyorum en son bunu yükledim belki bulabilen olur diye her gece rüyama giriyo çocuk unutamıyorum
Buluruz diyenlerde kandırıkcı cıkıyo 2bin 3bin para istiyolar
Bulunca napcan ki o 2 3 bin diyenlerde solandırır seni inanma
İşte mecbur geri çeviriyorum sanki çocuğun kredi kartı bilgisini adresini alcam alt tarafı bi instagram hesabı bi numara en azından hal hatır soriyim istiyorum
Sen bu azimle devam edersen kesinlikle bulursun gibi gelio
İnşallah bulurum şehrin belediye başkanı falan bitin takip edenlerine baktım orada onunla aynı isimde birini buldum istek attım ama hala yanıt gelmedi inşallah bulucam bi şekilde
İstek değilde mesaj atamıomusun
Hesap isteği kabul etmeden mesaj atlımıyor maalesef gizlemiş sanırsam 2 gündür öylece duruyo istek
Aslında ilkokuldan sormadığım sadece bir çocuk kaldı ama tersler veya gidip söyler diye bir şey diyemiyorum vrya tanıma beni tekrar baştan hatırlatmak zorunda kalırsam
Bişey ollmaz sora bilcen herkese sorcan mecbur bide hocalarınız falan varsa tanıdık onlara ulaş ordanda bulabilirsin belki
Hocayıda buldum istek attım ordan daha fazla fotoğraf buldum ama hesabı yok takip etmiyo onu
Şimdi o çocuğada sormayı deneyeceğim inşallah olumlu sonuç gelir
İnşallah aradığını bulursun kolay gele sana
Merhaba,
Bir ay önce bulabilirdim ama şu an bulamıyorum maalesef...
Olsun abi sağol yine de
EyvAllah sende sağolasın. Ancak birkaç kişi soruyor. Çünkü ilgileniyordum. Eğer kanal bulursam dönüş yaparım. 🌸
Teşekkür ederim abi sağol 🙂
EyvAllah kardeşim.
Sosyal medya kullanmıyorsa, ortak tanıdık aracılığıyla bulabilirsin ancak
İlkokuldan nerdeyse çoğu kişiyi buldum onunla tekrardan aynı okula gidenler de olmuş ama kimsede numarası yok
Ne iş yaptığını öğrenip, iş yerinden ulaşmayı deneyebilirsin
Liseye gidiyoruz ikimiz de hangi liseye gittiğini de bilen yok onunla aynı okula düşen olmamış muhtemelen sadece adı soyadı bulunduğu şehri biliyorum
Ya daha erken bi üniversite okuyun ondan sonra bulursun 🙂
İnşallah
facebooktan bulamadın mı?
Maalesef bulamadım
o seni bulur
Aklına gelsem keşke belki unuttu bile
unutmamıştır bence
İnşallah unutmamıştır çocuk benden hoşlanıyormuş bide bana bi arkadaşı okulun son günü söylemişti şu anda onu arayan da benim onda tık yok
arar yakında, aramazsa söyle ben arıyim ahah
Bunca zamandır ben araştırıyorum çocuğu keşke onunda biraz aklına gelse
aradkaşım var çözer herşeyini
Bulabilir mi ismi soy ismini falan versem gerçekten çok lazım
ulaş bana
Burdan mı yaziyim arkadaşımı bulmak için yeni yükledim de uygulamayi
Tamam teşekkürler
Ettim