Bir arkadaşım var kendisi ile 3 yıldır tanışığız aşırı içli dışlı değildik sadece ilk tanıştığımız senenin yazı aşırı samimiydik diğer geçen 2 sene buluşmadık benim sınav senem di diğer sene onun sınav senesiydi benim okulumdu falan kendisi ile geçenlerde karşılaştım iş bakıyordum işte gel bizim buraya falan eleman aranıyo tamam dedim gittim başvurdum ilk gün oldu (benim sevgilim var ve genelde erkek olan ortamlarda bulunmam olmasa da önüme gelenle samimi olan ve yalakalık yapan biri değilim ) ben geldim işte bana demişti ben gösteririm bilmem ne bi bk göstermedi dımdızlak kaldım gibi oldu öğle molası oluyo ben yol bilmem bişey bilmem beni bırakıyo önden bildiğin koşturarak gidiyo yanına birisi geliyo onla gidiyo ben demiyorum benim gtümden ayrılmasın ama bu kız nerde ilk günü kaybolurda demiyor ilk günü geçirsem yine içerlemem kendisi çağırıp ben sana öğretirim yanında olurum dediği için içim rahat gitmiştim sürekli erkeklerle şakalaşma konuşma aşırı gereksiz samimiyet ki ciddi anlamda cıvık bir kız erkeklere karşı ( bunu da yeni gördüm) kendisine rahatsız olduğumu söyledim ben varken çağırmamasını istedim düzgün bir uslupla gitti erkeklerle tenis oynamaya ben bir bank buldum oturdum tek bıraktı beni orada sonrasında bunları geçtim olayı anlayın diye anlattım biz aynı zaman diliminde 2 kızla daha tanıştık grup açtık vs grupta sürekli gergin gergin cevaplar terslemeler yüz yüzeyken sıkıntı yok ama mesajlarda bi eziklemr laf sokma kinayeli konuşma bildiğin lafları beni iğneliyo bi piknik yapılacakmış çalıştığımız yerce ben rahatsızlığımdan dolayı işi bırakıcam demiştim sonrasında gruba çalışıcam bi süre daha maske takıp yazdım kendisi onu okumasına rağmen bana hiç haber vermedi ki gitmezdim de bende şakasına dedim ki şerefsizler dalgaya vurdum grup içinde bana carlama git onlara carla tarzında konuştu bana saçma geldi bu kadar tepki vermesi ve iğneleyici konuşması bir kaç kişiye sorduğumda bana dedikleri bence senin parlamanı istemiyor ne kadar aynı zaman diliminde insanlarla tanışsanızda ilgiyi kendi isteyip senin geri planda kalmanı istiyor olabilir dediler durduk yere beni yanlış anlayıp abartıyo ki aşırı derecede manipülatif birisi olduğunu düşünüyorum şakasına kardeşimsin dedim ki normalde asla alınan birisi değildir atarlanmaya başladı bu grupta benden başka 3 kişi daha var git onlara carla bende kendisi ile grupta kavga etmek istemediğim için özelden yazdım ve açık bir şekilde bana laf soktuğunu sürekli kinayeli konuştuğunu ve rahatsız olduğumu söyledim o ise farklı yerlere çekti ve laf sokmaya devam etti bende bana nasıl karşılık veriyorsa o şekilde yazınca diyecek bişey bulamadı ve manipüle etmeye çalışmaya devam etti asla böyle biri değildi normalde en ufak şeyde beni sinir etme bi kendisinin dertleri ve siniri varmış gibi davranıyor bana rahatsız edici geldi işin açığı o kişilerin yanında bu şekilde konuşması siz ne diye düşünüyorsunuz genel olarak fikrinize ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaşın değişik duygularda kararsız ve erkek düşkünü olarak dikkat çekmeye çalışıyor Bence arkadaşını anlamaya çalışma boş ver
Arkadaşımı anlamaya çalışmıyorum bana karşı tavrını anlamaya çalışıyorum durduk yere kuyruk acısı varmış gibi hareketleri var ve rahatsız edici
Belki de bilmediğin kuyruk acısı var kıskanıyor seni
Dış görünüş açısından bakarsak güzel bir kız ama ben ona göre daha ön planda kalıyorum her açıdan o kumral ben sarışın ama güzel yani çirkin de değil kıskanacağı bir hayatımda yok acaba ortamda ön planda mı olmak istiyor ormanın kralıyım ben hesabı
Bunlar kodlanmasına engel değil ki mesele bir ortama gidin senin bir erkekle konuştuğunu görsün erkek çirkin olsa bile kıskanıp kendisi konuşmak isteyebilir yapı meselesi
Peki bu durumda napmalıyım kendisine baya açıklamaya çalıştığım halde devam edecek kıçından anlamaya
Bence biraz mesafe koy araya konuş ama samimi olma merhaba merhaba o kadar
Psikologum yardimci olabileceksem psikolojik sagligin icin bana ulasabilirsin.
offff ne kadar uzun ya :((
Kafanin almasi lazim oysa senin arkadasin
Erkek arkadaşın seni ezmiş
Erkek arkadaşımın beni ezdiğini nerden çıkardınız pardon daha doğrusu bu kadar şeyden bunu nasıl çıkardınız?
Anlattıklarından çıkardım nereden çıkaracağım
Anlattıklarımda kendi isteğim ile erkek ortamlarında bulunmak istemediğim dışında erkek arkadaşımla ilgili bir şey görebildiniz mi peki? Ben göremedim de sevgilim dışında bir erkekle neden gereksiz samimiyette bulunup kanka dolanayım? Siz öyle bir hanımefendi isterdiniz sanırım siz benim evden çıkarken izin alıp akşam kocası eve gelince aman kocam diyip ayaklarını yıkadığımı da düşünüyorsunuzdur
Ben orayı kaçırmışım kusura bakma erkek arkadaşının bunları yaptığını düşündüm ben o kızdan bahsediyor muşsun gereksiz bir insan herkesin karakteri kişiliği değişmez arkadaş seçiminde hata yapmışsın
Üstünüze geldiysem kusura bakmayın tam okumamışsınız yanlış anlaşılma olmuş erkek arkadaşım konusunda bir sıkıntı yok allaha şükür de kız inmi cinmi çözemedim 3 senedir arkadaştık yüzünü işte görmüş oldum
Yok yok önemli değil haklısınız gözümden kaçmış kusura bakmayın arada öyle arkadaş Allah düşmanın başına vermesin tanımış olmuşsun görmüş olmuşsun sen de işi sevdiysen kendin biraz biraz öğrenmeye çalış internetten falan bak
İş kolay zaten ya fide kaptım zaten yapıyorum teyzelerle valla bu ayı çıkarayım 10 bine çıkarsam paramı yeter alışveriş yapmak için girdim zaten aç değilim baktım bunu çekemicem çıkarım en kötü bu ön planda olsun da sussun çenelenmesin yeter
Okumaya üşendim
Üşenme fikre ihtiyacım var usta
Okumaya gidiyorum 😗
Yemin ederim televizyonun sesini sifir yaptım evdeki herkes uyuyor bende sonuna kadar okudum bişi anlamadim ama tek dicegim şey bencede sen bu iste iyi olmaya baskadiysan eger o kiz seni kıskanıyor olabilir
Ya en kısa şu şekilde anlatayım biz bunla 3 yıldır arkadaşız kendisi beni işe çağırdı ki iş amelelik iaylık maaş alınan ama günlük yevmiyesi belli olan bir iş çağırdı gittim öğreteceğim dedi öğretmedi bıraktı bok gibi orada erkeklerin popon ayrılmadı yanına kimi bulursa önden seyitti grupta bir şeyi abartıp manipüle etmeye çalışıp beni eziklemeye çalıştı kendisine rahatsız olduğum şeyleri diyince de ben mi laf soktum iğnelerdim dedi