Ezelden beridir çarpışarak ilerler Canla başlı mücadele. Tam yükseldim zannederken Eriyip bitiyorum kumdan kale zaferlerle. Bertaraf edip de geçiyor kılıç bile ruhumu Karanlıkların gölgesine bıraktım ben umudumu.
Evet gerçekten yazdım. Pdf yazdığım soirler var atabilirim. Bu konuda dürüstüm. Aldıysam aldım derdim. Ama tam olarak anlatamadim burada. Hatta bir soruda eski şiirlerden birini atmıştım kadın inanmadı yazdığıma başkasından almışsın dedi 😆
Karanlığın gölgesinde kalan karanlığın kendisinden uzak olan kimsedir. Gölge de cismin cansız ve dokunulmayan yansıması. Buradan iki anlam çıkartılabilir: 1-karanligin gölgesinde kalan kişi karanlıkla ilsigi olmayan karanlıktan uzaklaşmış olan kimsedir. 2-karanligin gölgesinde kalan kişi karanlığı yani kendi görünmeyen karanlık taraflarını fark edemeyen kimse olarak bir anlam çıkabilir.
Merkezinde olmak derken yani kendi fıtratında bulunan karakter yapısının gerisinde kalmak anlamında birincisi. İkinci dediğimi unut. Kendini aşmak anlamı çıkmaz buradan. Gölge pasif olmayı kişinin potansiyel olarak kendinde var olan özellikleri temsil ediyor.
Önemli degil. Kelimeleri anlam anlam tahlil etmek hoşuma gidiyor keyifli bir iş. Sen de bana kendimde fark etmediğim ve çıkardığım anlamlaei sorgulatarak aslında kelimelerin derinin ne anlamların olduğunu görmemi sağladı.
Arz talep farklı, kafa yorma taraftarı değil burada ki üyelerin çoğu, kimlik kaygısı olmadığı için çoğu kişinin kendi içlerinde ki karanlığı gerek görüşler ile gerek mesajlar ile oraya saçıyorlar şahsi düşüncem.
En İyi Cevaplar