Kafam karışık sizce nasıl anlaşılır?

Bir erkeğin gece telefonda konuşurken gizlice kendini tatmin ettiğini nasıl anlarım? Dün gece buna benzer bir şey mi oldu bilmiyorum emin değilim kafamda mı kuruntu yaptım (bir tık kuruntu yapan insanım) yoksa gerçekten boyle bir şey yaşandı mı bilmiyorum çok kafam karışık nasıl anlaşılır?

Güncellemeler
1 yıl
Gece konuşurken ben arkadan sanki ama biraz arkadan şap şap sesi duyuyodum onun da kurutması açıktı bu sesten once hatta muhabbetini yaptık duyuyorum diye benim o sesi duyacağımı da tahmin ederdi ve benim bu zoruma gidiceğimi de bildiği hal de o sesi duyabilme ihtimalime karşın yapabilme ihtimali var mıydı bilmiyorum. Hatta ben artık gerçekten duyduğumu düşünüp bir anda konuşurken iyi geceler uyuyorum dedim o da hatta şaşırdı noldu gibisinden ben de bir şey yok uyucam dedim
Güncellemeler
1 yıl
Uykum gelince huysuzlandığımı biliyo huysuzlandın mı dedi hatta güldü ben de dedim ki olabilir bilmiyorum dedim sonra o tekrar tekrar bana noldu bir şey mi oldu diye sordu ben de yok bir şey yatıcam bir şey mi olması gerekiyo dedim yani ben de soruyorum ben sana zaten 2-3 defa git uyu dedim (uykum vardı o sırada istersen kapat diyodu zaten) keşke uyusaydın dedi yapacak bir şey yok dedim o da şaşırdı biz normalde kapatmadan once seni seviyorum der kapatırız ben oyle kapatmayıp hemen yatıcam dedim
Kafam karışık sizce nasıl anlaşılır?