Güncellemeler
1 yıl
Gece konuşurken ben arkadan sanki ama biraz arkadan şap şap sesi duyuyodum onun da kurutması açıktı bu sesten once hatta muhabbetini yaptık duyuyorum diye benim o sesi duyacağımı da tahmin ederdi ve benim bu zoruma gidiceğimi de bildiği hal de o sesi duyabilme ihtimalime karşın yapabilme ihtimali var mıydı bilmiyorum. Hatta ben artık gerçekten duyduğumu düşünüp bir anda konuşurken iyi geceler uyuyorum dedim o da hatta şaşırdı noldu gibisinden ben de bir şey yok uyucam dedim
Güncellemeler
1 yıl
Uykum gelince huysuzlandığımı biliyo huysuzlandın mı dedi hatta güldü ben de dedim ki olabilir bilmiyorum dedim sonra o tekrar tekrar bana noldu bir şey mi oldu diye sordu ben de yok bir şey yatıcam bir şey mi olması gerekiyo dedim yani ben de soruyorum ben sana zaten 2-3 defa git uyu dedim (uykum vardı o sırada istersen kapat diyodu zaten) keşke uyusaydın dedi yapacak bir şey yok dedim o da şaşırdı biz normalde kapatmadan once seni seviyorum der kapatırız ben oyle kapatmayıp hemen yatıcam dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Telefonda o anlamda konuştuysanız yapmış olma ihtimali var tabi. Zaten öyle bi konuşma olduysa kendini tutması da çok zordur.
Yok konuşmadık
Peki hangi tavrı ya da hangi duyduğun ses sana bunu düşündürdü?
Güncelledim soruyu orada detaylı anlattım
Okuyup bana bir yorum yaparsanız çok sevinirim kafam cidden karıştı
O sesin ne olduğunu sorunca tepkisi nasıldı? Yani heyecanlandı mı korktu mu falan diye soruyorum. Neydi sorduğun andaki tepkisi?
Yani heyecan vesaire duymadım gayet düz bir şekilde yok canım çalışmıyo dedi
Hatta kapatırkende hala o sesi duyuyo gibiydim ama çok düz konuşuyodu yani çok düz konuştuğu halde ben bunu duyuyodum
Sorduğun anda bi duraksaması oldu mu peki?
Yani konuşurken bir duraksaması olmadı kendi sesiyle ilgili
Bu durumda ne denir bilemedim. Küçük bi tüyo olsa fikir yürütebilirdim. Zaten o yüzden sordum bu soruları da. Ama normal bişeler konuşurken onu yaptıysa sapık demektir o. Normal bişeler konuşurken de yükselmezsin yani.
Bilmiyorum yazdım konuşucaz akşam o zaman oğrenicez bakalım
Bana gerçeği demez biliyorum ama en azından yarın obür gün yapacağı tavırlara tekrar bakar ona gore bir tavır alırım artık
Seninle yakınlaşmak istiyo muydu peki?
Yani bu tarz şeylerin oyle direkt seninle sevişmek istiyorum tarzında da soylemedi ama istediğini belli edecek birtakım şeyler soylüyodu ama ek olarak yarın obür gün boyle bir şey olacak olsa bile sen istemeden olmaz diye soylüyodu ya o kadar çelişkideki kafam
Kendimce çozmeye çalışıcam bunu çok çelişkili şeyler var ortada
Ne kadar zamandır sevgilisiniz? Bu konuyu sevgili olduktan ne kadar zaman sonra açtı?
6 ay kadar olacak yaklaşık 1 ay ya olacak ya olmayacak
Kendince çözebilecek olsa buraya yazıp fikir almazdın ki. Çözemedin diye fikir istiyosun.
O da doğru ama dediğim gibi bundan sonrası artık kritik benim için
Ne zaman istersen Bi dost var sana burada. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım. Yalnız hissetme lütfen kendini 😊
Teşekkür ederim bilgilendireceğim.
Rica ederim, umarım kafandaki soru işaretleri tamamen gider bu akşamki konuşmada 🌸
Sesi incelir bazen dudakları ile cevap verir hmm diye bazen kısılır sesi ve ince konuşur
Güncelledim soruyu orada detaylı anlattım
Çekmiştir yani açıkça belli
Konusma tarzi ses tonundan anlasilir
Yani ben şahsen arkadan ama çok arkadan şap şap sesi duyuyodum sanki hatta ima da bulunmak için arkada kurutma falan mı açık bir ses geliyo dedim yok açık değil kapandı aslında dedi hatta konuşurken ben artık dayanamayıp ben gidip uyucam iyi geceler dedim normalde birbirimize seni seviyorum diyip kapatırız ben bir anda boyle yapınca noldu emri vaki oldu sanki biraz dedi bir şey mi oldu ben de hayır dedim bir şey yok o da inatla sordu bir şey mi olması lazım dedim iyi peki iyi geceler seni seviyorum çok opüyorum ben de iyi geceler diyip kapattım ama bütün gece bunu düşündüm
Sap sap neden ses ciksin bagdastirsmadim
Hani kendini tatmin ederken kayganlaştırıcıyla yapıyosa ses gelmez mi
Sanmam ya
Bilmiyorum ben o tarz ses duydum sanki boyle şap şap sesi geliyodu
Bir kizlami konusuyo yanj
nasıl davranıyordu ya anlarsın az buçuk
zorda degilmis
Kimi duydun
Güncelledim soruyu orada anlattım
Bu erkek eşin mi