Takılmak için evine gelen arkadaşın akşama kadar evinde kalmasi ve geç saatte gitmesi? Sizcede rahatsiz edici degilmi?

Dün arkadaşım evime öğlen saat 2 gibi gelmişti ve neredeyse 12 gibi ayrildi, acikcasi benim icin cok rahatsiz edici, ben onun evine oğlen saatlerinde 1, 2 veya 3 gibi gittigimde cok durmam 6, 7 gibi giderim zaten fazla oturunca acikcasi isin b... ku cikiyor, ama bu kiz her geldiginde 12lere kadar oturuyor gec saatlerde gidiyor, insan hic demezmi bu kizinda bi ozeli var ailesi var bu kadar durmayayim gideyim, zaten cok durdum, resmen oturuyor gitmiyor hani tamam takılıyorum, konusuyoruz, egleniyoruz da belli bir yere kadar ya gercekten, aile falan derkende yanlis anlamayin evli degilim ikimizde lisedeyiz ama kucuk cocuklarda degiliz yani uniye hazirlaniyoruz artik, insan az bilincli olur, hani dusuncesiz olmaz, gelmis evime 1, 2 veya 3 gibi 11, 12 gibi gidiyor, sizcede rahatsiz edici ve dusuncesizce degilmi?
Takılmak için evine gelen arkadaşın akşama kadar evinde kalmasi ve geç saatte gitmesi? Sizcede rahatsiz edici degilmi?