Eski evlilikler toz olmalı?

Erkek arkadaşım boşanmış çocuklu birisi.

İki yıldır beraberiz.

Çok iyi anlaşıyoruz ama artık eski eşi ile olan dramasindan ve çocuğundan çok sıkıldım.

Birbirimizi çok seviyoruz ama bu yüzden ayrılacağım muhtemelen. Siz olsanız ayrılır miydiniz?

Ben boşanmış insanların evlendikten sonra eski ailesiyle bağ kurmasına saygı duymuyorum sanırım ya. Çocuk yaptıysan başında duracaksın katlanacaksın birbirine. Yok illa ayrıldın, o zaman çocuğa da anneye de bay bay demelisin.

Mesela bana evlilik teklif etmek istiyor, belli ediyor sık sık cümlelerinden. Ama hangi kadın doğal olmayan bir aile kurar ki bu profildeki bir adamla? Başka kadından çocuğu neden bende kalsın her hafta birkac gün mesela? Doğada bile bir aile yıkılıp yenisi kurulduğunda, eski aileye ait yavrular toz olur, ya yeni erkek öldürür hepsini ya da anne yavrulari alip gider.

Biten evlilikler de toz olmalı. Benim ileride olası herhangi bir evliligim için de dahil bu. Kocamla ayrılsak anlayışla karşılarım, ki zaten ayrılmam bu arada. Oldururum bir şekilde. Çocuk işiymis gibi ayriliyorsunuz , sonra empatisi bize kalıyor başarısız evliliginizin.

Eski evlilikler toz olmalı?