2 yıldır evliyim ama aklımda sadece eski sevgilim var. Çok anlamsız sebepten ayrıldık ne kadar ısrar etse de geri dönmedim (bitirdim mi tam bitiren biriyim). Sonra eşimle tanıştık iyi de anlaştık ve evlendik. Eşime saygım sonsuz bağlılık da var ama aklım hep eski sevgilimde. Ona asla adım atmam, eşimi aldatmam ama yanımdakıyla yaşayıp aklımdakıyla ölüyorum resmen. Eşime karşı da haksızlık yaptığımı düşünüyorum çünki çok iyi biri vicdan beni yiyip bitiriyor. :( suçluluk duygusu var bolca var Ayrılsam bile eski sevgilime dönmeyeceğim ama bu şekilde evlilik sürdürülür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eski sevgilinizle ilişkiniz bitmiş, yani en ufak bir umut bile yok artık. Eğer içinizde bir umut olsa eminim daha farklı davranırdınız. Ama siz de işin imkansızlığını farkındasınız. Kocanıza karşı vicdan yapıyorsanız artık hiçbir anlamı olmayan birini düşünüp kendinizi ve eşinizi daha fazla zora sokmayın. Evliliğinize konsantre olun..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Mazi mazide kalmıştır, keza sürdüremeyende, mutlak suretle geri kafalılık vardır. Mavi gözlü olması çok düşük ihtimaldir. Ha şöyle bir ihtimalde vardır, derinden vurulmuştur (aşık olmuştur ve unutamıyordur) bunu müteakip bu durumu yaşıyordur. Fakat ve fakat, insan beyninde bitirebilmeli. Bitiremiyorsa şayet, ilgili hekime mutlaka başvurmalı. Yani psikiyatri okuyan biri olarak söyleyebilirim ki, bu durumun altından kalkamıyorsanız, psikoloğa gidin. Çözemezse, psikiyatriye yönlendirecektir.
00 Yorumla
Şunu yapmayın ne kendinize ne de başkasına. Yazık bir ömür.. bunun bir bahanesi de olmaz, olmamalı. Sürdürülmez, sizin için olmasa da karşı taraf için.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir insansın. Yargılamak için değil bu tespit ama kötü bir insansın. Madem aklında kalbinde başkası var neden evlendin? Yazık günah değil mi evlendiğin adama? Boşansan bile yedin o adamın iki yılını sen. Aynısı benim başıma gelse ben hakkımı helal etmezdim.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSürdürülmez saniyesinde ayrılmanız lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik kurumunu çok değerli buluyorum. Tüm arkadaşlarım hele evli arkadaşlarım Evliliği kötülediği halde.
Ama şu olay var ya, çok ağır bir olay. Büyük haksızlık. Bu gerçekten üzücü ve evlilikten uzaklaştıran bir etken.
ben deli gibi aşık olsam, yıllarca beklesem, Dağları delsem, dünyada ki en güzel kişi olsa bu durum herşeyi taca atıyor.
bu durum az da değil ve hayatta çok varmış, film izlerken aşk sahnesinde duygulanıp eşi yanındayken başkasını düşünen insanlar. Erkek veya kadın fark etmez bunu yaşamamalı yaşatmamalı.
——————
Bence evliliği bitirmek ne kadar kolay olmamalıysa bu haksızlığı devam ettirmekte olmamalı. Bence eski sevgilinle bugün kavuşsanız evlenince farklı biriymiş eşim daha iyimiş diyip bu seferde aklın şimdi ki eşinde kalacak belki de …
64 Yorumla- +1 yıl
Ben de katılıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Melooo17 teşekkür ederim feedback için @nightwalk35 @selosss27
Ben sana ne olacağını anlatayım kardeş. Şimdi çok merak ediyorsun ya, misal ayrıldın ve karşılaştınız diyelim. İlk zaman senin özlemin, onun merakı (belki boşluktadır) , bir süre iyi geçer. Rahat edersin bu arada, ya sonra? İşte sonra başlar bütün hikaye. Birbirinizi her türlü kırmaktan ve suçlamaktan çekinmezsiniz. Her şey berbattır, düzelmeyecektir. Ayrılırsınız yine. Sonra iki pişmanlık birden. Düşünürsün bir süre filan, zaman geçer, elbet toparlarsın belki yeniden evlenirsin ve evli olduğun adam kadar sana değer veren birini bulamazsın. Asla hemde. Bu tip hikayelerde sonuçlar çokça böyle olur. Yapacağın çok basit bir şey var, yanındaki adama güçlü bir şekilde sarılmak, onu daha iyi anlamak ve seni daha iyi anlaması, daha güzel zamanları paylaşmak sonra. Yok ben yapamam illa diğer sorunları test etmem lazım diyorsan denemesi zor değil.
20 YorumlaEski sevgilini unutmak mümkün değil belki aklının bir köşesinde kalacak ama kalbine gömmek en doğrusu olacak. En azından ona asla adım atmam eşimi aldatmam diyebiliyorsun bu da güzel bir şey ama bu aslında biraz da eşinin seni onun kadar mutlu edememesinden kaynaklanıyor olabilir. Onu daha iyi tanımaya çalış, evliliğinizi ufak tefek jestlerle, birtakım sürprizlerle hareketlendirin, birlikte tatile çıkın gezin tozun başbaşa romantik anlar yaşayın böylelikle eskiyi kafandan daha çabuk atarsın kalbine gömersin.
10 Yorumla
+1 yılAllah'tan kork. Yuvanı yıkma. Empati kur. Unut onu biiznillah. Eşin seni hakikaten seviyor. O ise cinselliğini istiyor sadece. Sen 90 yaşına gelincede eşin yanında olacak biiznilah. Ama o sen 40 en fazla 50 falan oldunmu terk edecek seni. Hatta belkide katedecek seni. Senden sıkılıp daha erkede terkedebiir veya katedebilir. Bu yüzden eşinin kıymetini bil, Allaha şükür ve dua et ve kocana sadık ol İnşaallah.
13 Yorumla
Soran+1 yılO hayatımda yok ki terketsin beni. Asla da olmayacak öyle bir ihtimal yok
- +1 yıl
Neuzübillah olursa olacakları bil diye söyledim. Şeytan sana oyun oynuyor. Allah sığın ve bol bol dua et biiznilah.
Soran+1 yılYok olmayacak.
Artık unutup yolunamı baksan hani eşimde çok iyi biri diyosun adama yazık bence artık eşine yönel onunla daha çok zaman geçir geçmişe degil geleceğe odaklan derim kendine gel yuva kurmuşsun yeni bir hayatın olmuş bu hayatına sahip çık derim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki bitirdin mi tam bitiren biri değilmişsin ablacım. Adam ortalıktan kaybolunca değere binmiş. Gelse kafanı kocam kurcalar. Ne istediğini bilmeden ilk anlaştığım biri ile evlenmek de büyük cesaret.
00 Yorumla Aklında eski sevgilin varken başkası ile evlenmek nedir ya hem sana, hem eşine yazık değil mi? Kusura bakma şu an aklında biri varsa bana göre bir çeşit ihanet bu. En iyisi ayrıl eşinden onuda kendinide kandırma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Şimdiki kadınlar işte bu kafada. Güvenilmez, arızalı, tutarsız.
Hem eski sevgilinin hem yeni eşinin başını yakmışsın. Umarım sen de ömür boyu huzur ve mutluluk bulamazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Bitirdimmi tam bitiren biri degilsin demek ki.
Eskiyi dusunmeyi birakmalisin bilmiyorum sosyal medya eski yazismalar resimler falan duruyor mu? Gercekten unuymak isteyen unutur. Bunu yap00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buda aldatmaktir aklında biri olup evlenmek karaktersizliktir git ayril eşinden ahını alıyorsun zaten adamın dahada sürdürme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumu yaşadım ama baktım hep eşimle onu kıyaslayıp kavga ediyorum sonra bıraktım başka şeylerle ilgilenmeye başladım. Kıyaslama yapmadığım zaman daha mutluyum ama bir kere görmeyi çok isterdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBu kafayı hiç anlamıyorum bir insan bir insana nasıl bağlı olabilir bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılZamanında ben de öyle diyordum anlamıyorum ben de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklım eskideyse büyük konuşmiyim asla evlenmem. Gider kapısında yatar kalkar yalvarır eskiyle barışırım yapmışlığım var gurur yerlerde 😂
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHadi gel bunları gör de evlen şimdi nalet olsun ya... Bır kadın ilk erkek arkadaşı değilseniz demek ki hep ikinci olacaksanız beyler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. zor bi durum ne desem bos.2 yil gecmis sen eski sevgilini takıntı haline getirmissin. bence esinin kiymetini bil. psikolojik destek almayı dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBilirim o duyguyu sevgilim de, bende farklı kişilerle evlendi en sonunda dayanamayıp buluştuk. Çocuk bile yaptik
00 Yorumla Sürdürülür bu herkeste var çocukların olunca unutursun daha neler var neler seninki gayet normal olan bişey sonuçta insanız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Yara bandı yaptığın kişiyle mi evlendin? Kocanı düşün ve üzme o adamı lütfen. Eski eskide kaldı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlendiğimden beri aklım hep eski sevgililerimde. Onlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum bazen
01 Yorumla- +1 yıl
Site troll soru yönetimi, biraz daha güzel sorular bulun ya. Tamam soracak soru kalmadı, siteye trafik lazımda, bu ne be.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenmeseydin. bekar olup kafanda bu düşüncelerle yaşamak, evli olup diğerini düşünmekten iyidir. zamanla eşin her üzerine çıktığında dahada acı çekeceksin.
026 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. O zaman unuttuğumu sanıyordum
Cevap sahibi+1 yılne gereği vardı evlendin? winter is coming
Soran+1 yılO an bunun doğru olduğunu düşünmüştüm
Cevap sahibi+1 yılilk işin şapkanı önüne koyup mevcut evliliğini, ihtimalleri göz önüne alarak, yani uzun yıllar sürermi falan filn gibi, mutlu olurmuyum vs sorgula.. ona göre o işi hallet.. diğeri farklı bi durum.. onunla ilişkilendirme durumunu.. evliliğini sorgula. yok olmaz dersen gereğini fazla dallanıp budaklanmadan yap
Soran+1 yılEvliliğimle ilgili bir sorun yok. Eşim çok iyi biri ve beni çok seviyor. Ondan ayrılmak ister miyim? Hayır, onu kaybetmek istemem ama aklımdakı düşünceleri kontrol edemediğim için ona çok büyük haksızlık yaptığımı bildiğim için belki de bitire bilirim bu evliliği
Cevap sahibi+1 yılheee.. ozaman açık konuşiimmi? eskiyi bi kenara koy.. evliliğinde olmasını istediğin gibi bir evlilik değil. eşin kötü demedim. iyi biri olabilir. ama match diilsiniz.. sıkıntı var. kalıbımı basarım
Soran+1 yılBelki de budur sorun. Haklı ola bilirsin
Cevap sahibi+1 yıloh şükür ne demek istediğimi anlayan biri🙏. öyle ama.. net.
Soran+1 yılBu da kötü. Üzüldüm buna
Cevap sahibi+1 yılbak.. zeki kızsın.. bu kesin..🙂ama çok karmaşık zihnin var..
Cevap sahibi+1 yılseni anlayanda zor çıkar...
Soran+1 yılHem de çok karmaşık
Cevap sahibi+1 yılaslında yalnız bi kadınsın. etrafının kalabalık olması farklı
Cevap sahibi+1 yılhatta iddialı konuşucam.. senin derdin bambaşka, arkasında aradıkların sadece bahaneler
Soran+1 yılBu ayrı bi konu ya ve de çok derin
Cevap sahibi+1 yılfarkındayım. derin bi kızsın zaten🙂
Soran+1 yılNeymiş derdim?
Cevap sahibi+1 yılbelaltı düşünme... herşeyin tam olabilir, bi dediğin iki edilmez, sevilirsin, yersin içersin vs vs. ama ruhun aç.. sen olmasını isteğin yerde diilsin
Cevap sahibi+1 yıleşin seni çok seviyor da olabilir ama yazdıklarında görmedim bende eşimi seviyorum diye 🤷♂️ eskiyi düşünmen de sadece sığındığn bir bahane
Cevap sahibi+1 yılneyse gece vakti çok felsefe yaptım canını sıkmayayım
Soran+1 yılOla bilir.. belki de
Cevap sahibi+1 yılderin mevzular.. senin de dediğin gibi.. kim bilir neler yaşadın yaşıyorsun yaşayacaksın🤷♂️ ama bu evlilik sana yaramamış öyle söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yıleski sevgili bahane. Hint atasözü der ki aynı nehirde ikinci kez yıkanılmaz. olmayacağını sen de biliyorsun ama illa bir yerlerden bir şekilde kafanda bahane üretmek zorundasın. derinlikleri olan kızsın seni anlayabilen insan sayısı da ya çok az ya da hiç yok
Soran+1 yılHer kes bir şeyler yaşıyor elbet ama yaşadıklarım yüzünden eşime bunu yapmaya da hakkım yok.
Cevap sahibi+1 yılkimseye bir şey yaptığın yok senin bir kişiliğin karakterin var. buna herkesin saygı duyması lazım.. özgür ruhlu bir kız olduğun kesin. sen sen olmadığın gibi davranmak seni artık bunaltmış
Cevap sahibi+1 yılprangalı işler sana göre işler değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Farklı boyutlarda olaylar. Mantığınla çözemeyeceğin kadar derin, duygularınla çözemeyeceğin kadar şehvetli. Kötü şans. Zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinle ayrılınca bu sefer de aklın eşinde kalacak. Onunla kıyaslayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl insancıklarsiniz siz ya, aşkın da sevginin de içine ettiniz son yıllarda. Evlendiğin adamın ne suçu vardı sizin gibilerden insanlığı korusun Rabbim. Size tu tu demek bile yetersiz
00 Yorumla
+1 yılKendinize saygınız varsa aklınızda birisi varken ne evlenin ne de sevgili edinin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine yeni bir yol seçmişsin. Eski defterleri kapatıp önüne bakmalısın
00 Yorumla Boşan bu şekilde karşındakine haksızlık yapıyorsun
00 YorumlaEşine ne kadar haksızlık yaptığının farkında mısın acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgiline dönmeyeceksen o zaman hiç yuvanı bozma 👍 illa ayrılacaksan kocana senden daha iyi birini bulup öyle ayrıl çünkü eşinin ahını alırsan çok daha kötü olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey olamaz, önce eski sevgiliyi unutup ilişkiye başlanmalı. ~☆
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHem bitirdim mi tam bitiririm diyorsun hemde aklımda o var diyorsun nasıl oluyor?
00 Yorumla Sürmez ve aldatacaksın bunun sonu yok böyle
00 Yorumla
+1 yılBence sürdürülmemeli aklındaki aklından çıkmalı evliliğini bitirme ama aklındakini bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana bağlı eşinle her şeyi yaşa eşine bağlan unutursun
16 Yorumla
Soran+1 yılEşimle her şey çok güzel, çok şefkat gösteriyor ama işte
Cevap sahibi+1 yılZamana bırakın ve sürekli eşinizin fotosuna bakın aklınıza eski sevgiliniz gelse bile farklı şeyler düşünün umarım unutursunuz
Soran+1 yılUmarım. Eşime bunu yaptığım için kendimi affedemeyeceğim ama
Cevap sahibi+1 yılEmin olun kötü bise değil aldatma yok birsey yok unutmak için çabalayın ve başarırsınız :)
Soran+1 yılKendimi onun yerine koyduğumda çok iğrenç bir durum. Çabalıyorum inşallah başarırım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ablacım
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte bu yüzden, sevgilisi olmayan kadın aranıyor, kadınların bağlanması erkek bağlanması gibi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine çok üzüldüm bu durum benim korktuğum durumlardan biri. Bir hata yapma fevri davranma en güzeli bir psikoloğa gidip yardım alman. Bu ciddi bir durum. Keşke eskiyi tamamen unutmadan evlenmeseydin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bitirince kesinlıkle bitiren kişiliğine tutun , seni anca o kurtarır !!!
00 Yorumla
+1 yılYa sen aklında başkası varken neden biriyle evleniyorsun ki yazık adama. Sana yapılsa çıldırırsın
20 YorumlaDualar oku eşine sevgini sürdür ona haksızlık yapma
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilini düşünmen de aldatma bacı ne anlatiyon sen saygi maygi
325 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunun vicdan azabını çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılAyrıl kocan kurtulsun senden. Eski sevgilimi unuttum sandim diye bir şey yok. Kendinden emin değilken evlenmişsin çok büyük vebaline girmissin kocanin. Bu vicdan azabı müstahak sana korkunç birisin.
Soran+1 yılSağol ya
Cevap sahibi+1 yılİns kocan görür telefonunda bu soruyu
Soran+1 yılGörmeyecek 😊
Cevap sahibi+1 yılAbla gerçekten korkuncsun. Sana ciddi tavsiye kocanla konuş bu meseleyi. O senle devam etmek isterse eski sevgilin niye aklına geldi önce onu bul akillan ve yapmayı kes kocana üzüldüm.
Soran+1 yılHayat işte.
Cevap sahibi+1 yılHayat işte diyip vicdanını rahatlatma
- +1 yıl
Ağzına sağlık be evlenmeye korkuyoruz böyle şeylerden dolayı
Cevap sahibi+1 yılblnmyorkim17yş ben de asiri korkuyorum ve bunların sayısı çok fazla
- +1 yıl
Gerçekten ya zaman iyi değil gerçekten çok kötü çok yazık çok üzülüyorum 🫠
Soran+1 yılVicdanım rahat değil zaten bu sözler de rahatlatmıyor merak etme 😊
Soran+1 yıl@blnmyorkim17yş evlenmeyin
- +1 yıl
- +1 yıl
yoo evlenecem sen pişman olmuşsun galiba
Cevap sahibi+1 yılAmaç senin vicdanını rahatlatmak da değil zatenn😃😃. Kendinle yüzleş ve yaptığın pisliği temizle diye konuşuyoruz burada
- +1 yıl
@Cevapsahibi Her koyun kendi bacağından asılır boş ver iyi geceler sana
Soran+1 yılİşte istesen de rahatlatamazsın merak etme. Yüzleşmeyeceğim. Ya kafamdan atacağım onu ya da eşime haksızlık etmemek için boşanacağım başka yolu yok. Ona bunları anlatıp incitemem onu. Beni kötü bilsin ama kendisi incinmesin
- +1 yıl
Boşanıp napacan 😄 kafanı kullan bi düşün
- +1 yıl
Kocanla mutlu olmaya bak o şahısı düşünme yuvanı bozma lütfen canım sıkılıyor üzülüyorum böyle şeylere her kim olursa olsun
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak o kadar kolay değil. Bence dediğimi yap bir anlık boşluğuna gelmiş de düşünmüş olabilirsin. Eşin için her türlüsü zor yani bitirme direkt. Buna o karar versin.
- +1 yıl
Dahada biter adam ben olsam kafama sıkarım çünkü ilk evlilik gibi olmaz hiç biri ilk sevdiğin kişi gibi olmaz hiç bişe olmaz ilkler başkadır
Soran+1 yıl@blnmyorkim17yş boşanıp bilmiyorum en azından eşim kafasında başkası olmayan biriyle mutlu olur belki. Kocamla mutlu olmaya çalışıyorum henüz çabam o yönde.
- +1 yıl
Eşinin kafasında sen varsın ama o nasıl olacak 🫠
- +1 yıl
Neyse hayırlı geceler herkese
+1 yıliyi birini bulduysan kaçırma bence unutmaya çalış eski sevgilini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılAllah dusmanimin başına vermesin senin gibi birini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar rahat söylüyorsun birde boşanırım diye. Boşanacaksan niye evlendin. Kocanı sev geçmişi düşünme. Karaktersizlik yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibisini Allah düşmana nasip etmesin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılYazık adama gerçekten
10 Yorumla
+1 yılSen mi bitirdin mi tam bitiren🤔😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılallam sizin gibilerden uzak tutsun beni ya marifetmis gibi bide sormus bi laf yakisirdida size neyse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. lütfen eşim böyle olmasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaa senin yaptigim sacma
00 Yorumla Eğer kalp iki katlı otobüs gibi ise sürdürülür
00 Yorumla
+1 yılSevişirken onu hayal et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan ulasamadiginin delisi iste, oh olsun sana. kizi uzmussun
00 Yorumla
+1 yılbunun netflişkte dizisi var yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYataktada digeri geliyor mu aklina
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilin aklındaki gibi biri değil
00 Yorumla
+1 yılKendine gel ya lütfen
114 Yorumla
Soran+1 yılBi gele bilsem…
- +1 yıl
Kocanla aran iyi unut gitsin bitti artık o evlisin kocana yazık etme bu konuyuda kapat burdada herkese herşeyini anlatma
- +1 yıl
millet öyle koca arıyor sen elinle tepecen yazık günah ya lütfen gerçekten seni sevse öyle olmazdı zaten bunları iyi düşün böylesi daha hayırlıymış mutlu mesutsun işte kocanla yuvanda daha ne istiyorsun iletişime filan da geçeyim deme kocanı aldatmış ihanet olursun öyle yaparsan
Soran+1 yılYok iletişime geçme gibi bir fikrim yok.
- +1 yıl
Olmasın bencede napıyorsunuz bu saate sorabilirmiyim derdiniz ne yani şimdi
- +1 yıl
kocanız mı yok beraber sarılıp uyumayı deneyebilirsiniz böyle bi durum çok kötü kocan bilmesin çökertirsin adamı
Soran+1 yılSadece içimi dökmek istedim.
- +1 yıl
İçini burdaki sapıklara dökme çoğunu okudum neler demişler ya yazık valla insanlar iyi bom bok olmuş gerçekten
- +1 yıl
İyice
Soran+1 yılBuradakı yorumları umursayan kim. İçimi dökmek istedim sadece. Kimseye hayatta yapamazdım bunu burada yapayım bari gizliyim zaten.
- +1 yıl
Ne fayda çok yazık
Soran+1 yılİçindekileri dökünce rahatlıyor insan az da olsa
- +1 yıl
Kafandakileri de dökmek dileğiyle
Soran+1 yılAmin🙏🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan bence evlendiğin adama yazık
00 Yorumla Adam bide mutlu mutlu işe gidiyordur yazık
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔 evet
- +1 yıl
🫠🫠🫠🫠
+1 yılOnla da yat için rahatlasın
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır onu yapmam
- +1 yıl
Hayal edip boşalsan rahatlar mısın peki?
Soran+1 yılAy üf öyle bir şey değil bu
- +1 yıl
O zaman boşan git kardeşim iki adamı mı idare edeceksin?
Soran+1 yılHayatımda sadece eşim var. Öbür şahısdan tam 3 sene önce ayrıldım ve o günden beri asla iletişimimiz olmadı. O sadece aklımda. Kocam olsun ya da olmasın o hayatımda olmayacak bir daha
- +1 yıl
Hayatında olmayan birinin aklına ne işi var? Kaç yaşına gelmişsin evlenmişsin yani aklında o varken niye evlendin o zaman? Hem evleneyim hem de onu unutma ne güzel dünya be
- +1 yıl
Doktor annen gibimi sandın herkesi
Soran+1 yılO zaman unuttuğumu sanıyordum. Eşimle mutluydum ama zaman geçtikçe yine aklımda
- +1 yıl
Ulan doktor hiçmi Allahtan korkmazsın lan sen na*ussuz herif? Hadi korkmuyorsun hiçmi utanmazsın insanlardan?
- +1 yıl
@111Mehmet111 O. c işte boş ver
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri