Arkadaslar bi erkek yeni boşanmış bir kadını evde ailesi olduğu zaman yalnız kalmak için otele götürür mü?
bu kadınla tatile çıkar mı?
bu erkek bu kadını gerçekten seviyor olabilir mi? Bunların sonu ne olur sizce
Arkadaslar bi erkek yeni boşanmış bir kadını evde ailesi olduğu zaman yalnız kalmak için otele götürür mü?
bu kadınla tatile çıkar mı?
bu erkek bu kadını gerçekten seviyor olabilir mi? Bunların sonu ne olur sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok dul kadın boşanmış açık kapı bakire değil sınırsız cinsellik yaşamak için otele götürüyor yani tek amaç var o da becermek niye götürsün yoksa ya
Peki kadın buna nasıl razı oluyor bir de kapalı bi kadın inanılır gibi değil. Sizce bunların sonu ne olur
Niye razı olmasın Nasıl olsa boşanmış ve günümüzde kapalı kadınlar daha fazla böyle şeylere girişiyor ve daha fazla birileriyle cinsellik yaşıyor kapalı kadınlar günümüzde moda için veya gelenekleri için kapanıyor inancı imanı için kapanmıyor ki sonlarda bir halt olmaz yakında bu adam bunu sallar
Emin misiniz seviyor olma ihtimali yok mu sizce
Bu kişiler ne süredir tanışıyor ne süredir görüşüyorlar ve bu kişinin Bu kadınla görüşmelerini kadın ailesi ya da erkeğin Ailesi biliyor mu
Tahminimce 3 senedir tanısıyorlar 1 senedir de sevgili olabilirler. Ailelerin bildiğini sanmıyorum kadının değil de adamın ailesi kıyameti koparır bence
E o zaman sonuç itibariyle özetle konu Gayet net adam kadını çok güzel kullanıyor Anladın mı yani kadın burada bir cinsel obje başka hiçbir şey değil
Erkeknl fırsat buldukça davul tokmagina vurur
Bakire olup olmadığını adam biliyor mu
Kadın evlenmiş boşanmış sorduğun soruyu anlamadım
Pardon ben erkek boşanmış diye kadamda kurmuşum , e haliyle sevişmekte önünde engel yok
Seviyor olabilir neden olmasın
İğrenç değil mi ama ya? Seven erkek sevdiği kadına otel odasını nasıl yakıştırır?
Ya nalakası var tatile çıktığınızda da otelde kalıyosunuz
Götürür
Özlediği için mi götürüyordur? Seviyor olabilir mi yani
Şex ablam ya
Anlamadım
Evet