yarın direksiyon sınavım var ama cok gerginim kalp çarpıntım var ne yapıcam ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir şey olmaz ya
Sana verilen eğitimi yap gereklleneri sakin şekilde benimde 15 gün sonra bakalım ne olacak
Sakin ol ya dunyanin sonu mu sanki yaparsin rahatla sakiz cigne guven kendine.
hiç sitreş yapma guzum alacaksın ehliyeti ben hissediyom başarılarr
En fazla ne olur kalırsın. Bir daha denersin. Kaybedecek bir şeyin yok.
Belki kaybedecek parası vardır niye kötü moral veriyorsun
Sence bu kötü bir moral mi ayrıca sence bu kaygı ile başarabilir mi bu sınavı? Bence kendine ket vurur ciddi bir kaygı düzeyi var çünkü.
Ayrıca yorumuma karışmak yerine neden benden daha iyi olduğunu düşüneceğin o yorumu arkadaşa yapmadın onu da anlamadım soruda yorumun yok çünkü
Benim kardeşimde çok kaygılıydi sabaha kadar çocuğa moral verdim sabah normal araba surer gibi girdi sinava basarili oldu doğru yönlendirme çok önemli psikolojiyi etkiliyor
E tamam kendi yorumunu soruya ithafen paylaşabilir doğru bildiğin yolda benim yorumum dışında ilerleyebilirsin. Benim yöntemim bu değil gerekçelerimde senin nezdinde kabul görmek zorunda değil.
Olumsuz bir cümle gordummu atlıyorumda ondan
Yani yapmamanı öneririm seninle alakalı bir durum yok çünkü burada.
Senin için ayrılan bir yorum bölümü var orayı değerlendir bence. Hoş değil çünkü yaptığın.
Ya sabır güzel kardeşim sen hayatında elestirilmeyimi sevmiyorsun biri seni eleştirdiğinde bütün kinini üzerine atmak zorundamisin
Sadece yaptığın olumsuz soruyu elestirdim benligini bu kadar olumsuz dışarı vurmak zorunda değilsin psikolojini etkiler
Kin mi? Diyorum ki ben soru sahibi ile iletişime geçmek adına soruya yanıt vermişim. Soruyu ben sorsam ve konu hakkında beni eleştirsen ben bunu anlarım. Gördüğünüz her şeyi bir anda gelerek muhatabı olmadığınız konu içinde eleştirmeye başlarsan fikrini sana sorduk mu? Gibi bir cevap alman çok doğaldır. Eleştiri de el kol sallaya sallaya yapılmaz bi adabı var şu olayın bilseniz bu kafada olmazsınız zaten.
Allah aşkına git başkasının psikologluğunu yap ya senden tavsiye de istemedim seninle doğrudan fikir tartışmasına da girmedim ki eleştiresin. Her hakkı kendinizde görmeyin artık.
Sizi anlamak o kadar çok zorki karşı tarafın eleştirisinde yapılan en ufak Bi cümleyi bile hazmedemiyorsunuz çünkü kendinizi hep üstün görüyorsunuz ben naçizane fikrimi ortaya attım karşı hamle yapmak hep içinizde var
Sen hala beni anlamak istemiyor ve cümlelerinle aynı kısır döngünün içinde kendini tekrarlıyorsun farkında mısın?
Çünkü farklı cumlelerim sana hep aynı geliyor, odağın sadece olumsuz cumlelerde neyse sana olumlu cümle kurmanda kolay gelsin diyorum
Aynen kanka evet tamam hadi selametle👋
iyi gelir