Uğradığım bu muamele hayatim boyunca unutamayacagim bir travma birakti bende kendimi öldürmek istiyorum napacagimi sasirdim?

Sevgilim narsistin teki birkaç gündür sürekli kavga ediyorduk onun için her şeyi yapmış biriydim ama bana benim için ne yaptinki falan diyip hiçbir şey anlamıyorsun diyordu evimiz çok yakın 5 dk konuşalım dedi yukarı çık ben Aşağı inemem kapının önünde konuşuruz dedi ben de yukarı çıkamam dedim Bu arada öyle kötü niyetli kötü şeylere meyilli biri değil ben biri görür yanlış anlar diye gitmek istemedim daha sonra aşağı indi geldi Ayrılmak istediğini söyledi gözleri dolu doluydu oraya gidene kadar hiçbir şey yoktu sabah bile ozledip diyip agliyordu evinin kapısına gitmedim diye ayrılmak istedi tamam bitsin gel vedalasalim dedim ona sarılmak istedim beni itti sonra ben arkamı döndüm O gelip bana sarıldı bu sefer ben iteledim peşimden geldi iki üç kere daha sarılmaya çalıştı bırakmadım ağlayarak gittim peşimden gelmedi sonra telefonda konuştuk yaptığı hareket için pişman olduğunu beni cok sevdigini vs söyledi bende bazi hakaretler ettim dogal olarak üstü müsait olmadığı için peşimden gelemediğini söyledi kendime o kadar kötü hissediyorum ki bu yaptıkları yanına gel kalsın istemiyorum Ne yapmalıyım

Uğradığım bu muamele hayatim boyunca unutamayacagim bir travma birakti bende kendimi öldürmek istiyorum napacagimi sasirdim?