Güncellemeler
1 yıl
Aşk meşk sev işleri değil.
Okumuş bitirmiş veya bırakmış farketmez.
arkadaş derken mecaz anlamda psikolok arkadaş yapıp adama beleş tedavi ettirmyeceğim kendimi.
Soruyu soran kişi benim bana özelden mesaj atarsanız sevinirim.
İstediğim şey seans felan değil, sadece kendi kendimi tedavi edebilmem için yol göstermenizi rica ediyorum.
KONU:
Küçüklüğüm Korku ve şiddetle geçti.
Babam sağ olsun.
Bana anneme kardeşlerime.
Bu yüzden yaşım 21 olmuş hala çektiğim sıkıntılar var.
Okumuş bitirmiş veya bırakmış farketmez.
arkadaş derken mecaz anlamda psikolok arkadaş yapıp adama beleş tedavi ettirmyeceğim kendimi.
Soruyu soran kişi benim bana özelden mesaj atarsanız sevinirim.
İstediğim şey seans felan değil, sadece kendi kendimi tedavi edebilmem için yol göstermenizi rica ediyorum.
KONU:
Küçüklüğüm Korku ve şiddetle geçti.
Babam sağ olsun.
Bana anneme kardeşlerime.
Bu yüzden yaşım 21 olmuş hala çektiğim sıkıntılar var.
Güncellemeler
1 yıl
Svbdl
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşlar psikoloğunuz olamaz. Profesyonellik dışı olur
Var biraderim de aşk mevzusuysa salın yakamı
Değilse?
Merhaba raha5sız ettiğim için özür dilerim. Sınavıma çok az bi zaman kaldı ama ben derse oturamıyorum. S3vdiğim derslerin tekrarını yapım boş durmuyor diyorum ama yok yine ben oturduğum yerde sayıyorum. Bır öneriniz var mı.1 haftadır böyleyim. Yardımcı okutan sevinirim.
Ahaha sıraya girin hanfendi 😅
@problem_değil Peki hanfendi😅
@Hggsll Bazı şeylerin sonuna geldiğinde böyle hissetmen normal ; tükenmiş , bitmiş , yorulmuş , sıkılmış beynin artık yapamıyorum der ama her şeyinin ancak %62 sini kullanmışsındır aslında bitti dediğin yerde yapabileceğin neredeyse %40 lık bir güç daha vardır. Sana tavsiyem önce bi yürüyüşe çık 30 dakika kadar , sonra kendine küçük hedefler belirle Büyük bir sınav çalışması yerine, küçük ve ulaşılabilir hedefler belirle. Örneğin, "Bu saat içinde 20 dakika bu konuyu çalışacağım" gibi." Bu iç sıkıntısıyla 20 dakika bile sana çok gelebilir pes etmek isteyebilirsin ama zorla kendini iradeni test et. 20 dakika çalışmak çok gelmeye bilir ancak gün sonunda 3-5 saatlik bir çalışmaya hemde verimli çalışmaya ulaşabilirsin.
Soruyu soran kişi benim.
Svbdl
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/svbdl
Hepinize takip isteği attım
Çok teşekkür ederim, vakit ayırıp yazdığınız için. Bu önerinizi de uygulamaya çalışacağım.
Okuyup bırakmış olan olur mu
Anlatmak ister misin?
Knk psikologlar bedava is yapmiyolar ki
Varsa ben de konuşmak isterim 🙂