Errrrrrrrrkekler cevap verin ne bu güç gösterisi?

Evet feministim. Erkekler neden feminisimden nefret ediyor? Bizim savunduğumuz şey sadece eşit haklar ve kadın şiddetinin durdurulması.
İki cinsin her konuda eşit olamaycagini biliyoruz ve eşitlemeye çalışmıyoruz. Ortada bariz olan çok fark var.
Neden fiziksel olarak sizin kadar güçlü olmayan bir canliya şidd*t gösteriyorsunuz. Kadınlara, çocuklara ve hayvanlara… böyle mi kendinizi bir b*k sanıyorsunuz? Böyle mi tatmin oluyorsunuz? Bu mu Errrrrkeklik?
Her zaman gözlemledigim bir sey var o da şu ki, bir kadın ve errrrrkek kavga (tartışma) anında aklı ile lafları ile kafın üstünlük sağlıyorsa, errrrrkek hemen bağırmaya ve ş*ddete baş vuruyor. Çünkü cahil kendini kelimelerle anlatabilmekten aciz bir mahluk!
Şimdi bir kadın düşmanı diyecektik asıl siz bize düşmansınız falan filan… hayır asırların zulumlerinin birikmişliği by sadece! Tesadüf eseri pipi ile doğup errrrrkek olarak doğduğunuz için kendinizi en ali canli olarak görüb kadınları da 2. tür bir insan muamelesi yapıyorsunuz. Ve ne yazık ki bu asırlardır devam ediyor.
Çocukluğumun en karanlık anları annemin mutsuzluğuna şahit olarak geçti. Babam kaba bir adamdı her zaman degil ama çoğu zaman annemi de beni de erkek kardeşimi de döverdi. Şu an ayrılar ve babamla aramız kötü degil. Dün kardeşimlr laflı kavga ettik. Ve bana tokat attı. Benden 5 yaş küçük ergen. En çok canımı yakan da şu ki, Küçükken hep babamın önünde beni korumak için siper olan çocuk bu gün bana aynısını hatta daha fazlasını yaptı. Artık dünyada güvenebilecegim tek erkek bile kalmadı dün itibariyle. Ben asla evlenemem artık hatta bu korkuyla bir adama aşık bile olamam. Kardeşimin de benim de bu gün böyle olmasının tek sebebi yine babam.

Errrrrrrrrkekler cevap verin ne bu güç gösterisi?