Bu ilişkide Acı çekiyorum?

Olayı kısaca özet geçeceğim ilişkimiz bir yıl kadar oluyor cok ciddiydik onun ailesi beni cok sevdi bizde birbirimizi cok sevdik ama o kürttü ben ise iç anadoludan bir kızım bu yüzden aileme söylediğim gün cok büyük bir tepki aldım ama yine reddetmediler tanıştılar görüştüler evlilik teklifi aldm babam olmaz dedi yine birakamadik birbirimizi o arada beni aldattı çok bunalttığmı söyleyerek fotoğrafları bende cok sevdigim için söz geciremedim kalbime bir sekilde ikna oldum ama iki üç ay sonunda artk annesi Ankara 'ya gelecekti ve kapımızı calacaklardi ailem tekrar görüştüğümü bilmiyorlardi hersey ortaya daha iki gün önce çıktı ve cok sevmeme rağmen annesi eve geldi istiyoruz diye kendisi babamın is yerine kadar gitmis istiyorum unutamam diye ama babam hayır deyip yollamış annesi reddedildikten sonra bana göndermeli şeyler yazdı aile grubundan sevgisinin arkasında duramayan ceksin gitsin biz o kapiya bir kere geliriz benim oğlum bukadar yakışıkliyken elinin tersiyle itiliyorsa cirkinler ne yapsın daha böyle birseyler yine saygımı bozup hicbirsey demedim sevgilime gir ve grupta yazilanlari oku benim hakkımda konusulmasin demiştim giremem felan demisti sonrada kacmak istedigini benimlemisin ailenlemi dediginde cok sevsemde üzülerek hayır dedim ailemleyim birsey olursa yarın birgün ben bunun vebalini alamam diye gönlüm hala onda ama daha iyileri olur diye sürekli cevremden duyum aldım tam isteklerimi karsilayan tipim bir erkek ama olmadı bu üzüntüyü nasıl gecirecegim bilmiyorum ayrılık konuşması yaparken bundan sonra yapacaklarimdan ben sorumlu degilim herkesle düşüp kalkicam dedi bütün fake hesaplarimi takipten cikmis iki gün olmus daha kız eklemiş ortak arkadaşımızada beni bir ay bekleyecegini sonra gününü gün edecegini söylemiş ama profilini bana gizlemiş paylaşım yapıyordu Whatsapptan bana Özel artk atmıyor bir ay değil iki ay zor dayanır diye düşünüyorum ne yapmalıyım cok zor bir süreç bu

Bu ilişkide Acı çekiyorum?