Olayı kısaca özet geçeceğim ilişkimiz bir yıl kadar oluyor cok ciddiydik onun ailesi beni cok sevdi bizde birbirimizi cok sevdik ama o kürttü ben ise iç anadoludan bir kızım bu yüzden aileme söylediğim gün cok büyük bir tepki aldım ama yine reddetmediler tanıştılar görüştüler evlilik teklifi aldm babam olmaz dedi yine birakamadik birbirimizi o arada beni aldattı çok bunalttığmı söyleyerek fotoğrafları bende cok sevdigim için söz geciremedim kalbime bir sekilde ikna oldum ama iki üç ay sonunda artk annesi Ankara 'ya gelecekti ve kapımızı calacaklardi ailem tekrar görüştüğümü bilmiyorlardi hersey ortaya daha iki gün önce çıktı ve cok sevmeme rağmen annesi eve geldi istiyoruz diye kendisi babamın is yerine kadar gitmis istiyorum unutamam diye ama babam hayır deyip yollamış annesi reddedildikten sonra bana göndermeli şeyler yazdı aile grubundan sevgisinin arkasında duramayan ceksin gitsin biz o kapiya bir kere geliriz benim oğlum bukadar yakışıkliyken elinin tersiyle itiliyorsa cirkinler ne yapsın daha böyle birseyler yine saygımı bozup hicbirsey demedim sevgilime gir ve grupta yazilanlari oku benim hakkımda konusulmasin demiştim giremem felan demisti sonrada kacmak istedigini benimlemisin ailenlemi dediginde cok sevsemde üzülerek hayır dedim ailemleyim birsey olursa yarın birgün ben bunun vebalini alamam diye gönlüm hala onda ama daha iyileri olur diye sürekli cevremden duyum aldım tam isteklerimi karsilayan tipim bir erkek ama olmadı bu üzüntüyü nasıl gecirecegim bilmiyorum ayrılık konuşması yaparken bundan sonra yapacaklarimdan ben sorumlu degilim herkesle düşüp kalkicam dedi bütün fake hesaplarimi takipten cikmis iki gün olmus daha kız eklemiş ortak arkadaşımızada beni bir ay bekleyecegini sonra gününü gün edecegini söylemiş ama profilini bana gizlemiş paylaşım yapıyordu Whatsapptan bana Özel artk atmıyor bir ay değil iki ay zor dayanır diye düşünüyorum ne yapmalıyım cok zor bir süreç bu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allahtan kısa özet
😂
2 cümlede anlat dinlerim yoksa 500 tl versen o yazıyı okumam
Kürt sevgilim vardı evlilik teklifine kadar aldım aldatıldım affettim ailesi geldi reddetmislerdi ben sevdigim icin devam etmiştim şimdi kendim bitirmek zorunda kaldım kac dedi kaçmadım yolları ayırdık ayrılırkende yapacaklarimdan ben sorumlu değilim günlük iliski seviyorum vs dedi ama gelirsen hayatimdaki herkesi silerim dedi bilmiyorum fikir amaçlı yazdm
Sktr et seni yarı yolda bırakır bu günlük ilişki neymiş be sana bunu açık açık söyleyen biri sence evlendikten sonra bırakırmı günde elli öğün yerken tek öğün kerınn doyurmaz bileeesiiiin
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun
Bitir o halde
Bitirdim ama çok zorlandım üç gün oldu oda elinden geleni yaptı ama ailem olmaz deyince oda kacarmisn deyince kabul etmedim
İleride pişman olacağın şeyler yapma ailen her zaman yanında olabilir ama elin yabancısı hevesi bitince
Bende bu düşünceyle bıraktım zaten ve derslerime odaklanmaya daha güzel bir bölüm icin cok cabalamaya karar verdim daha 23 yaşındayım evlilik icin cok erken deniliyor iste şöyle bir bakınca herkes istemiyor ben istiyorum gibiydi oda bundan sonraki hayatında günlük seyler yasayacagini benim onu takipten çıkmamı göreceği seylerle benim ondan nefret edecegimi söyledi simdi daha üç gün oldu kız takip etmeye başlamış bir ay süre veriyorum demis herkese gelmezse bambaska bi adam olacağım banada hayatimda kim olursa olsun senin gelisinle onun gidisi aynı olur dedi gel beni al demen yeterli dedi teşekkür ederim güzel yorumun icin
Tam bi ergen hareketi ya hiç olgun değil