Diğer Çok cenabet dolaşıyorum yıkanmaya üşeniyorum çok günahı var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Şimdi yıkandım birde namaz kıldım dua ettim 🤲 Çok cenabet dolaşıyorum yıkanmaya üşeniyorum çok günahı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gusül dediğin şey banyo yapmaktır. Başka şeye gerek yoktur gusül için. Ben her gün duş alıyorum zaten. 0 0 Yorumla
Soykanonac06 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bak günahı bir kenara koy cin musallati olabilir hurafe değil dikkat et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İşin o boyutuna bakarsak 2 namaz vakti arasında yıkanmış olmak gerekiyor. Doğal olarak farz ibadeti de kaçırmamak açısından. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende aynı şekil çok fazla mastürbasyon yaptığım için (neredeyse her gün) yetişemiyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bildiğim kadarıyla cenabet dolaşmak yediğin herşeye kadar günha yazılıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Var tabikide , yemek vs bile yemicen cenabet hemen girip duş alcan anında işi gör koş banyoya 0 5 Yorumla Soykanonac06 1 yıl Off ne cahil cahil konuşmalar ya cenabet iken yemek yenilebilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yenilir , yenilmez demedim, okuma özürlü embesil, yemiceksin dedim yani daha uygun zamanın varken abdestini alman gerekir bu kadar net Yorumla Soykanonac06 1 yıl Arkadaşım yemicen demişsin günahı yok nasıl yeniden diyebilirsin kapa çeneni yazma git biraz din bilgin olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uygunluğu yok. Bu kadar net imkan var ama yapılmaması gerekiyor ne uzatiyosun Yorumla Soykanonac06 1 yıl Uygunlugu yok diye bir şey yok eller yıkanıp yenilebilir günah değil gayette uygun ben yiyorum he ama çok dışarıda gezilmez tabi hemen gusuk almak gerek neyse Yorumla
muratksks34 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Yani eger kotu seyler yapmıyosan sorun olmaz gibi ama bilmiyom 0 1 Yorumla Soran 1 yıl B. sa. ldıktan sonra yıkanmadım Yorumla
__Meteor__ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Duş alsana aşko niye oyle geziyon 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sürekli a. zg. ınım Yorumla __Meteor__ 1 yıl Şuanda ne durumdasin Yorumla
TahrovinDrun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Duş alıyor musun? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl B. osaldık. tan sonra almadım Yorumla TahrovinDrun 1 yıl Kanka günahını geçtim hiç temizliğinede mi dikkat etmiyosun awk git bi duş al Yorumla
huzunlenenkiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Namaza Kur'an'a yaklasmazsan sorun yok 0 1 Yorumla yargan35 1 yıl Yanlis bilgi verme namaz vaktini geçirdiği an gunaha girmeye baslar Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Hemde basul 0 1 Yorumla Kralbop 1 yıl Kotu kötü rüyalar görürsün Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Attığın her adım yediğin her yemek 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hah şöyle Allah kabul etsin Yorumla
Pnsboyle Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Bir sıkıntı olmaz 0 1 Yorumla Pnsboyle 1 yıl ya da sen gel bana hem. yikar hem s.. m Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gusül dediğin şey banyo yapmaktır. Başka şeye gerek yoktur gusül için. Ben her gün duş alıyorum zaten.
Bak günahı bir kenara koy cin musallati olabilir hurafe değil dikkat et
İşin o boyutuna bakarsak 2 namaz vakti arasında yıkanmış olmak gerekiyor. Doğal olarak farz ibadeti de kaçırmamak açısından.
Bende aynı şekil çok fazla mastürbasyon yaptığım için (neredeyse her gün) yetişemiyorum
Bildiğim kadarıyla cenabet dolaşmak yediğin herşeye kadar günha yazılıyor
Var tabikide , yemek vs bile yemicen cenabet hemen girip duş alcan anında işi gör koş banyoya
Off ne cahil cahil konuşmalar ya cenabet iken yemek yenilebilir
Yenilir , yenilmez demedim, okuma özürlü embesil, yemiceksin dedim yani daha uygun zamanın varken abdestini alman gerekir bu kadar net
Arkadaşım yemicen demişsin günahı yok nasıl yeniden diyebilirsin kapa çeneni yazma git biraz din bilgin olsun
Uygunluğu yok. Bu kadar net imkan var ama yapılmaması gerekiyor ne uzatiyosun
Uygunlugu yok diye bir şey yok eller yıkanıp yenilebilir günah değil gayette uygun ben yiyorum he ama çok dışarıda gezilmez tabi hemen gusuk almak gerek neyse
Yani eger kotu seyler yapmıyosan sorun olmaz gibi ama bilmiyom
B. sa. ldıktan sonra yıkanmadım
Cinlenmeye sebep
Üşenme gel ben sana abdest aldırırım
Duş alsana aşko niye oyle geziyon
Sürekli a. zg. ınım
Şuanda ne durumdasin
Duş alıyor musun?
B. osaldık. tan sonra almadım
Kanka günahını geçtim hiç temizliğinede mi dikkat etmiyosun awk git bi duş al
Ben 6 7 senedir dolaşıyorum bişey olmuyor
Nasıl yani