Geçen yaz bir şirkette staj yaparken orada çalışan çok kibar efendi bir adam vardı onun gibi birini nerden bulabilirim 😄
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Beyaz yakalıların zengin olacağını zannetmiyorum. Yine de bu tip insanlar için şirketlerle bir bağa ihtiyacınız var sanırım
Ya benim dediğim beyaz yaka çook büyük şirketlerde çalışanlar. Linkedin den falan bulunur mu😅😄
O çok büyük şirketlerde çalışanlar sizle neden bir birliktelik kursunlar? Buna verecek cevabınız varsa her yerde bulursunuz
Nasıl birini ararlar?
Öncelikle parası için ya da başka spesifik şeyler için (boy vs gibi) yaklaşmayan birini ararlar. Ben mesela birileriyle görüşme sağlayacağım zaman marka kıyafetlerimi asla giymiyorum. Aksine her kesin ulaşımı olan şeyler giyip gidiyorum buluşmaya. Kadının davranışı önemli benim için
Fiziksel olarak şöyle olsun diye takıntım yok, durumu iyi olursa güzel olur. Eski sevgilim fakirdi de ne oldu sanki 2 senede bir çiçek bile almadı. Yurt dısına gidicem tatile benle gelemedi tek gidicem. Hayatıma alacağım kişinin standartları olsun istiyorum ve bence gayet makul bir istek
Şimdi şöyle. Sizin de belirli imkanlarınız var anladığım kadarıyla ve buna eşlik edecek birini arıyorsunuz ki bu en doğal hakkınız. Benim lafım sizi kapsamıyor. Siz ne vereceksiniz derken onu kastetmiştim ben. Benim tabiri caize ağzı kokan kadın arkadaşlarım zengin koca arıyordu. Ne vereceksin karşılığında diyince benle küsüyorlardı, hakaret etmişim gibi davranıyorlardı ama öyle bir şey yok asla. Demem o ki kendinize denk ya da biraz üstünüzde birini aramanızda bir problem yok. Ama çok yukarıya bakarsanız kullanılıp atılabilirsiniz. Dost tavsiyesi olarak alın bunu lütfen
Yok zaten çok yukarı bakmam. Dediğim gibi benden fakir de olsun istemem. Bu arada o kız arkadasların eğer yeterince güzelse bulur. Erkeklerin o konuda praya bakacaklarını sanmıyorum pek
Güzellikleri 10 sene sonra gidecek ama ben daha zengin olacağım? Nitekim öyle oldu. Şu an barışmak istiyorlar, doğum günü mesajı falan atıyorlar. Demem o ki biraz da dengi dengine olmalı. Sizi anlıyorum. Benim gibi kendi iş yerinin patronu insanlarla sohbet etmenizi daha çok öneririm şirketten ziyade. Böyle bir birliktelik sizi mutlu edebilir
Güzellik geçici evet ama teknoloji dolgularla vs yaşlanmayı geciktiriyor artık. Düzenli bakım yaptıran 40 yasındaki kadınlar bile 20 gösterebiliyor. Bide ben yine de erkeklerin çoğunun dış görünüşe büyük önem verdiğini düşünüyorum. Kendi işinin patronu olması da iyi ama öyleleri çapkın olur genelde. Mesela benim eski patronum öyleydi karısı çocuğu var hala arayışta
O biraz fıtrat meselesi. Biraz da kadının da eseri. Ben absürt bir durum yoksa partnerine bağlı bir adamım mesela. Siz de anladığım kadarıyla sadık birini arıyorsunuz. Maddi güç arttıkça bu durum zorlaşıyor desem çok da haksız olmam
Maddi güçten çok karakterle alakalı bence fakir olup aldatmak isteyen de her türlü aldatıyor
Ya o arkadaşlara diyecek bir şey bulamıyorum. Böyle söylemeyi sevmiyorum fakat hadi zenginin bir dayanağı var diyelim. Abi sen de o da yok. Neden yapıyorsun? Maddi durum ve zeka da bence bağlantılı. Durumu iyi olanlar daha akıllı oluyorlar
İşte o da ailesine zar zor yetecek parayı dışarı harcıyor. Ya da sosyal medyadan aldatıyor. İsteyene her kapı açık 🤷♀️
Ne diyebilirim. Herkesin kendi kararı
Doğru🤷♀️
Bu konu hakkında daha konuşmaya ihtiyacınız var galiba. Mesaj kutum açık, yazabilirsiniz
Bir kimsenin hem beyaz yakalı hem de zengin olduğu görülmüş bir şey değil :D
Nasıl yani? Büyük şirketlerde çalışanlarını diyorum aylık en az 70k alıyorlardır
Benzer yerlere giderek
Nereye gidiyorlar işte
Lüks olan her her
Yere
Öyle yerlerde birini bulsam bile düzgün çıkma ihtimali düşük ya
Sadece zengin aradığına göre sen de düzgün sayılmazsın zaten
Yok zengin olsun isterim ama tek aradığım şey o değil. Mesela fırsat olsa sen de zengin kadın isterdin öyle düşün
Hayır zengin olması gereken benim o değil, eğer gerekecekse
Şu an böyle diyorsun ama karşına olgun zengin kadın çıksa böyle net olamazsın
Nerden biliyorsun çıkmadı bacım
Ne kadar zengini çıktı? Evlenelim gel sana şu evi arabayı alayım dedi de sen mi hayır dedin
Tam da öyle oldu, ha yok desen ki ben inanmıyorum o zaman konuşmak gereksiz
Kadın çekici değil miydi 😂
Bu kadar detay diyemem, konunun özü olacaksa erkek zengin olmalı
Herhalde teklifi yapan kadın burdan 😅 ama katılıyorum bence de erkeğin maddi gücü daha yüksek olmalı. Ya da en kötü kadına eşit olmalı
Evet aşağı olmamalı, erkek avcıdir çünkü içgüdüler var
Ama artık erkeklerin çoğu böyle düşünmüyor 😂 roller değişti
Evet sorun da o zaten
🤷♀️🤷♀️🤦🏻♀️
Guzel barlara, luks restoranlara bak.
Pahalıya patlar oralar da ama 😅😂
Tinder den date e cik. Onlar oder hesabi.
Tinder falan bana çok korkutucu geliyor. İnstadan bile tanımadıklarımı eklemem. Sanki biriyle bulussam basıma iş açacakmıs gibi
Bir sey olmaz. AVM de kalabalik yerlerde bulus. Icki icme. Sonra hemen geri don.
Yok ya kalsın ben reelde tanışmayı seviyorum diğer türlüsü sarmıyor beni
Ise gir o zaman beyaz yaka islerine. Oralardan cikar.
İş bulabilsemm
Su an ekonomik sakat. Bir iki sene idare et markette falan calis. Sonra bulursun.
Hayır olmaz. Ya iyisi olsun ya da hiç olmasın. Zaten mezun olalı 2 ay oldu acele etmem
Üffff kız avında sksksks
Burdan avlamam heralde yaa sadece bu kesimin takıldığı yerler nereler onu merak ediyorum
Valla onların kafayı bulduğunda anlarsın
Tanışalım begenecegine eminim
Yok sanaldan kimseyle tanısmam
O beğendiğin beyefendiler sanalda yok mu sanıyorsun 😃
Bence yoktur max Instagram ve linkedin kullanıyordur
Sen öyle sanmaya devam et bu sanal korkusu o kadar komik ki dışarıda sadece Instagram LinkedIn takıldığını sandığın erkeğin bir ara telefonunu al bak bakalım o zaman anlarsın bu korkunun komikligini çoğu tinder bumble Snapchat takılır seni böyle çok uzerler nereden biliyorsun diye sorarsan ofis tecrübeleri diyelim neyse bir hayat dersi yaşar anlarsin 😉
Ama dediğin gibi olsa bu insanlar dışardan bakıldığında anlaşılmaz mı? Mesela o dediğim kişi bana karşı çok nazik ilgili gibiydi ama Instagram falan istemedi. Öyle birinin sanaldan da sapıklık yapacağını sanmam he medeni durumu neydi bilmiyorum
Neyse zamanla tecrube edersin dışardan beyefendi dediklerinde buralarda takiliyor o yuzdej sosyal medyadan bu kdr korkup kendince filtre yapmaya çalışmak yersiz
Doğrudur ama samanlıkta iğne aramaya gerek yok. Senin ofis tecrübelerin baska neler
O tarz şirkette yine
Oralara girmek zor işte ya
Oyle ise onların yakınlarda kafe tarzı yerler vardır odalarda takilirlar
Evet şirketin orada çok lüks restaurant vardı ama oraya da böyle bişey için gidip prandan olmak istemem 😄😄
Hahahah bir iki defa para vercen artık o sırada da birisini bulman lazım 🤣
Kumar oynamak gibi vişey bu😄
3 koycan 5 Alcan hahahahahha
Alamayada bilirsin 😂😂
Alzsan yediğine ictigime say
Hahaha
Burada 😁
Burası 31 ci kaynıyor 😂
maalesef evet 😄😄😄😄
😂😂
Tek tük var ama ua
Yok ya zanetmiyorum öyle zengin insanın çevresi de olur burada ne arasın
Saygı duyarım fikrine
Sağol🙏
Pavyona bak
İyyy öylelerini napim be
Seversin
Sen deneyip memnun kalmıssın anlaşılan
Evet kaldım
Gay misin
Kadın olarak dünyaya gelseydim lezbiyen olurdum
Kadın olmak istiyorsun yani
Ya gerçekten aptalsın. Gay mısın diye sordun ya. Buna istinaden kadın olarak dünyaya gelseydim gene erkeklerle işim olmazdı dedim. Aptal sığır
Niye pavyondaki dayılarla düşüp kalkıyon toppp
Keşke bana Bi oral çeksen ya
Senin kokmus burusuk bamyanı istemem
Sen bilirsin yavrum
Sus sus bağırma geldim 😊
Hahahah
Başkası da duyacak rakibin çoğalacak 😂
Ne iş yapıyon
Büyük bir şirkette mali işler direktörüyüm...
Mail işler mi 😄 onun için ayrı birim mi var
Mali İşler olacaktı 😂
Ziyaaaaa😂
Kimseye bişeyi ispatlamak zorunda değil bu Ziyaaaa😂
Bana iş versene ziyaaa iktisat mezunuyum
Gel de vereyim...
Maaş ne kadar 😂
Mülakata gel konuşuruz 😂 sorunu beğendim