Diğer Tül çorap aldım bedenine bakmadan:(( nasıl daraltilir küçülür? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bedenine bakmayı unuttum nasıl daraltilir küçülür Güncellemeler1 yıl Sıcak suyla yikasam küçülür mü ki? Tül çorap aldım bedenine bakmadan:(( nasıl daraltilir küçülür? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,1b cevap paylaştı. Terzide 1 0 Yorumla
Soykanonac06 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yani yenisini * bence baober kuculmez bence 1 0 Yorumla
deliyimgaliba Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kaç kuruş zaten yenisini al nylon yani nasıl daralsin 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. çorap bedeni olur mu ki ya giy öyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Olur tabi paketin üstünde ikili bedenler oluo s m almam gerekirken l xl almism Yorumla Dedective 1 yıl O zaman gecmiş olsun bitane daha alırsın Yorumla Soran 1 yıl Offf yarın giycektmmm Yorumla
FrkDmrcn2 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Değmez büyük geldiyse çöp 1 18 Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Kaç beden almışsın Yorumla Soran 1 yıl S m almam gerekirken l xl almism Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Dize kadarmı Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl İnce olduğu için yırtılır Yorumla Soran 1 yıl Yok külotlu Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl O hiç olmaz nerelerden bol oldu Yorumla Soran 1 yıl Açmadım daha ya Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Ama olma ihtimali var Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Onlar dar oluyor zaten yapışıyor Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Genişler Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorm :( sıcak su ile yikasam küçülür mü Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Pp gizli istek atarmısın Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Genişler naylonumsu yapısı Yorumla Soran 1 yıl Nasıl küçülür Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Küçülmez ama olabilirde Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Uyıdun mu Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Naptın Yorumla Soran 1 yıl Çıkmadım dissriys giymedim Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 763 cevap paylaştı. Degistiremiyormusun nerden aldın 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Pentiden almıştım yarın giycektim ya Yorumla Zuzummm06 1 yıl Hım gitsen rica etsen kutusu duruyorsa belki yardımcı olurlar Yorumla Soran 1 yıl Kutuda hala zaten açmadım da yarın giycktm Yorumla Zuzummm06 1 yıl Kaçta çıkacsn ki dışarı Yorumla Soran 1 yıl Çıkmadım dışarıya Yorumla Zuzummm06 1 yıl Niye gidip marketten alaydın Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ne kadar bol olarak gelmiş görmek gerekiyor 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Denemedim daha paketinde duruyo :/ ama l xl almışım Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Peki senin bedenin nedir? Yorumla Soran 1 yıl S m almam lazımdı işte benim beden s ama ikili bedenler corapta Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Bence denemen gerekiyor denemeden bilemezsin bu tür seylerde dar kesim olabiliyor Yorumla Soran 1 yıl İnşaallah Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Bence hemen giymelisin aklında soru işareti kalmasin Yorumla Soran 1 yıl Giyeceğim zaman denerim Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Denedin mi peki ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Çıkmadım dışarıya giymedim Yorumla Gncdelikanlıı 1 yıl Evde de deneyebilirsinnn Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kesip arkadan dikmeyi düşündün mü 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmsz öyle ya Yorumla Heyyoheyyo1 1 yıl O zaman yenisini alacaksın balım Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. onun yerine kilo al bence sdfsdf 1 0 Yorumla
Papatyahayalleri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 92% 1 yıl Hiç bilmiyorum ki, kusura bakma lütfen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden küçülmesin küçülür 60 derecede yıka 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yirtilir makinede elde yıkamak lazm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bir şey ki var ki foto Yorumla Soran 1 yıl Tül ince işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denedin mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Değiştirme imkanın yok mu? 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yok maalesef yani bir ay oldu alali Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fişi bile olsa veya olmasa da mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çünkü bazı mağazalar bu ayrıcalığı sağlıyor? Yorumla Soran 1 yıl Yani paketinde hala aslında ama bilmiyorum ki yarın giycektmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi mağazadan aldın veya marketten? Hala paketinde ise değiştirilir yarın giyecek isen yenisini alabilirsin bence Yorumla Soran 1 yıl Penti degiscem sanırım evt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet söylemiştim değişeceğini :) senin yüzünden Pentiyi arayacaktım :) seni de bekle bekle ağaç oldum :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Terzide
Yani yenisini * bence baober kuculmez bence
Kaç kuruş zaten yenisini al nylon yani nasıl daralsin
çorap bedeni olur mu ki ya giy öyle
Olur tabi paketin üstünde ikili bedenler oluo s m almam gerekirken l xl almism
O zaman gecmiş olsun bitane daha alırsın
Offf yarın giycektmmm
Değmez büyük geldiyse çöp
Kaç beden almışsın
S m almam gerekirken l xl almism
Dize kadarmı
İnce olduğu için yırtılır
Yok külotlu
O hiç olmaz nerelerden bol oldu
Açmadım daha ya
Ama olma ihtimali var
Onlar dar oluyor zaten yapışıyor
Genişler
Bilmiyorm :( sıcak su ile yikasam küçülür mü
Pp gizli istek atarmısın
Genişler naylonumsu yapısı
Nasıl küçülür
Küçülmez ama olabilirde
Uyıdun mu
Naptın
Çıkmadım dissriys giymedim
Değiştir dicem almazlar
Degistiremiyormusun nerden aldın
Pentiden almıştım yarın giycektim ya
Hım gitsen rica etsen kutusu duruyorsa belki yardımcı olurlar
Kutuda hala zaten açmadım da yarın giycktm
Kaçta çıkacsn ki dışarı
Çıkmadım dışarıya
Niye gidip marketten alaydın
Ne kadar bol olarak gelmiş görmek gerekiyor
Denemedim daha paketinde duruyo :/ ama l xl almışım
Peki senin bedenin nedir?
S m almam lazımdı işte benim beden s ama ikili bedenler corapta
Bence denemen gerekiyor denemeden bilemezsin bu tür seylerde dar kesim olabiliyor
İnşaallah
Bence hemen giymelisin aklında soru işareti kalmasin
Giyeceğim zaman denerim
Denedin mi peki ☺️
Çıkmadım dışarıya giymedim
Evde de deneyebilirsinnn
Kesip arkadan dikmeyi düşündün mü
Olmsz öyle ya
O zaman yenisini alacaksın balım
Senin boy kilo nasil ki😊
onun yerine kilo al bence sdfsdf
Degistir ya da gecmis olsun
Yardımcı olurum yaz bana
Hiç bilmiyorum ki, kusura bakma lütfen
Neden küçülmesin küçülür 60 derecede yıka
Yirtilir makinede elde yıkamak lazm
Nasıl bir şey ki var ki foto
Tül ince işte
Denedin mi
Değiştirme imkanın yok mu?
Yok maalesef yani bir ay oldu alali
Fişi bile olsa veya olmasa da mı?
Çünkü bazı mağazalar bu ayrıcalığı sağlıyor?
Yani paketinde hala aslında ama bilmiyorum ki yarın giycektmmm
Hangi mağazadan aldın veya marketten? Hala paketinde ise değiştirilir yarın giyecek isen yenisini alabilirsin bence
Penti degiscem sanırım evt
Evet söylemiştim değişeceğini :) senin yüzünden Pentiyi arayacaktım :) seni de bekle bekle ağaç oldum :)
Kilo alman gerek çok hızlı şekilde🤣🤣
Küçülmez:(
Kilo al
Vücudun nasıl
Sen giy ben yırtarım 😍
Üstünde görmek isterdim 😍
küçülmes
boll giyilmez ama
Terzide