Çocuk & Ebeveyn Dudakları ince mi kalın mı anlayamadım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bana dudak yapısı ince gibi geldi sizce ince mi kalın mı Güncellemeler+1 yıl Merak ettiğimden soruyorum saçma sapan cevaplar vermeyin. Dudakları ince mi kalın mı anlayamadım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. İnce dudak 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Oyy maşallah 🌸 sağlıklı olsunlar da, dudağın ince olması önemli değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok merak ettim ince gibi geldi bana sence ince mi
Nocans Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ince ama kaldırın bu görselleri yazık bebeğe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla
cikolataliypuding Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Daha küçücük ama belli olmaz ki sonradan değişir ama kalın gibi 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ahhh aşkım maşallah Daha çok küçük değişir ki zamanla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu bebek kimin bilmiyorum ama bu şekilde uluorta paylaşmasan daha iyi olur 1 0 Yorumla
panselinos00 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Asko evrene negatif enerji gönderme kalın dudaklı olsun bol bol yüz yogası falan yap bebeğe büyüyünce estetiğe gerek duymasın ortalığı slaylasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl La ne yüz yogası merak ettim sadece Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Hele bi büyüsün belli olur yüz hatları 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 616 cevap paylaştı. ince 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnce. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi bana da ince dudaklı olucak gibi geldi Yorumla dionysosjai +1 yıl Ama çok tatlı maşallah dikkat edin. Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kalın ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence ince Yorumla greenmilitary +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnce dudak
Oyy maşallah 🌸 sağlıklı olsunlar da, dudağın ince olması önemli değil.
yok merak ettim ince gibi geldi bana sence ince mi
ince ama kaldırın bu görselleri yazık bebeğe
niye
Daha küçücük ama belli olmaz ki sonradan değişir ama kalın gibi
Ahhh aşkım maşallah Daha çok küçük değişir ki zamanla
Bu bebek kimin bilmiyorum ama bu şekilde uluorta paylaşmasan daha iyi olur
Asko evrene negatif enerji gönderme kalın dudaklı olsun bol bol yüz yogası falan yap bebeğe büyüyünce estetiğe gerek duymasın ortalığı slaylasın
La ne yüz yogası merak ettim sadece
Hele bi büyüsün belli olur yüz hatları
bebek daha anlaşılmaz şimdi
ince
İncev
Çok tatlı bakmış şaşkın ya😃
İnce.
Dimi bana da ince dudaklı olucak gibi geldi
Ama çok tatlı maşallah dikkat edin.
Kalın ya
Bence ince
Tamam
neden soruyorsunuz tatli bir bebiş işte :)
İnce