Aşk İlişkileri Taraklı ayak nasıl olur normal ayakla olan farkını tam anlamadım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bu taraklı ayağa mı giriyor? (internetten aldım fotoğrafı) o kadar da kötü durmuyor ki neden fetişi olanlar beğenmiyor anlamadım açıklar mısınız Güncellemeler+1 yıl sevgilinizin ayağına dikkat eder misiniz hatta kötüyse ayrılır mısınız Taraklı ayak nasıl olur normal ayakla olan farkını tam anlamadım? Cevapla İnternet Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kabuklufıstıkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Enine daha geniş oluyor ayak kemikleri daha açık ben öyle biliyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl genelde doğuştan mı yoksa sonradan mı oluşuyor, topuklu giymem vs daha mı kötü yapar Yorumla kabuklufıstıkk +1 yıl Doğuştan oluyor Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Taraklı ayak daha geniş ve kalın oluyor, daha etli gibi düşün. Benim ayağın tarakli mesela. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ayağım çok taraklı değil ama yere basınca baya geniş duruyor.. sanırım ayak fetişi olam biri beğenmez şu yandaki kemikten hafif var çok yok Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Takılma bunlara bu bir sorun değil. Yorumla
ezuha92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ben ayaklara dikkat ederim ve taraklı ayak çirkindir diye bir şey yok 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sende fetiş var mı 0 24 Yorumla Soran +1 yıl yok ama sevgilimde var mı tam anlayamadım ve ayaklarım güzel değil :( nasıl anlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayaklarına bakış açısı nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlgi duyuyomu Yorumla Soran +1 yıl ayaklarımı atmadım ama açık ayakkabı giyince görcek yazın yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyon ayak fetişi olduğunu Yorumla Soran +1 yıl işte bilmiyorum nasıl anlarım. umarım yoktur diyelim... ayak fetişi olan biri niye belli etsin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ediyorum Yorumla Soran +1 yıl sevgilinin ayağı kötüyse ayrılır mıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayak fetişi deyilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulak fetişiyim Yorumla Soran +1 yıl he anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ayakların resimdeki gibiyse bence en güzel ayak tipi o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulak çektinizmi hiç Yorumla Soran +1 yıl kulak çekmedim, resimdeki ayaklar da taraklı ve sanmıyorum ayak fetişi olanlarım beğeneceğini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben beyenirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterki kulaklarımı çek benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burda mısınız Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ayak fetişisin demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saklamana gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her insanın zevki başka Yorumla Soran +1 yıl ayak fetişim yok tam tersine görmeyi sevmiyoeum ilgimi çekmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilinde kulak fetişi olsa kulaklarını çekermiydiniz Yorumla Soran +1 yıl büyük ihtimalle hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Enine daha geniş oluyor ayak kemikleri daha açık ben öyle biliyorum
genelde doğuştan mı yoksa sonradan mı oluşuyor, topuklu giymem vs daha mı kötü yapar
Doğuştan oluyor
Taraklı ayak daha geniş ve kalın oluyor, daha etli gibi düşün. Benim ayağın tarakli mesela.
ayağım çok taraklı değil ama yere basınca baya geniş duruyor.. sanırım ayak fetişi olam biri beğenmez şu yandaki kemikten hafif var çok yok
Takılma bunlara bu bir sorun değil.
Ben ayaklara dikkat ederim ve taraklı ayak çirkindir diye bir şey yok 😊
Böyle ayakmı olur 42 numara mı nedir
Sende fetiş var mı
yok ama sevgilimde var mı tam anlayamadım ve ayaklarım güzel değil :( nasıl anlarım
Ayaklarına bakış açısı nasıl
İlgi duyuyomu
ayaklarımı atmadım ama açık ayakkabı giyince görcek yazın yani
Ne biliyon ayak fetişi olduğunu
işte bilmiyorum nasıl anlarım. umarım yoktur diyelim... ayak fetişi olan biri niye belli etsin ki
Ben ediyorum
sevgilinin ayağı kötüyse ayrılır mıydın
Ayak fetişi deyilim
Kulak fetişiyim
he anladım
Senin ayakların resimdeki gibiyse bence en güzel ayak tipi o
Kulak çektinizmi hiç
kulak çekmedim, resimdeki ayaklar da taraklı ve sanmıyorum ayak fetişi olanlarım beğeneceğini
Ben beyenirim
Yeterki kulaklarımı çek benim
Burda mısınız
evet
Sen ayak fetişisin demi
Saklamana gerek yok
Her insanın zevki başka
ayak fetişim yok tam tersine görmeyi sevmiyoeum ilgimi çekmez
Sevgilinde kulak fetişi olsa kulaklarını çekermiydiniz
büyük ihtimalle hayır