Bu rüyama göreli ne kadar gün geçsede etkilendim benim için cok farklı özel rüya tabir yapabilen yapabilir mi lütfen?

rüyamda tanımadığım bir kadını gördüm kadının iki yetişkin genç oğlanları vardı oğlanları annelerinden gitti terk etti babalarına döndüler babaları anneye hep zulüm etmiş şiddetler uygulayıp oğlanlarıda şiiddet işkence uygulayacakmıs baba anne erkek bebekleriyle evden kaçmış uzaklara yeni eve gitmiş oğlanlar terk etti anne önlerine cıktı yakalarından tuttu onlar annelerrni tutup oraya koyup evden gitti oğlanlar babalarına taşındı bi oglan babasının bacak arasona oturmus göğsüne koymus flim izliyor babalarının evinde en üst merdiven katında ikinci oğlan omuzuna koymus babasının flim izliyor anne metre uzakta onları görüyor o halde evine dönüyor cıglık atarak ağlıyor beni yoklugunuzda nasıl öldürürsünüz hiç görmediğiniz eziyet eden şerefsiz için nasıl annenizi bırakırsınız ben yaşadıklarımdan mutluydum sadece sizi sevdim yanımda olmanızı isteddm bana bunu nasıl yaptınız öldürdünüz beni aaaağ diye uzun cıglık atıyor kadın keşke üçüncü cocugu Yapsaydım keske kızım olsaydı kızım olsaydııı diye cıglık atıyor oğlanlar annelerrni sevmiyor bırakıyor diye bagırarak cıglık atarak ağlıyordu yere attı sonra ise uyandım
Bu rüyama göreli ne kadar gün geçsede etkilendim benim için cok farklı özel rüya tabir yapabilen yapabilir mi lütfen?