Rüyamda saçlarımı siyaha boyuyordum başka birşeylerde gördüm ama hatırlamıyorum çok flu.
Yorumlayan birileri olursa çok sevinirim 🥰
Yorumlayan birileri olursa çok sevinirim 🥰
Kendi saçlarıni siyaha boyadığını görmek, hayatındaki bazı olay veya durumları sır olarak tutman gerektiğini aksi takdirde sonuçların olumlu olmayacağıni belirtir. Kime ne anlattığına, ney bilinirse hayatının zorlaşacağına odaklan Ve sakın kendi potunu kırıp kendini riske atma bence
💖 rica ederim
Kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp çözümleye çalışmayı bir kenara bırakman gerekiyor eğer bunu yapmaya devam edersen depresyon ve bunalım kaçınılmaz olacaktır senin için. Su akıp yolunu bulsun, suyu istediğin yöne akıtmayı bir kenara bırakmalısın.
Rüyada gördüğün şeylerin anlamları ve sembolleri var bir olay akışı var herkes bunu düşüncelerine göre yorabilir ve yorulduğu gibi çıkabilir en doğrusu bunun anlamlarını kendin bulman olacaktır düşüncem bu yönde rica ederim
Yani yorumlamak kişinin düşüncelerinden yola çıkarak fikir sunması, tevil ise kişinin rüyayı nokta atışı yapması anlamına gelir bundan 10 ay önce üst üste 1 hafta boyunca farklı semboller ve işaretler ile aynı olayların başka şekilde olduğunu gördüğümde evimizden cenaze çıkacağını anladım çok sürmedi birkaç ay sonra babamı trafik kazasında kaybettim onun için herkese anlatma büyükler genelde böyle söylerler
Dostlar sağolsun, ne demek asıl ben teşekkür ederim aklına takılan bir şey olduğunda dilediğin zaman ileti atabilir ya da bana buradan ulaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım gereksiz şeyleri kafanın içinde büyüttüğün zaman bir süre sonra beyin artık sana oyun oynamaya başlar aslında olmayan şeyleri kafanın içinde varmışçasına yaşamaya çalışıp kendini depresyona sokmaya başlarsın onun için sade ve sakin bir hayat yaşamak tercihin olsun belli ki hayatında birşeyleri kendine çok sorun ediyorsun zihninin içindeki olumsuz düşünceleri silmeyi ya da değiştirmeye çalışmanı öneririm.
Sağol ben teşekkür ederim iyi günler :)
Teşekkür ederim çok incesin :)
:)
Cevap
5Cevap
Aşk var sanırım
Böyle..
Güzel bi ses tonun var teşekkür ederim bence internet üzerinde hep kelime olarak aratıyoruz iki olayı birbirine bağlayarak yorumlayan yok mesela ruyada araba gördüm diyebilirsin ama ruyada araba kullanırken bi ağaca çarptım sonra arabayı geldiler çektiler vs die aratamiyorsun o yüzden hep ınternet üzerinden sacma yorumlar çıkıyor olayları birinine bağlayarak yorumlayabilen birisi lazim
Ama adam akıllı rüya gören biri değilim :D
Bazıları öyle ama ben hiç görmem ya :D Bu arada istersen tanışabiliriz :D
Rica ederim :D
Ama merak ettiriyorsun kendini :D
Tanımaya devam etmeliyim :D
Bence sen bir düşün :D Çok çabuk karar verme iyi anlaşırız :D
Tamam :D
Rüya Tabirine Bakabilirsin
Kendi ellerinle hatali kararlar verebilirsin
ne gördün knka :D
:D sende saç boyamaktan başka rüya görmez misin hiç dgfdgdf
saçlarını boyarken gizli gizli seni takip ediyordum kızıl yapıyordun geçen de :D
Birdehakine kıyafetlerin var iken boyama şu saçlarını hep batırıyorsun ya :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar