Bende takıntı hastalığı oluştu. Eskiden hem kendi ilişkilerimde, hem de bazı arkadaşlarımın ilişkilerinde eski sevgililerini unutamadıklarına ya da onlara geri döndüklerinde şahit oldum. Erkek arkadaşımın da benden önce 2 kez uzun ilişkisi olmuş. Ben de onları kafaya taktım. Sürekli normal günde ya da herhangi bir tartışma eski sevgililerine laf sokmaya başladım. Özelikle birinin tipi biraz kötü olduğu için sürekli bunu söyleyip durdum son zamanlarda. Bugün de çok kötü tartıştık çünkü yine aynı şeyleri konuştum. Erkek arkadaşıma "niye o kıza çirkin dediğim için rahatsız oldun" dedim. O da "çünkü ona saygı duyuyorum" dedi, ben de "ama benim saygı duymama gerek yok" dedim. "Artık bu konuyu konuşmak istiyorum, benimle bunu konuşmayı bırak" dedi. Ben de "ben ne istersem konuşurum" dedim, "o zaman benim geçmişimdeki insanlarla ilgili konuşup durma bana" dedi. Ben de "doğruyu söylüyorum ama, güzel değil" dedim. "Niye geçmişim hakkında konuşup duruyorsun, yoksa hatırlatmak mı istiyorsun" gibi bir şey dedi. Ben de "neden konuşmamı istemiyorsun, hatırlasan ne olacak, yoksa aklına gelince kötü mü hissediyorsun" dedim. "Bir şey hissetmiyorum, konuşmak istemiyorum, umursamıyorum" dedi. Her kelimesinde bir anlam arıyorum. Artık dayanamıyorum, kafayı yemek üzereyim. Önceden bu kadar sinirlenmiyordu ama bugün o da sinirlendi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunun sonu gelmez erkek arkadaşın susup olayı kapatmalı sende üzerine gitmemelisin boş muhabbetler yapma kendinden soğutursun bak
Haklısın ama işte takıntı yaptım. Daha önce açıklayıp sakinleştirmeye çalışıyordu ama artık bıktı o da.
Bacım olmuş bitmiş şeyleri niye konuşup herifin aklına dusuruyorsun SLK msin ablam
Aklına düşerse zaten ayrılsın daha iyi.
Bişey diyimmi oturup bunu seninle bu şekilde konusuyorsa zaten slk herifin teki ayrilman hayrina
Aklıma düşer deme hatta ben hiçbir şey hissetmem dedi ama benim amacım buymuş ona göre o yüzden sürekli konuşuyormuşum.
O seni bırakır bir gün
Eski sevgilisi yüzünden bırakacaksa bıraksın.
Cekemz kızım erkek bu hareketleri
Ben de çekmem.
Ayrıl o zaman mk
Tam terk etmelik bir modelsin
Ne alaka niye?
Tam olarak bu yüzden
Ne yapayım kıskanç biriyim üstelik erkeklere güvenmiyorum. Ayrıca bunca zaman hayatta çirkin kızların daha şanslı olduğuna inandım ve o kız da öyle biri olunca kafaya taktım.
Mesela insanlar sosyal medyada bile yakışıklı bir erkekle güzel olmayan bir kız görse ya da güzel bir kızla yakışıklı olmayan bir erkek görse içten içe hasetleniyor acaba ne buldu bu kişide diye. Kaldı ki o benim arkadaşım ve kendisi hoş biri, çingene gibi kızda ne buldu diye sorguluyorum doğal olarak.
Sorgulamanda sıkıntı yok ama onu bu şekilde darlaman büyük sıkıntı
Kafatasi gözükünce bırakırsın 🤣🤣🤣🤣🤣
Daha önce bırakmak istiyorum
🤣🤣😂😂o zaman Allah yardımcın olsun bir konuş bin düşün bin analizden geçir öyle konuşki. Sükut etmek altın gibi çok kıymetlidir. söz ağizdan çikinca artık o senin esirin değil sen onu esiri oluverirsin
Gitmek istiyorsa sal gitsin kalan zaten senindir kimseyi zorla tutamazsın. Aynı adamda dünya kadar var.
Yeterki kalbini doğruluktan ayırma dostdogru ol
Yani adamı rahat birak
Ne yapayım o zaman o da azıcık tipi düzgün biriyle olsaydı da ağzıma laf vermeseydi
Yani ozaman ayrıl kafan rahat etsin bence
Ayrılamam zaten geçmişi olmayan erkek yok. Bu kişi en azından bana aşık olduğu aşık olmadığını söylüyor daha önceki.
Orası öyle tabide gelcekten mutlu olacağım kisiyle sevgili ol
Mutluyum bu konu dışında ama bu konuyu kimle olursam olayım kafaya takarım