Erkek arkadaşımın başının etini yemeyi nasıl bırakırım?

Bende takıntı hastalığı oluştu. Eskiden hem kendi ilişkilerimde, hem de bazı arkadaşlarımın ilişkilerinde eski sevgililerini unutamadıklarına ya da onlara geri döndüklerinde şahit oldum. Erkek arkadaşımın da benden önce 2 kez uzun ilişkisi olmuş. Ben de onları kafaya taktım. Sürekli normal günde ya da herhangi bir tartışma eski sevgililerine laf sokmaya başladım. Özelikle birinin tipi biraz kötü olduğu için sürekli bunu söyleyip durdum son zamanlarda. Bugün de çok kötü tartıştık çünkü yine aynı şeyleri konuştum. Erkek arkadaşıma "niye o kıza çirkin dediğim için rahatsız oldun" dedim. O da "çünkü ona saygı duyuyorum" dedi, ben de "ama benim saygı duymama gerek yok" dedim. "Artık bu konuyu konuşmak istiyorum, benimle bunu konuşmayı bırak" dedi. Ben de "ben ne istersem konuşurum" dedim, "o zaman benim geçmişimdeki insanlarla ilgili konuşup durma bana" dedi. Ben de "doğruyu söylüyorum ama, güzel değil" dedim. "Niye geçmişim hakkında konuşup duruyorsun, yoksa hatırlatmak mı istiyorsun" gibi bir şey dedi. Ben de "neden konuşmamı istemiyorsun, hatırlasan ne olacak, yoksa aklına gelince kötü mü hissediyorsun" dedim. "Bir şey hissetmiyorum, konuşmak istemiyorum, umursamıyorum" dedi. Her kelimesinde bir anlam arıyorum. Artık dayanamıyorum, kafayı yemek üzereyim. Önceden bu kadar sinirlenmiyordu ama bugün o da sinirlendi.

Erkek arkadaşımın başının etini yemeyi nasıl bırakırım?