Şu bı kızın elını bıle tutmadım dıyen erkeklere inanmıyorum kızlardan çok erkekler namussuz. Ha kızlardan da nefret edıyorum orada burada yaptıkların o lukları yüzünden canım erkekleri pesıne takılıyor gercı hepsı canım ama işte nefret ediyorum şu ıkı kalıptakı insanlardan güvenecek kımse kalmamıs her şey her konu helekı bı kızla bı erkek konuşuyorsa mutlaka +18 konusu acılmazsa olmazmıslar falan gerçekten ben bu dononemın insanı degılım neyse buradakı bu uygulamadakı kız ve erkeklere haddını bıldırıcem soruma canım saçma yorum yazarlarsa ve devam edıcem hepsı at bakışlı olmuş. Hepsı cınsellık bızde insanız ama özgüvenle utanma duygumuzu birbirinden ayırt edebılıyoruz
Ben bir kızın elini bile tutmadım. İnanmaman seninle ilgili bir durumdur. Sakın putları yıkayım derken nefsini Putlaştirma. Şeytan sana sağdan yaklaşıyor. Dikkat et.
Ben bu zamana ait değilim, bu insanlardan farklıyım demek benliğinin sesidir. Nefsin kendisini temize cikarmaya çalışıyor. Ben sizin gibi değilim diyor.
Bence o işler öyle olmuyor ama neyse hata yapmak veya yapmamak konusundan bahsetmıyorum. Sonuçta bızde insanız sızler nasıl karıyere veya evlılıge ise güce yetısmeye calısıyorsanız bızde yuva kurmayı iş sahıbı olmayı ileriye dönük bır şeyler düşünüyoruz ve bunu düşünmek hata veya günah degıl. Soruyu sordum çünkü bana mı anormal gelıyor dıye düşündüm herkes herkese fırsat verdıgı bı zamandayız bır kısıye yogunlasıp bu dünya kalabalığından ve gunahından kurtulmayı herkes ısteyebılır
Aramıyorum fikirleri merak ettim kafalar pırıl pırıl alışmışsınız bıranın +18 ne normal konulardan soru gelebılıyor psikolojik felsefî karıyer vs bu konu da bir şey sorunca mı battı
sorduğun soru öyle anlaşılmıyor. senin sorun hafız biriyle evlenmek istiyorum var mı böyle biri demek olmuş. halbuki sormak istediğin kendinle aynı durumda olan belki başka bir kızı bulup dertleşmekmiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hafızda olabilirsin evlenede bilirsin ahir zamandaki sabır ve iman daha kıymetli neden nefret edelim
hafize hanim yaş kaç. Hangi kurs mezunusun. Bende hafız.
Ahir zamandan niye nefret edelim? Nefret iyi bir dugumu? 🤭 Muhafazakar biriyim. Evlenmeyi istiyorum muhafazakar biriyle.
Ben nefret ediyorum
Ahir zamanda yapilan eylemlerden nefret ediyorsundur muhtemelen. Zaman ahireti kazanman için güzel bir azıktır
Neden burada zamanını harcıyorsun pekı
Sen niçin buradaysan ben de o niyetle buradayim
Ben herkese racon kesiyorum sende mı racon kesıyorsun anlamadım
Had bildirmeye gelmedim dünyaya. Ben burada insanlara insanların sorularını cevaplıyorum.
Anladım
Nefret yoğun bir duygudur. Seni yer bitirir
Şu bı kızın elını bıle tutmadım dıyen erkeklere inanmıyorum kızlardan çok erkekler namussuz. Ha kızlardan da nefret edıyorum orada burada yaptıkların o lukları yüzünden canım erkekleri pesıne takılıyor gercı hepsı canım ama işte nefret ediyorum şu ıkı kalıptakı insanlardan güvenecek kımse kalmamıs her şey her konu helekı bı kızla bı erkek konuşuyorsa mutlaka +18 konusu acılmazsa olmazmıslar falan gerçekten ben bu dononemın insanı degılım neyse buradakı bu uygulamadakı kız ve erkeklere haddını bıldırıcem soruma canım saçma yorum yazarlarsa ve devam edıcem hepsı at bakışlı olmuş. Hepsı cınsellık bızde insanız ama özgüvenle utanma duygumuzu birbirinden ayırt edebılıyoruz
Canım erkekler ne ya s4laak erkekler olcak yapay zeka s4lAk kısmı canım dıye cevırmıs hdbdhd
Ben bir kızın elini bile tutmadım. İnanmaman seninle ilgili bir durumdur. Sakın putları yıkayım derken nefsini Putlaştirma. Şeytan sana sağdan yaklaşıyor. Dikkat et.
Nası yaklasıyor konuyu bıraz açar misin
Ben bu zamana ait değilim, bu insanlardan farklıyım demek benliğinin sesidir. Nefsin kendisini temize cikarmaya çalışıyor. Ben sizin gibi değilim diyor.
Halbuki nefis kötülüğü emreder
Kendi nefsini terbiye etmeden başka nefisleri terbiye edemezsin
Racon kesmek ile de terbiye olmaz. Kendi nefsini şişirirsin sonra
Ha tebliğini yap elbette... Yöntemin sana kalmış elbette...
Doğru
Yanılıyorsam Allah'a sığınırım. Affola
Hafızın aklı orada olmamalı
Bence o işler öyle olmuyor ama neyse hata yapmak veya yapmamak konusundan bahsetmıyorum. Sonuçta bızde insanız sızler nasıl karıyere veya evlılıge ise güce yetısmeye calısıyorsanız bızde yuva kurmayı iş sahıbı olmayı ileriye dönük bır şeyler düşünüyoruz ve bunu düşünmek hata veya günah degıl. Soruyu sordum çünkü bana mı anormal gelıyor dıye düşündüm herkes herkese fırsat verdıgı bı zamandayız bır kısıye yogunlasıp bu dünya kalabalığından ve gunahından kurtulmayı herkes ısteyebılır
Önce kızlar soruyordan kurtul
At bakışlısınız işte
Peki sana bol şans siteden bulduğun hafizla
Buradan bırını bulmak mı hdhshdhshs asla
Var bir hayalimiz
Sen öyle misin? öyleyse burada napıyosun 🤣
Burada kariyer felsefi konular konusulabılıyorsa bu konuda neden sorulmasın konusulmasın
Hafız olma pişman olursun.
Hafız ile evlilik ne alaka
Orası çok karısık yorumlara yazdım aynı seyı bır daha bır daha yazamam
Nefretini dile getirdiği yere bakar mısın 😂
Sen alışmışsın normal konuşulabilir ama sen at bakışlısın
Hakarete bak. Önünde eğiliyorum ağam.
Hafiz degilim ama evlenemk istiyorum
İşte mis gibi aday da çıktı :)
zincisin olmaz
Özelden yazısın sorumun altında gereksiz muhabbet ıstemıyorum
tamam hafiz
ben hafizla ikinizi ayarlicaktım ya.. bu bu hafiz muayyen gününde ya da erkenden menapozda... aşırı gergin
Suslan sen güzel kardeşim terket burayı
aşıları tamdır umarım.. ısıracak birazdan
9ezexvenk kelimesini kardeşim dıye cevıren yapay zekaya lanet olsun
Çok fazla kötü enerji var sende ya.. soğuk suyun altına gir bekle biraz...
Ne alaka
Cinsellik yaşamak istiyorum
evet tabiki hafızmısınız
burada mı?
yanlış yerde arıyorsun
Aramıyorum fikirleri merak ettim kafalar pırıl pırıl alışmışsınız bıranın +18 ne normal konulardan soru gelebılıyor psikolojik felsefî karıyer vs bu konu da bir şey sorunca mı battı
sorduğun soru öyle anlaşılmıyor. senin sorun hafız biriyle evlenmek istiyorum var mı böyle biri demek olmuş. halbuki sormak istediğin kendinle aynı durumda olan belki başka bir kızı bulup dertleşmekmiş.
O zaman cevap verme
iyilik de yaramıyor herkes seni yanlış anlamış neden böyle olduğunu anlattım sana. iyi günler
Bak hafız olup bu ahir zamandan kurtulmak isteyen evlenmeyi düşünen var mı benım gb onu merak ettım sadece. Sana da ıyı günler
Pfffsss
Ne anlatiyorsun
Kafayi mi yedin ya sana ne milletten sen hic bir erkekle opustun mu onu soyle elini tuttun mu
Defol gıt lan sorumu mundar ettın
Sevgiyi istemek ayip degil