Ben avusturyada yasiyorum. kocam olacak adam hollanda daydi tanistik 2 ay icinde yanima geldi ben ev tutum burada 1 senedir birlikte yasadik. onu buraya ben getirdim fakat adam sorunlu cikti surekli beni aldatiyir ve siddet uyguluyor kufur ediyor kultursuz saygisiz inanamadim olanlara ayrilmaya calisistim tehtitler aglamalar yalvarmalar hediyeler bi sekildr beni defalarca kandirdi. ayrilip kiradan tasniyorum nunarami degistiriyorum is yerime geliyor surekli peaimde gecen seneden beri her ay polislik oluyoruz en son yine. aldatildigimi suphelendim bu numara kimin diye slrdum bana saatlarce dayak atti altima idrarimi kacirdim oluyorum sandim. ve dava olacak baska kadin bulmus evi parasi varmis bana nisbet yapiyor artik yuzume soyluyor ve hikaye paylasiyor kadinin evinde. ama ayni anda durmadan beni ariyor ve onunla barismami soyluyor beni sevdigini ozledigini sonra tekrar kufur tehtit hakaret edip bir bakiyorum karinin yaninda hikaye atiyor. ve herseyini al burdan defol uzaklara git diyor beyinsiz onu buraya ben getirdim. ne istuyor bu adam?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bosaninca yeniden evlenmek istersen haber et guller gibi bakarim severim seni 🤪🤪🤪🤪
Nikah yok
Hayrina mi yaptin bunca şeyi
He imzaylami oluyor hersey
Yok sorduk tam hayalimdeki kadinsin 😍😍😍
Polise basvurdunuz mu oranın kanunlarını pek bilmiyorum ama uzaklaştırma ceza vs yok mu bu yaşadığınız çok kötü bir durum muhakkak hukuken bi yol izlemelisiniz
Her ay polisteyim bi bk olmuyor simdi dava olacak onu bekliyorum
Keşke beni tanımış olsaydın da beni götürseydin
Bir kadın nasıl mutlu ediliyor görürdün
Geçen seneden beri bu dingilden şiddet görüyorsun git kurtar kendini
soyluyor beni kotuluyor durmadan ariyor beni ayni zamanda baska kadinla birlikte kaliyor?
Kendini seviyor isen baska şehire taşın sende ülkeden ayrılmak yerine. Avukatın la konuş işlemleri bitirsin
Onu buraya ben getirdim o burdan gidecek bn degil
İnat yapılacak zaman mi sence her gün dayak yiyorsun o gidecek diye de inat yapıyorsun aq
Ayrildimizdan beri 1 aydir o kadinla yasiyor onun evindr bendrn ne istiyor daha
Anlaman da bir sorun mu var? iyi degilsin bence. Gereksiz sorulara cevap arıyorsun. Senin yapman ve odaklanman gereken konu bir an önce şehir değiştirip geri kalan herşeyi avukata verip boşanıp hayatının geri kalanını huzurla geçirmen gerekiyor. Sen kalkmış halq neden peşimde ben değil o gidecek kafasındasın
Nikah yok zaten ayrica onu ben getirdim o gidecek ben degl
Dayak yemekten kafa gitmiş aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun
Ya bir ac kopekgi getirdim diye benmi kacicam ya hadi sende o kim kopek kacacagim nasil getirdiysem oylede postalarim
1 senedir şiddet görüp hayatı zehir olan sensin biz değiliz
Yeni biriyle evlen, cesur ve gözü kara birini bul, eğer polis korumuyorsa yeni eşin korur
Tanistigim butun erkekleri kacirdi karimdan uzak dur hamile seni rezil ederim diyor tehtit ediyor mileti yalanlar soyluyor beni kotuluyor durmadan ariyor beni ayni zamanda baska kadinla birlikte kaliyor?
Kadın cinayetleri çok fazla oluyor biliyorsun, seni korkutmak istemem ama bu adamın geleceği son nokta bu. İmkanın varsa kaç uzaklaş izini kaybettir. Başka Avrupa ülkesine gidebilir misin? ya da en kötü Türkiye’ye gel canından kıymetli değil avrupa
O gormemisi buraya ben getirdim o burdan gidecek ben degil
Yazımı okudum adam da Hollan’da da yaşıyormuş. Hollanda’da kötü şartlara sahip değil bildiğim kadarıyla. Benim kuzenlerde Hollanda’da ve hepsi çok iyi geçiniyor. Yani demem o ki anlattığına göre adam tehlikeli bir tip, uzaklaş canını kurtar
Ordan da kacmis kuzeni ona mesaj yazmis abi seni ariyorlar resimlerini asmislar heryere diye ben sorunca saka yapiyor demisti
Onu nasıl arıyorlarmış acaba? Eğer polis arıyorsa Hollanda elçiliğiyle görüş eğer bir şahıs arıyorsa o şahsı bul ve yerini ifşa et en kolay böyle kurtulursun. O seni tehdit ediyorsa sende omu tehdit et dişe diş göze göz
Ediyorum korkmuyor uzaklastirmam varken geliyor beni yolda cekistiriyor telefonlatimi kiriyor her ay telefon aliyorum her ay ifade cerip sikayet ediyorum
Durmadan benim pesimde ama diger kariylada bana nisbet yapiyor onun evindr kaliyor simdj 1 aydir o kadinla. Bendrn ayrildindan beri simdi benden nr istiyor
Yok anam gözü dönmüş, çok fazla kriminal olayları araştırıyorum okuyorum ve video izliyorum, şu an resmen o hikayelerden birini okuyor gibiyim ve maalesef bu hikayelerin hepsi ö*lümle bitiyor. Lütfen bak canını seviyorsan kaç kurtar kendini o psikopattan
Ya 1 aydir o kadinin evinde kaliyor parasi var evi var 40 yasinda manken gibi duuruyor senin yaninda diye bana ovuyor kadini bendrn ne istiyor daha?
boş ver o toksik ruh hastası bir insan bence, sen onunla iletişimini kes ve izini kaybettir. Eğer seni bulursa farklı bir yere git eninde sonunda peşini bırakacaktır. Yaşamak güzel bir hiç uğruna canından olma
O kadini dovsun?
Herkesin aklı var fikri var, o kadında adamın gerçek yüzünü görünce ondan uzaklaşır onu da sen düşünecek değilsin. Herkes kendinden sorumludur. Hem bakarsın yeni sevgisi ondan da delidir. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali. Yani demem o ki sen kendini kurtarmaya bak herkes kendi başının çaresine bakacaktır
Yahu benim anlamadigim kadinin evindr kaliyor benden ne istiyor bu
Bazı insanlar takıntılıdır, ruhani rahatsızlıkları var belli ki, bu tür olayların sonu hep kötü bitiyor. Kendini koruyacak ürünler yanında bulundur bence
Bana takintiliysa baska kadinla nasil birlikte oluyor ve bana nisbet yapiyor?
Bacım sen niye anlamak istemiyorsun, adamın psikolojik olabilir diyorum bu tür insanlar böyle yapar zaten sana takıntı yapar ( sevdiği için değil psikolojisi bozuk olduğu için) ama başkalarıyla da birlikte olur zaten bu yüzden rahatsız bir insan diyorum. Bir an önce canını kurtar
Yazılarım eksik gitmiş, adamın psikolojik sıkıntılıları olabilir.
İnsalah simdiki kariya takinti yapar da dover
Niye başka bir kadın için aynı sonu diliyorsun, gerçekten hayretler içerisindeyim. Belki kadın olan bitenden habersizdir, böyle düşünmen çok yanlış
Yok annemi arayip diyormus bende sizden sikayetci oldum simdi para cezasi isticem kadin bana yardimci olacak alman karisi diyormus
Belki Hollanda’dan da bu sebeplerden ötürü kaçmıştır, bir başka kadının senin için böyle beddua etmesini ister miydin? Kendi başınıza gelmesini istemediğiniz şeyleri bir başkasına dilemeyin. Hem anneniz hem siz bir an önce bu adamla itibarı kesin ve uzaklaşın size zarardan başka bir şey getirmez bu adam
Kestik bu kacinci telqfonum ve numaram artik sayamadim ve surekli tasiniyorum onun yuzunden is yerime bilr gelip sorun cikariyor randevum oldugu yerlere bendrn once gidip karsima cikiyor doktorlarda heryetdr takip ediypr kufur hakaret siddet aldatma baskalarina gidiyor brakiyorum bende baska birini tanimaya calisiyorum gelip bozuyor aramizi karim diye mileti tehtit ediyor herkes korkuyor
En yakın zamanda başka ülkeye gitmeyi dene, bir kaç sene sonra dönersin. Zaten emin ol o süre zarfında adam cin-ayetten içeri girer. O adam kesinlikle gözü dönmüş ruh hastası
Daha onceki kadinlari da evine kilitleyip dovuyormus hata eskiden kadin satiyormus ilk esinden bir kiz cocugu var
Terk etmeyi hiç mi düşünmedin
Detayi okudunmu terk ettim pesimdrn gitmiyor her ay polisteyim dava olacak
Kim o adam
Kocam
aile icine karismioz