Bu adam benden ne istiyor onu buraya ben getirdim boyle nankorluk hicbiyerde gormedim?

Ben avusturyada yasiyorum. kocam olacak adam hollanda daydi tanistik 2 ay icinde yanima geldi ben ev tutum burada 1 senedir birlikte yasadik. onu buraya ben getirdim fakat adam sorunlu cikti surekli beni aldatiyir ve siddet uyguluyor kufur ediyor kultursuz saygisiz inanamadim olanlara ayrilmaya calisistim tehtitler aglamalar yalvarmalar hediyeler bi sekildr beni defalarca kandirdi. ayrilip kiradan tasniyorum nunarami degistiriyorum is yerime geliyor surekli peaimde gecen seneden beri her ay polislik oluyoruz en son yine. aldatildigimi suphelendim bu numara kimin diye slrdum bana saatlarce dayak atti altima idrarimi kacirdim oluyorum sandim. ve dava olacak baska kadin bulmus evi parasi varmis bana nisbet yapiyor artik yuzume soyluyor ve hikaye paylasiyor kadinin evinde. ama ayni anda durmadan beni ariyor ve onunla barismami soyluyor beni sevdigini ozledigini sonra tekrar kufur tehtit hakaret edip bir bakiyorum karinin yaninda hikaye atiyor. ve herseyini al burdan defol uzaklara git diyor beyinsiz onu buraya ben getirdim. ne istuyor bu adam?
Bu adam benden ne istiyor onu buraya ben getirdim boyle nankorluk hicbiyerde gormedim?