Güncellemeler
1 yıl
İstanbul içi kurs önerilerine açığım.
İngilizcemi geliştirmek istiyorum. 0 dan başlamak istiyorum bunun için kurs arayışındayım ya da başka fikirleriniz varsa dil öğrenmede bana katkı sağlayacak çok sevinirim yardımcı olursanız. Teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu konuda Türkiye’nin tartışmasız ve açık ara birincisi Ankara Kent English’ti ama maalesef pandemi döneminde kapandı.
Maalesef Ankara'da yaşamıyorum İstanbul içi bildiğiniz bir kurs öneriniz varsa çok sevinirim 🧡
Maalesef yok. Benim iki oğlum Cambly üyeliği aldı. Biraz pahalı ama birebir eğitim oldukça faydalı oluyor.
Cambly alabilirim fakat ben speaking konusunda çok iyi değilim B1 seviyesinde cambly ile devam edebilirim. Unutmamak açısından ve geliştirmek açısından ama sıfırdan başlamak istediğim için cambly çok mantıklı olmaz. Sonuçta genel öğreticilerin bir çoğu yabancı
Arkadaşlarımdan gidenler olmuştu. Bu sizin çabanız ile ilgili bir durum
Ben öğrenmeye çok açığım o kapasitede olduğuma inanıyorum çünkü seviyorum dil öğrenmeyi ve tek dil ile de sınırlı kalmayacağım.
Ben vakti zamanında gitmiştim İngilizce kursuna ve çok azimli bir şekilde çalışıp bitirmiştim ve kursu derece ile bitirmiştim. Kurstayken baya bir arkadaş edinmiştim
Ben Amerikan kursu var burada gitmek istiyorum ama acaba katkısı olur mu bilmşyorum ona göre gitmek istiyorum.
Hangi dilleri öğrenmek istiyorsun
İngilizce, arapça, korece, italyanca, japonca bu dillere merakım daha fazla
Öncelik hangileri peki
İngilizce , korece ve italyanca arapçayı aslında iş anlamında öğrenmek istiyorum diğer üç dile merakım var
Hiçbir şey öğrenemedim dil kurslarından
Neden acaba öğrenebilir miyim?
Mantıklı ben 0 dan C1 e geldim
Hangi kurs isim alabilir miyim? Bazıları para tuzağı ben gerçekten öğrenmek istiyorum. Başlarından savmalarını ve zaten bilgim sıfır değil ama baştan başlamak istiyorum ilgilenmeyen bir kursa gitmek istemiyorum.
Gaziantep te bir kurs, diğer şehirlerde olmayabilir. Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
Böyle gramer ağırlıklı değil de, speaking ağırlıklı kurslar var, direkt konuşmaya yönelik. O tarz bir yer bulmalısın. Ben de araştırayım bulursam söylerim
Çok sevinirim çok teşekkür ederim 🙌🙌
Kursşa başla