Simdi ben gecen hafta arkadasima (y kisisi)4
ümüz havuza gidelim dedim sonra o arkadasimin yanindada bulusmanin icinde olan biri vardi ona x dicem iste arkadasim (y
kisisi) xin bulusacagimiz zaman burada
olmama ihtimali var dedi sonra tamam falan dedim ben sonra arkadasima (y kisisi) plan iptal diye onunla bulusalim dedim o da bana ben havuza gidicem dedi bi an anlamadim kimlerle gidecegine ben bi baktim bulusacagimiz gün ben disinda onlar havuza gitmis ben bi sok üstüne sok gecirdim x kisisi
nasil bir insan sizce?
ümüz havuza gidelim dedim sonra o arkadasimin yanindada bulusmanin icinde olan biri vardi ona x dicem iste arkadasim (y
kisisi) xin bulusacagimiz zaman burada
olmama ihtimali var dedi sonra tamam falan dedim ben sonra arkadasima (y kisisi) plan iptal diye onunla bulusalim dedim o da bana ben havuza gidicem dedi bi an anlamadim kimlerle gidecegine ben bi baktim bulusacagimiz gün ben disinda onlar havuza gitmis ben bi sok üstüne sok gecirdim x kisisi
nasil bir insan sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Keşke sahte isimler kullansaydin anlayamadım
Ya bak simdi sallıyorum ben gecen hafta handeye mesaj attım iste havuza gidelim iste sen ben elif tuana oda dedi bilmiyorum sen git elife sor dedi bende dedim elif senin yanında degil miydi handede dediki elif İzmir'e gitme ihtimali var dedi sonra bende tamam falan dedim sonra ben carsamba yani bulusacaktık o gün dedim ben handeye biz birlikte buluşalım denize falan girelim oda dedi ki ben havuza gidicem dedi bende tamam dedim gene sonra snapden gordum elif hande ve tuana havuza gitmisler ben sok oldum elif bence inadına oyle yaptı iste hem İzmir'e gitmedi hemde benim kuracagım planı kendisi yaptı iste böyle insallah anlamışınızdır..
Vay srfsz elif neyin peşinde bu
Valla ne biliyim beni yanlızlastırmak bence
Hadi kiskancn teki ya ötekiler niye ona uyuyorda seni cagirmiuor planından haberleri var
Valla tuana ben olmasam da olur onun icin hande de benim yakın arkadasım oda beni cagırmadıklarını biliyo planlara ona diyorum beni niye cagırmıyolar diye oda herseyi yılan olan merve bozuyo falan diyo ama neden boyle hande merve böyleler allah bilir valla
Bu arkadaşlıkta büyük sıkıntı var Gözden geçir
Kac aydır farkındayım ama aynı sınıftayım idare ediyorum yani
Farkında olmaz güzel 🤗