Diğer Nasılsınız, yeni uyandım çok kötü geçecek gibi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 💝 Güncellemeler1 yıl Bunu kim süper soru seçti ln Nasılsınız, yeni uyandım çok kötü geçecek gibi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Ben gece uyandım takılıyorum öyle 0 0 Yorumla
judebellingham3 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Günaydın İyiyim, bahar izliyorum son bölümü Vaktim hiç yoktu 0 0 Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Merhaba konu dışı kusura bakmayın lütfen antepdemi yaşıyorsun sen? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla J0KKeR 1 yıl Hakketen süper soru ne alaka , admin laro croft hayranı sanırım 😅 Yorumla
petitopandasi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hello kitty seven Lara Croft mu nerden bu resimm 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Pinterest Yorumla
Mihri47 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İyiyim güzel bak güne güzel düşün ki güzel gecsinn leee 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 884 cevap paylaştı. Bu saate kadar uyumussun zaten daha ne kadar kotu olsun gunun yarisi bitmis 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Neden balım enerjini yüksek tut güzel geçer günün çok takma kafana😊 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 821 cevap paylaştı. Erken uyandım kahvemi içtim. Kahvaltı yapacağım. 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü geçecek olan ne? İyiyiz 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı. Fena sayılmaz, güzel geçer umarım herkes için 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. Çalışıyorum bir yandan da uyanmanı bekliyordum :-) 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. idare eder istee 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Iyi düşün iyi olur 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı. İyiyim teşekkürler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben gece uyandım takılıyorum öyle
Günaydın
İyiyim, bahar izliyorum son bölümü
Vaktim hiç yoktu
Merhaba konu dışı kusura bakmayın lütfen antepdemi yaşıyorsun sen?
Hayır
Hakketen süper soru ne alaka , admin laro croft hayranı sanırım 😅
Hello kitty seven Lara Croft mu nerden bu resimm
Pinterest
İyiyim güzel bak güne güzel düşün ki güzel gecsinn leee
Bu saate kadar uyumussun zaten daha ne kadar kotu olsun gunun yarisi bitmis
Neden balım enerjini yüksek tut güzel geçer günün çok takma kafana😊
Erken uyandım kahvemi içtim. Kahvaltı yapacağım.
Hayırlı sabahlar babacım
Haftanın son gunu kotu olmazki
Aynen kötü geçiyor yat aşşağa
Pozitif olalım lütfen
Kötü geçecek olan ne? İyiyiz
Fena sayılmaz, güzel geçer umarım herkes için
Çalışıyorum bir yandan da uyanmanı bekliyordum :-)
Bende yeni uyandım hala uykum var
Yorgunum ya uyumam lâzım
Oyle dersen oyle olur
İyiyim
Sen güzelleştir gününü 😊 pozitif ol
idare eder istee
Iyi düşün iyi olur
Güzel uyandık yav
İyiyim teşekkürler
Neden kötü
Nneden kötü geçiyor.
Güzel geçer