Zengin ailelerde erkek şişman kadın zayıf oluyor
Fakir ailelerde kadın şişman erkek zayıf oluyor
Bu neden böyle
Zengin ailelerde erkek şişman kadın zayıf oluyor
Fakir ailelerde kadın şişman erkek zayıf oluyor
Bu neden böyle
Güzel tespit 👍🏾 fakir aileler de erkeklerde sorumluluk bilinci daha ağır basıyor okul hayatı olmadığı için genelde beden işçiliği yaparak para kazanıyolar ve eşlerine daha çok bakıp besleme içgüdüsüne sahiplik var galiba zenginlerde de genelde eli kalem tutar ya da emir veren taraf olur mesela ben 12 saat ayakta çalışıyorum bu zorlukla kazandığım parayı isterimki eşim yesin anladınmı o kadar eziyet çekiyorum boşamı gitsin ben zaten evdeki işci kişiyim isterimki kazandığım parayla eşimi besleyebilim beslemek derken yanlış anlaşılmasın
Kilo almanın sebebi cok hızlı ve gereksiz miktarda yemeyi doymak sanmaktır. Bunun zengin veya değil ayrımı olmaz. Tamamen bunyesel gerçek açlığı 20 dk daha uzun surede gidermekten geçer. Eğer 20 dk içinde masa supuruyorsa bunun adı hedonik / duygusal açlıktır ve yemek bir savaş halinde geçer, amaç ne varsa içine almaktır. Kalabalık ailelerde bazıları zayıf bazıları obeze yakın kilo sahibi olur, sebebi de bunyesel mi hedonik mi aç olunduğudur.
Yemeğe saldırı farkında olunmayan bir eğilimdir ve biraz da açgozlulukten ve benmerkez alışkanlığından doğar.
Böyle yenen yemek de sindirilemez ve fazlası ya yağa donusur ya da br kısmı aşırı kokan atık olarak atılır.
Bunların manzarasında ne aynı masada yemek çekilir ne de girdiği wc kullanılabilir.
Doğru lan snxkmskxksk ama bence şu şöyle zengin kadın biraz daha yemesine içmesine dikkat ediyor fiziğine falan sosyetik takılıyor ama fakir kesimde ise zaten fakir bulduğunu yiye yiye şişiyor galiba
Çoğu aileye dikkat ettim hep böyle istisnasız
Cevap
2Cevap
Her daim birileri yemesini seviyor gadası
Bn zayıfım yani zengin miymsm oleey😂
Kocan şişman o zaman😄😄
Kocam mı 😂
Aile diyorum ya😄😄
He ailem normal ya
Karı koca olan ailelerde sen evli değilsin belli ki
Tm bekarım diye dışlandım yani
Evlenince ki kilona bak işte😃😃