Diğer Manitama atsam gideri var mı? Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Çok güzelim behh Güncellemeler1 yıl Anneme alışveriş listesi atacağıma sorunun linkini atmışım gençler hakkınızı helal edin allaha emanet olun lokmamı @Suvenir aşkım sen dağıt. By Manitama atsam gideri var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Evet gideri var tabi ki de bence at gitsin sdfsdf 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 345 cevap paylaştı. Manitan bu resmi görünce sana bir daha aşık olmuştur kesin. Lokma dağıtır üstüne de helva yaparım artık😃 1 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Bebeğimsin biliyodum sjdksks Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Gelir gider ne ararsan var puh malamine 🤣 ahdhdhsh 1 3 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ahahahahh şahdi şahbaz oldi skfks Yorumla HeartofFire 1 yıl Ha aha bu çok güzel oldi, fakkat sende durmadi 🤣🤣🤣 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Artık kırmızı da yaqışmıyorsa fehime napacazki Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Eşşek gözlerine bayılacak 2 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Manitanın gideri yoksa da seni gördükten sonra gidecektir.. maşallah Allah nazarlardan saklamış 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl Bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsun?🤨 1 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ay şımarırım bak sjdks Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Adam aşık olur at 1 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ben aşık sanıyordum demek ki değilmiş sjfks Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Aman atma😉 1 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 😄 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tipe bakk jskdjdjndn 1 3 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Çoğ datlu diil miyim ama Yorumla theastro 1 yıl Msksk görünmez kulaklatın çıkmışş Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Eheheheheheheh Yorumla
LitoRodríguez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tek hücreli mi manita 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Hehehheheh sus öyle deme manitama Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl loading engel 😁 0 2 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Puhahahahahh Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl ahahahahh Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Popüler seçilmiş geçmiş olsun sjsjs 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Gördüm kahretsin 🤣 Yorumla
Security31 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Biyerlerine kas goz cizmis gibisin 0 2 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ben çizmedim çiziliydi Security31 1 yıl 😀😀😀
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Direk ayrılmasın bu deli diye 0 0 Yorumla
marshall0098 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Masallah yuzü gözü açılır hgdgtxjcgj 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. yıkılıyoooooat tabi :D 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Bir daha aşık olurr😍 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence gelmeden giderin var yani 😄😄😄😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ebli degil miydin sen☺️ 0 12 Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl aa noldu aşko niye görüşümü siliyosun😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Off🤣 Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl sevdim ama seni sende ben gibi i*lik serserilik peşindesin 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo ne alaka düzgün konuş Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl Bence sen düzgün konuş, nereden biliyosun evli olduğunu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Off kes Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl 3-5 kişi toplanmışsınız hepinize say desem 100e kadar sayamazsınız, burada iftira atıyonuz 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok komiksin Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl aaa sinirlendin mi gıyamam sjsksjdslsjks Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah daha da komik oldun şimdi bak Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl insanlar hakkında iftira çıkarmaya çalışan 18 yaşındaki bir çocuğu ciddiye alamıyorum maalesef gardaşım hadi okulunla ilgilen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende gerdek basmaya devam et Yorumla
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Lgs nasıl geçti 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 🤣 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Deli olur 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ufff deme Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. korkar gibi 0 3 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Ayrılmaya karar verdi baya korktu sanırım Yorumla tt_Escape_tt 1 yıl bence kafası karışık, ailevi problemleri var, yoksa ayrılmak ne mümkün bu fotoğraftan : ) Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Doğru diyosun ailevi problemleri vardı Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 475 cevap paylaştı. Erir manitan :D 0 2 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Erisin Yorumla Anlatdinliyorumcanım 1 yıl shasdgahsd Yorumla
Erkan473447 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Atma adam telefonu kırar 😂 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Kırsın benim için ne var Yorumla
Azgın_kızlar_nerede Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl gideri varsa geri kaçmıştır 0 2 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Anlamadım ama iyi bişe herhalde Yorumla Azgın_kızlar_nerede 1 yıl özelsin güzelsin Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Kapalı mısın? 0 8 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Galiba evey Yorumla yokartıkbune41 1 yıl Kim emin olabilir bundan Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Anneme sorim Yorumla yokartıkbune41 1 yıl Sor gel Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Evde değil soramam Yorumla yokartıkbune41 1 yıl Telefon et Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Edememmmmm Yorumla yokartıkbune41 1 yıl Peki madem Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Şeytan çarpmış sanar 0 3 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Benim için endişelenir mi yani 🥺 Yorumla myd1oez 1 yıl Evet bir tedavi yöntemini aramaya çalışır hatta Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Kıyamam offf napçam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet gideri var tabi ki de bence at gitsin sdfsdf
Manitan bu resmi görünce sana bir daha aşık olmuştur kesin.
Lokma dağıtır üstüne de helva yaparım artık😃
Bebeğimsin biliyodum sjdksks
Gelir gider ne ararsan var puh malamine 🤣 ahdhdhsh
Ahahahahh şahdi şahbaz oldi skfks
Ha aha bu çok güzel oldi, fakkat sende durmadi 🤣🤣🤣
Artık kırmızı da yaqışmıyorsa fehime napacazki
Eşşek gözlerine bayılacak
🤭🤭🤭
Manitanın gideri yoksa da seni gördükten sonra gidecektir.. maşallah Allah nazarlardan saklamış
Bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsun?🤨
Ay şımarırım bak sjdks
Adam aşık olur at
Ben aşık sanıyordum demek ki değilmiş sjfks
Aman atma😉
😄
Tipe bakk jskdjdjndn
Çoğ datlu diil miyim ama
Msksk görünmez kulaklatın çıkmışş
Eheheheheheheh
Tek hücreli mi manita
Hehehheheh sus öyle deme manitama
loading engel 😁
Puhahahahahh
ahahahahh
Popüler seçilmiş geçmiş olsun sjsjs
Gördüm kahretsin 🤣
Biyerlerine kas goz cizmis gibisin
Ben çizmedim çiziliydi
😀😀😀
Direk ayrılmasın bu deli diye
Bu efekte hep gülüyorum jfjdjdjdn
Masallah yuzü gözü açılır hgdgtxjcgj
Van gölü canavarını gördüm sanki 🤣
yıkılıyooooo
at tabi :D
Bir daha aşık olurr😍
Bence gelmeden giderin var yani 😄😄😄😄
bunada yükselmezsin beee
Ebli degil miydin sen☺️
aa noldu aşko niye görüşümü siliyosun😂
Off🤣
sevdim ama seni sende ben gibi i*lik serserilik peşindesin 😂
Yoo ne alaka düzgün konuş
Bence sen düzgün konuş, nereden biliyosun evli olduğunu?
Off kes
3-5 kişi toplanmışsınız hepinize say desem 100e kadar sayamazsınız, burada iftira atıyonuz 😂
Çok komiksin
aaa sinirlendin mi gıyamam sjsksjdslsjks
Ahahah daha da komik oldun şimdi bak
insanlar hakkında iftira çıkarmaya çalışan 18 yaşındaki bir çocuğu ciddiye alamıyorum maalesef gardaşım hadi okulunla ilgilen
Sende gerdek basmaya devam et
Lgs nasıl geçti
🤣
Deli olur
Ufff deme
korkar gibi
Ayrılmaya karar verdi baya korktu sanırım
bence kafası karışık, ailevi problemleri var, yoksa ayrılmak ne mümkün bu fotoğraftan : )
Doğru diyosun ailevi problemleri vardı
Erir manitan :D
Erisin
shasdgahsd
Atma adam telefonu kırar 😂
Kırsın benim için ne var
gideri varsa geri kaçmıştır
Anlamadım ama iyi bişe herhalde
özelsin güzelsin
Kapalı mısın?
Galiba evey
Kim emin olabilir bundan