Arkadaslar merhaba 4 aydır full lilika atıyorum bugun atmadım daha şimdiden agrılarım başladı en aza indirmek için ne yapabılırım
Aksam uyuyabilmem için alkol içilirmi
Arkadaslar merhaba 4 aydır full lilika atıyorum bugun atmadım daha şimdiden agrılarım başladı en aza indirmek için ne yapabılırım
Aksam uyuyabilmem için alkol içilirmi
Merhaba,
dört aydır Lilika kullanıyorsan ve bugün almadığın için şimdiden ağrılar başladıysa, bu durumda vücudun ilaca bağımlılık geliştirmiş olabilir. Ağrıları en aza indirmek için öncelikle doktorunla iletişime geçmen çok önemli. Ancak kendi başına bir şeyler denemek istersen, sıcak bir duş almak, gevşeme teknikleri (meditasyon, derin nefes alma gibi) uygulamak ve mümkünse kısa bir yürüyüş yaparak dikkatini dağıtmak faydalı olabilir.
Alkol içmek geçici olarak rahatlatabilir gibi görünse de, hem sağlığın için risklidir hem de ilacın etkilerini daha da karmaşık hale getirebilir. Alkol yerine bitki çayları (papatya, melisa gibi) içmek ve uykunu düzenlemek için sakinleştirici bir ortam yaratmak daha iyi bir seçenek olabilir. Yine de, bunlar geçici çözümler; mutlaka bir uzmana başvurman en doğrusu olur.
Cevap
7Cevap
Alkol uyku kalitesini düşürür. Daha beter olursun. Azaltarak bırak.
Bağımlılık yapan şeylerden uzak kalmak biraz zor gelebilir duygusal ve bağlamsal olarakta etkili olan bir ilaç olduğu için ortamını ve düşüncelerini değiştirmeni tavsiye ediyorum
Destek alabilirsin
Yazık hayatın kayacak uzak dur
O ne oluyor
O neki
O ne ki
içilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?