Diğer Uyumayanlarrrrrrrrrrr? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Neden uyumadınız uyuyun ama ben uyumicam çünkü CANIM öyle istiyor nodle yapmak istiyorum annem kiziyortrrrrrrrrr Güncellemeler1 yıl Uyuyun sinirimi bozmsyinnnnnnnnnnnn Uyumayanlarrrrrrrrrrr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Uykum yok 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkürler
emineyim_ben Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kocamla kavga ettik canım sıkkın uyuyamadım konuşacak biride yok 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ben varim yaaaaaaa Yorumla emineyim_ben 1 yıl Yazabilir misiniz acaba Yorumla Soran 1 yıl Burada yaz Yorumla emineyim_ben 1 yıl Ya tartışma sebebimiz biraz işleri vardı eve geç geldi ses etmedim sonra durduk yere oğlumj azarladı (oğlum 5 yaşında) yatakta da bana soğuk davrandı biraz ne oldu falan dedim boş ver dedi biraz zorladım falan bağırdı bana Yorumla Soran 1 yıl Sorun onda sende değil en iyisi takma kafaya insan sinirli olunca ne dediğini bilmez Yorumla emineyim_ben 1 yıl Çok canımı sıktı ama bu tavırları bana da anlatmadı derdini ona da kırıldım Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Erken uyudum şimdide uykum yok lanet olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi ettin👍 devamkeeeeeee Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Ekmek arası zeytinlik vakit 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nodle yapmalik vakittt Yorumla
uoɯıן Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 12. Sınıftan kızımız şiir okucak 0 7 Yorumla suedaaa1 1 yıl valla bana pek 12 bile gelmedi ama neyse Yorumla Soran 1 yıl Sence kaç yaşındayım Yorumla uoɯıן 1 yıl @suedaaa1 oku Yorumla suedaaa1 1 yıl ne okuyim Yorumla Soran 1 yıl Evet simdi okucam LALELİ LALELİ LALEEEEEEE LALEİ LİLA LALEEEEEE LALEEEJDNDJBDBDBBD Yorumla Soran 1 yıl @suedaaa1 sence kaç yasindayim 100 keremi diyimmm Yorumla uoɯıן 1 yıl Guzel şiir Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Çünkü öylesine gizli kız 0 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Nöbette yim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne nöbeti Yorumla Nureddinakmn 1 yıl Özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum da o yüzden Yorumla Soran 1 yıl Pek nöbet yapmıyorsun milletle yazisiyorsun nöbet yappppppp Yorumla Nureddinakmn 1 yıl Zaten güvenlik kulübesi deyim Yorumla
Kaoslyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Doğum günüm kendime hediye 2 bira aldım içiyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Doğum günün kutlu olsun iyi icmeler Yorumla Kaoslyn 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
imtaha Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İğrenç 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne iğrenç Yorumla imtaha 1 yıl Noddle Yorumla Soran 1 yıl Evde 20 tane nodle var 6 aydir var yemedin su an yemek istiyorum ama annem izin vermiyor Yorumla imtaha 1 yıl Nasıl üretildiğini bi izle derim Yorumla Soran 1 yıl İzledim... Zaten o yüzden yemedim Yorumla imtaha 1 yıl Güzel Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. çalıştım gece 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. sıkıldım takılıyorum 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duş aldım 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen de uyumamak lazım. 0 0 Yorumla
hsjddkkxkdkc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oyun oynuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaramazlık isteği uyutmuyor ya 😊 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 29 yaşına geldin evlenmedinmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evliydim boşandım ben Yorumla Soran 1 yıl Neden ( özel değilse ) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan söyleyemem ama mesajda anlatabilirim istersen Yorumla Soran 1 yıl Yok tamam anlatma yani gerek yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsel sorunlarımız vardı o yüzden ayrıldık Yorumla Soran 1 yıl Adeem ve havva dan önceki esi... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Uykum yok
Teşekkürler
Kocamla kavga ettik canım sıkkın uyuyamadım konuşacak biride yok
Ben varim yaaaaaaa
Yazabilir misiniz acaba
Burada yaz
Ya tartışma sebebimiz biraz işleri vardı eve geç geldi ses etmedim sonra durduk yere oğlumj azarladı (oğlum 5 yaşında) yatakta da bana soğuk davrandı biraz ne oldu falan dedim boş ver dedi biraz zorladım falan bağırdı bana
Sorun onda sende değil en iyisi takma kafaya insan sinirli olunca ne dediğini bilmez
Çok canımı sıktı ama bu tavırları bana da anlatmadı derdini ona da kırıldım
Erken uyudum şimdide uykum yok lanet olsun
İyi ettin👍 devamkeeeeeee
Ekmek arası zeytinlik vakit
Nodle yapmalik vakittt
12. Sınıftan kızımız şiir okucak
valla bana pek 12 bile gelmedi ama neyse
Sence kaç yaşındayım
@suedaaa1 oku
ne okuyim
Evet simdi okucam LALELİ LALELİ LALEEEEEEE LALEİ LİLA LALEEEEEE LALEEEJDNDJBDBDBBD
@suedaaa1 sence kaç yasindayim 100 keremi diyimmm
Guzel şiir
Çünkü öylesine gizli kız
Nöbette yim
Ne nöbeti
Özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum da o yüzden
Pek nöbet yapmıyorsun milletle yazisiyorsun nöbet yappppppp
Zaten güvenlik kulübesi deyim
Doğum günüm kendime hediye 2 bira aldım içiyorum
Doğum günün kutlu olsun iyi icmeler
Teşekkür ederimm
İğrenç
Ne iğrenç
Noddle
Evde 20 tane nodle var 6 aydir var yemedin su an yemek istiyorum ama annem izin vermiyor
Nasıl üretildiğini bi izle derim
İzledim... Zaten o yüzden yemedim
Güzel
Uyudum geri uyandım
çalıştım gece
sıkıldım takılıyorum
Uyandim uyuyamiyorum
Benimde canım neler istiyor
Duş aldım
Libidooo
İstemiyoruz
Bazen de uyumamak lazım.