AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben uyuyorum edelim hadi brdan
Geceniz güzel olsun o zaman nabiuon
Teşekkürler... siteya bakınıyorum sen?
Bende çay içiyorum sigara falan her zamanki gibi uykum gelmiyor
Bu şekilde zaten gelmez ki yatağa yat ışığı kapat 15 dakka sonra gelir zaten
O deidgini yapınca gözlerimi kapatıyorum aklıma her şey geliyor düşün düşün olmuyor kalkıyorum gene
Sanırım biraz... daha mutlu veya seni iyi hissettirecek olaylara veya insanlara ihtiyacın var
Uzun süredir insanlarla ilişkiyi kestim daha doğrusu güven duygusu kalmadı artık içimde
Ee birde kötü şeyler oluyor hayatımda sanki hep bir daha kötüsü gelmek zorunda gibi
Biliyor musun sanırım aynı şeyler benide buluyor... buna bende bir çözüm bulamıyorum ama yine de kimsenin günahını kimseye yükleme hiç bir zaman (güven konusu için diyorum) tabii ki temkinli ol ama her zaman yeni bir sayfa olduğunu hatırla
Biliyor musun çok neşeli insandım ama seneler geçtikçe artık heves kalmadı hemde hiç bir şeye
Ama zaten doğru insan da gelmiyor hayatıma...
Herşeyin daha iyisi her zaman vardır.. eski dertlerini hatırla şimdi aklına bile gelmez dertten saymazsın... yine öyle olacak. Sabırlı biri gibi görünüyorsun. Umarım sabrının ekmeğini yersin
Bu arada saçlarını beğendim 😂😂🤷♀️
Gerçekten sabırlı insandım ve en kötüsünede katlandim ama artık bıraktım biliyor musun sadece yaşıyorum iyi veya kötü genelde kötü bakalım Rabbim illaki bir yol açar bekliyorum
Tesekkur ederim sende güzel görünüyorsun daha çok şirin:)
İlla ki o kapı açılır sen ferah ol
Teşekkür ederim :))
Amin inşallah hepimiz için :) rica ederim
Yeni insanlara yeni hayatlara açıl kafanı dağıtır
Ne istiyorum biliyor musun artık kendiliğinden olsun da çok seveyim o beni ben onu mutlu edeyim çünkü kimin pesinden koşup cok sevsem hiç olmadı
Bende koşma taraftarı değilim ama benden sana tavsiye gözünün görmediği gidip 5 dakka göremeyeceğin bir kaldırım taşını hediye edemyeceğin kokusunu alamayacağın birine kalbini açma... sana vakti olsun senin ona vaktin olsun ve sen bir erkek olarak o kadını 1. Plana al
İşte en büyük eksiğimiz bu degilmi zaten o kişiyi bulmak lan ben istiyorum ki girsin hayatıma hayatım olsun çok imreniyorum insanlara ama Rabbim daha vermedi öyle bir insan
Demekki zamanı var... bunu bende istiyorum ama herkes farklı kulvarda
:) ne zaman ne zaman böyle bi gelsin hayatıma aileme herşeyime ortak olsun ama işte beklemek bazen yoruyor kendini beğenmemeye başlıyor artık insan
Bence gayet yakışıklı bir adamsın bence seni bulur o istediğin kişi beklemeye devam et
Güzel görürsün için teşekkür ederim her şey tipte olsa keşke ama dediğin gibi bekleyelim e sen anlat nerede yaşıyorsun acaba?
İzmirde yaşıyorum... sen?
İstanbul oraya bir kez gelmiştim torbaliya küçük minubusler vardı güzel yerdi fazla gezemedik geldik günübirlik geri döndük :)
Aynen
Nerde yaşıyorsun ben :)
Çankaya
Ankara dimi orasi
Yooq
Eee anlat
Yok knk
Bu uykusuzluk artık çok olmaya başladı :)
Sor lan
Ne sorayım gülüm niye uyuyamadn anlat
Üzgünüm ondan
Sen niye uyumadin
Ben hayatım bom bok gidiyor sen neden üzgünsün
Sevdiğim kişinin peşinden koşuyorum resmen ama onda tık yok işi gücü cinsellik konuşmak 😥
Uzak dur kendine yenilme.
Bugün onun için okadar hazırlandım ki sonra aradığımda çok isteksizdi bütün hevesim kaçtı. en son uyuma rolü yapı kapattım üstüne:(
Üzülme bence aradığın kişi degil belliki ileriye bak hayat devam ediyor maalesef
İnat ettim ama
Bu inadin sadece sana zarar ama onun istediği şey farklı gibi dediğin gibi inadin senii uzecek sadece
Onun istediği şey farklı derken bir erkek neden böyle yapar en iyi sen bilirsin normalde çok ilgisiz ama konu cinselliğe gelince çok ilgili oluyo
Tamam işte sadece amacı cinsellik daha açıklaması var mı bunun?
Uzak dur demiyorum artık kaç ondan kaç
Aşık edemez miyim onu kendime:(
maalesef aşk farklı bir şey helrki sadece cinsel olarak düşünen biri ise karşında alacağını aldiktsn sonra ilk işi seni terketmek olacak