Diğer Ben uyuyorum, demek istediğiniz bir şey var mı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Yapay Zekaya Sor By 😴#Edameda ❤️ Güncellemeler1 yıl Güncellllll 💋 Ben uyuyorum, demek istediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sabah gôrdüm bu sorunu ahaha 🤣O yüzden günaydın tatlım🌞🌸 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Ben de bunu şimdi gördüm, iyi akşamlar 😂🥰 Biscolatagirl 1 yıl 🌸🌸💜
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Ben her akşam diyorum beni azat edin ben uyumaya gidiyorum die uykum geldi mi dk durmam şarteli kapatırım😂🤣 1 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl sen bebek gibi mışıl mışıl horlayarak uyurken ben koruyucu meleğin gibi sabaha kadar başucunda beklemek isterdim 0 0 Yorumla
judebellingham3 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl İyi geceler diyom Rüyanda beni gööör 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Günaydın demek istiyorum şu an 😂 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyiyi geceler İyiyi uyukular 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. haydin ben yatti 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayırlı geceler iyi uykular tatlı rüyalar ✨🌙 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi geceler iyi uykular edoş medoş 🥱😴 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl erken değil mi ya 1 13 Yorumla Edameda06 1 yıl O geceydi :d Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl ben şu an gördüm :) Yorumla Edameda06 1 yıl O da senin sorunum 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Sorunun * Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl ne alaka ya napim dur bakim eda hanım soru paylaşmışsa yorum mu yapayım diyim 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Yahu bir şey demedim tamm Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl kızma ya Yorumla Edameda06 1 yıl 😂👍🏻 Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl hıhhh Yorumla Edameda06 1 yıl Hıııhhh 💅 Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl hihihihi Yorumla Edameda06 1 yıl Yeto tamam Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl ok Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok.. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. iyi gecelerin olsun 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. olur olur 1 3 Yorumla fenerlihüso 1 yıl Ne alaka Yorumla çok_yaramazınız 1 yıl @fenerlihüso fotoğraftaki göz batını da okursan demek istediğimi anlarsın? Soran kişi anlamış demek ki 👍 Yorumla fenerlihüso 1 yıl tamam teşekürler 👍 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. iyi geceler 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi geceler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sabah gôrdüm bu sorunu ahaha 🤣
O yüzden günaydın tatlım🌞🌸
Ben de bunu şimdi gördüm, iyi akşamlar 😂🥰
🌸🌸💜
Ben her akşam diyorum beni azat edin ben uyumaya gidiyorum die uykum geldi mi dk durmam şarteli kapatırım😂🤣
sen bebek gibi mışıl mışıl horlayarak uyurken ben koruyucu meleğin gibi sabaha kadar başucunda beklemek isterdim
İyi geceler diyom
Rüyanda beni gööör
İyi geceler diyorum
Senden önce uyumuşum haha
Günaydın demek istiyorum şu an 😂
İyiyi geceler
İyiyi uyukular
İyi geceler tatlı rüyalar cadı ✌️
İyi geceler.. uyku neydi sahi
haydin ben yatti
Hayırlı geceler iyi uykular tatlı rüyalar ✨🌙
İyi geceler iyi uykular edoş medoş 🥱😴
iyi geceler tatlı rüyalar
İyi geceler iyi uykular
erken değil mi ya
O geceydi :d
ben şu an gördüm :)
O da senin sorunum 😂
Sorunun *
ne alaka ya napim dur bakim eda hanım soru paylaşmışsa yorum mu yapayım diyim 😂
Yahu bir şey demedim tamm
kızma ya
😂👍🏻
hıhhh
Hıııhhh 💅
hihihihi
Yeto tamam
ok
Seni öperek uyandiracam,,😘
Yok..
Uyu benene
Tünaydın
Günaydın
iyi gecelerin olsun
tatlı rüyalar
Tatlı rüyalar 🤭😊
olur olur
Ne alaka
@fenerlihüso fotoğraftaki göz batını da okursan demek istediğimi anlarsın? Soran kişi anlamış demek ki 👍
tamam teşekürler 👍
iyi geceler
İyi geceler
İyi geceler
Uyandin mi
Her kadin aldatir mi
İyi geceler