Diğer Canım cok sıkılıyor neden boyle oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ask hayatım desem yerlerde (ılk kez bırıne asık oldum o da evlı cıktı) arkadas desen hepsı bencılın tekı. Şu an cok yalnız hıssedıyorum bunları haketmedıgımı dusunuyorum (Yasım 21 Canım cok sıkılıyor neden boyle oldu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. bence geçer derin nefes alın 0 0 Yorumla
Kuantum07 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yav mk giyin suslen sık parfümünü kime ihtiyacın var iki bira çık gez sahilde özgürlüğün tadını çıkar 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya cok ıyı geldı😂 Yorumla Kuantum07 1 yıl Sizde birde yüksek topuklularda var çıktın mı ustune yukardan yukardan bakarsın Yorumla Soran 1 yıl Benım boyum kısa pek yukardan bakamam😂 Yorumla Kuantum07 1 yıl 30 cm olanı bile var 😊 Yorumla Soran 1 yıl Onda da ben yuruyemem😂 Yorumla Kuantum07 1 yıl Yurursunde çok kısa bir süre olur gibi geldi bana da 30 cm baya akrabotik bir tecrübe gerektirir gibi sanki şöyle düşündüm de Yorumla Soran 1 yıl Ikı adım atar yere yapısırım Yorumla Kuantum07 1 yıl bir şey olmaz sıkma canını Yorumla
xGDRx Takip Et Yoda Yaş: 25 1 yıl Diğer konusunda 943 cevap paylaştı. Bende cok sıkılıyorum, sürekli beraber olduğum ilginç anılar biriktirdiğim bi arkadaş ortamı isterdim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de ısterdım ama yok Yorumla
kaderseven Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Daha yaşın çok genç kimse için üzülme değmez 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın da elımde degıl Yorumla
Gkhn-gkhn Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Daha bunları çok yasicaksik alışman lazım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Daha once de arkadas kazıgı yedım ama alısamıyorum sorun bende herhalde Yorumla Gkhn-gkhn 1 yıl Bir iki konuda alisicagini sanmıyorum zaten merak etme ardi arkası kesilmiyor zaten Yorumla Soran 1 yıl Off Yorumla
uoɯıן Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 21 yaşında çokta takilacak bir sey degil bence 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Gecer mı dıyosun Yorumla uoɯıן 1 yıl Tabi Yorumla Soran 1 yıl Umarım Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Herkesin bi zor dönemi olabilir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bı bıtmedı sıkıldım Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Bu inişin çıkışı da olacak Yorumla Soran 1 yıl Insallah Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır olsun 1 0 Yorumla
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Bendede ayni durum var 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Napcaz Yorumla mehmetsskk 1 yıl Bizede oylesi denk geliyo soylemedide Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻♀️ Yorumla mehmetsskk 1 yıl Sen nasil farkettin Yorumla Soran 1 yıl Neyı Yorumla mehmetsskk 1 yıl Evli oldugunu Yorumla Soran 1 yıl Itıraf ettım kendısı soyledı Yorumla mehmetsskk 1 yıl Neyi ettin Yorumla Soran 1 yıl Hoslandıgımı Yorumla mehmetsskk 1 yıl Aranizda bisey olmadi yani Yorumla Soran 1 yıl Olmadı Yorumla mehmetsskk 1 yıl Nasil hissediyorsun Yorumla Soran 1 yıl Onu ozluyorum ıstıyorum ama aynı zamanda da ofkelıyım ve uzak duruyorum Yorumla mehmetsskk 1 yıl İstiyorum derken arzulamak gibimi Yorumla Soran 1 yıl Evet her anlamda ıstıyorum onu ama unutmaya karar verdım ve uzak duruyorum Yorumla mehmetsskk 1 yıl Gizlisin bisey sorcam Yorumla Soran 1 yıl Sor ıste Yorumla mehmetsskk 1 yıl Gel iste kisa fikrini alicam Yorumla
Sikloalkan Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Nerelisinn 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Napcan Yorumla Sikloalkan 1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence geçer derin nefes alın
Yav mk giyin suslen sık parfümünü kime ihtiyacın var iki bira çık gez sahilde özgürlüğün tadını çıkar
Ya cok ıyı geldı😂
Sizde birde yüksek topuklularda var çıktın mı ustune yukardan yukardan bakarsın
Benım boyum kısa pek yukardan bakamam😂
30 cm olanı bile var 😊
Onda da ben yuruyemem😂
Yurursunde çok kısa bir süre olur gibi geldi bana da 30 cm baya akrabotik bir tecrübe gerektirir gibi sanki şöyle düşündüm de
Ikı adım atar yere yapısırım
bir şey olmaz sıkma canını
Bende cok sıkılıyorum, sürekli beraber olduğum ilginç anılar biriktirdiğim bi arkadaş ortamı isterdim
Ben de ısterdım ama yok
Daha yaşın çok genç kimse için üzülme değmez
Haklısın da elımde degıl
Daha bunları çok yasicaksik alışman lazım
Daha once de arkadas kazıgı yedım ama alısamıyorum sorun bende herhalde
Bir iki konuda alisicagini sanmıyorum zaten merak etme ardi arkası kesilmiyor zaten
Off
21 yaşında çokta takilacak bir sey degil bence
Gecer mı dıyosun
Tabi
Umarım
Herkesin bi zor dönemi olabilir
Bı bıtmedı sıkıldım
Bu inişin çıkışı da olacak
Insallah
Hayır olsun
Bendede ayni durum var
Napcaz