Bu neyin cahilliği neyin gösterişliği neyin şovu.
Her dini videonun altında
la ilahe illallah
eşhedü enla ilahe illallah.
Allah'ım sen ne büyüksün Allah'ım sen bizi affet.
Yok bilmem Kün Fe yekün. Allah'ım şu isminle şunu yap Allah'ım şu isminle şunu kahret bu isminle ne bunu yap.
Allah size soracaktı hangi ismi ile Neyi yapacağını cahiller aptallar kendini bilmezler sahte Müslümanlar münafıklar.
Başımıza ne geliyorsa sizin gibi Sahtekarlar yüzünden geliyor.
Her dini videonun altında
la ilahe illallah
eşhedü enla ilahe illallah.
Allah'ım sen ne büyüksün Allah'ım sen bizi affet.
Yok bilmem Kün Fe yekün. Allah'ım şu isminle şunu yap Allah'ım şu isminle şunu kahret bu isminle ne bunu yap.
Allah size soracaktı hangi ismi ile Neyi yapacağını cahiller aptallar kendini bilmezler sahte Müslümanlar münafıklar.
Başımıza ne geliyorsa sizin gibi Sahtekarlar yüzünden geliyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hee sanki Allah yorumları okuyor sosyal medya da boykot paylaşımı yapan müşterilerden gelen boykotlu ürün faturalarını görünce hepsinin tatlı su müslümanı olduğu gerçeği ortaya çıkıyor 😂
Ya sanki Allah sosyal medyada geziyor her gün Instagram'a bakıyor her gün YouTube'a bakıyormuş gibi hareketlere giriyorlar ya elini aç dua et kardeşim elini kaldırmaktan bile acizsin havaya. Sübhaneke'yi elhamı bilmeyen binlerce insan var. Allah gerçekten nasıl bir varlık onu bilmiyorlar gelmiş oraya dini terimler yazıyorlar. Emin ol böyle insanlar ya kaynanasına ya annesine ya babasına ya eşine sürekli zulmeden insanlar.
Gösteriş müslümanlığı
İnan gavur dedikleri insanlar kafir dedikleri insanlar bunlardan daha insan daha karakterli daha vicdanlı daha merhametli.
Namaz kılıyorlar namaz kılmayanlar cehenneme dua ediyorlar dua etmeyenler cehenneme sizin cennete gideceğinizin garantisi nerede.
Neyi iyi yaptıklarını zannediyorlarsa onunla övünüyorlar. Gerçekten midem bulanıyor Böyle insanlara.
İnsanların dinden soğumasının da sebebi onlar
Aynen
Bi de şunlar var milletin yanında Allah s sen büyüksün yarabbim, tevhid çekenler, sürekli dinle ilgili nasihat verip yüzünde meymenet olmayan tipler vs
Hiç sorma her şeyde Arabaya binerken bir şey yaparken Bis diye besmele çekenler falan. Adam geğiriyor Elhamdülillah diyor.
Ulan normal zamanda niye Elhamdülillah demiyorsun da geğirince diyorsun. Terbiyesiz.
Bunları yapacaksa hatası olmamalı çünkü diğer insanların soğumasına sebep oluyor. Hee tamam yap ama içinden yap millete göstererek riya oluyor zaten. Hiç yapmasa valla daha sevap kazanmış oluyor hiç yapmamak riyayla yapılandan kat kat daha iyi
Aynen Bir de kıldıkları namazları da görüyorum ben Peygamberimizin tabiriyle karga leşi eşeler gibi tavuk yemi yer gibi kafasına Yere Vurup vurup kaldırıp Namaz kıldım diye övünüyorlar.
Namazı da zaten ihlas ile değil hayatımda bişey değişsin, olsun diye kılıyorlar
Menfaat için