Esimle 7aylik evliyiz. Esimin ailesi yurt dışına gitti orada yaşıyor evleri yıkıldığı icin. Biz de gorumcem ben ayrı ayrı yan yana Koytenrde kalıyoruz. Evimize gecmeyi planlıyorduk, görümcem tek kalıyor. Görümcem de bizle gelmek istiyor. Ailesinin yanina gorumcem asla gitmek istemiyor, annesi herseye karistigi icin, surekli is yaptirdigi icin gitmek istemiyor. Annesi de mecbur geliceksin nerde kalicaksin diyor. Gorumcem de bizle kalmak istiyor. Gorumcem annesi ile kavga ediyor gitmem diye. Anneside yaza kadar sansin var atandin atandin atanamadin gelcen napican yoksa diyor. Kiz asla gitmeyi dusunmuyor. Esim de bana belli etmese de oda ee kiz kalsa araba yok koytenrde tek napicak, nasil kalicak, araba olmucak elinde, ailem birakmaz Diyo. Sonra bende diyorum ki, bizle kalsin tamam yazik diyorum ama ne kadar kalcagi belli degil diyorum. Ailesi Turkiyeye gelmesi icin buradan parsel alip ev yaptirmalari lazim falan sehrin duzelmesi lazim 5 6 yili bulur. Ee 5 6 yil beraber nasil yasayalim ya. Esimde diyoki 5 6 yil ne malum o kadar kalcagi ne malum, belki atandi , belki evlendi diyor, kalabilir diyor.. ihtimal uzerine konusuyor. 30yasinda kiz evlilik asla dusunmuyorum diyor bu nasil olsun 😀4 yil kalmaz asla hayatim diyor abi nasil kalmasin evlilik yok ortada, atanma yok, ailesinin donme suresi de belli. Neye gore esim olucak insan o kadar kalmaz diye emin konusuyor.
Koytenrde kalsin diyeceksiniz esim tek diyor, araba yok altinda diyor biz 15km falan uzak olcaz diyo. Bizle kalsa 4yil kalcak degil ya diyor. Ayni evde nasil yasayalim ki..
Koytenrde kalsin diyeceksiniz esim tek diyor, araba yok altinda diyor biz 15km falan uzak olcaz diyo. Bizle kalsa 4yil kalcak degil ya diyor. Ayni evde nasil yasayalim ki..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annesi gilin yanina gönderin atanmasi mi oluyo evleniyo mu orada beklesin yaninizda işi yok tek başına konteynerde de işi yok başına bela gelir ha çok istiyorsa bırakıverin zaten 3 gune kalmaz birine kaçar gider
Yok kacmiyor gitmiyor asla gitmek istemiyo ailesi ile cok buyuk kavga etti, esimde uzuluyor ablasi kalmak istedigi icin
Ailesiyle kavga edicek neymis ya bu hayatinda is yapmiycak prenses mi sanmis kendini haspam gelsin sizle ikide bir eline iş ver bulasik yika yerleri sil diye
Ya biktim birde kedisi var ben kedi sevmiyorum ya. Bide belli sure olsa nesye yıllar boyu ve ne kadar kalcagi belirsiz
Konteynerda nerde kalcak bizim konteynerda annem ile ben kalıyoruz yer yok beraber yatıyoruz sizin konteynerda büyük mu
Koytenrde kalcak ne nerde kalcak ya tek basina
Sizde hangisi var onu sordum buyukmu ki sizle kslcak ayrı konteynerda mi kalacak
Abicim okudugunu anlamamissin ki, biz ayri koyternlerde kaliyoruz normal koytenr yaa
Biz eve gecmeti dusunuyoruz diyorum anlamiyor musun
Haa anladım canım evde sizle kalacak da siz yeni evlisiniz ne işi var
ev ev üstüne olmaz denendi bizim evde olmaz ev ev üstüne olmaz illa seneler geçmeyeceğini söyle
Ya suc benim ustune kaliyor ben istemiyorum oluyor sonra
görümcenle konuş istemiyorum seni de
Diyemem
Bir şey olmaz kalsın insanlık ölmedi ya
Yillar boyu?
Bizim kendimize ait birikimimiz olmucak mi bu maasi uc kisi mi yiyecegiz
Devlet yardım eder yani
Yav nasil devlet yardim etsin yaaa iyice sacmaliyorsun
Devlete gorumcem bizle kaliyor yardim mi et dicez yaaaa
Annesi gilin hakkını o alsın işte
Yahu ne hakki bana soyler misin
Ev yapacaklar mesela maddi destek erzak yardımı
Yavvvv ailesinin parai mi var evleri gitmis etmis
Ayrica biz dururken neden masrafa girdinler
Yw yiyeceği iki lokma ekmek mi gözüne geldi adamın kardeşi sen kardeşini sokakta birakirmisin kaç yıldır evlisiniz çocuk var mı
Lan yazdim ya okuman mi yok 7aylik evliyiz ha soakkta kalsa evet kalmasini isterim ama sokakta kalmicak, ailesi geldek turkiyeye bende kalcak 2ay, sonra kizlarinida alip evlerine yani ulke disina gidelim diyorlar ailesi ulke disindaaaaaaa NASİL SOKAKTA KALİYOR?
AİLESİYLE GİDEBİLİR DEGİL Mİ, kardesimi soakkta birakmam ama ailem varken kardesim ailemle sirf keyfi yasamak istemiyor diye benle yasicaksa kabul etmem
Kızı ailesi ile yollamaya çalışmakta kötü sen daha 7aydır gelmişsin dağdan gelip bağdakini kovuyorsun ayıp değil mi sen bu olayı bu kadar büyütürsen bir bakmışsın sen gidersin ailenin yanına
Yahu kiz zaten ailesiyle kaliyordu yurt disina ben evlendim geldim gitmicem demeye basladi anlamiyor musun. Dagdakini kovmuyorum gitmiyorsa baksin basinin caresini ne bu ya butun kardesleri gitmicem diye tuttursa ben mu bakicam biz evliyiz artik
Kime kimseyle yasamak zorunda degil iyi senin karinin erkek kardesi geldin evinde yillarca senelerde yatip dursun sen besle kal
Erkekle kadını aynı kefeye koyma kız kardeşi gelse kalabilir ama erkek ancak misafirliğe
Ya neden o da kardesi? Ahahha
Kiz kardesi de gelsin senelerce kalsin ayirsin sizi. Aranizdaki herseyi annesine yetistirdin sizde hizur birakmasin
Sende ona çabuk birini bul evlendir kurtul çevrende ailenden kimse yok mu
Yahu evlenmek istemiyor demisim demi kiz istemiyorrrrr
Ayrica ben ailesi degilim ben bakmak zorunda da degilim.
İyi o zaman evlendim diye herkes kalsin bende beraber yasayalim ayri ev neden kuruluyo o zaman
1 ay sonra savaş çıkar evde
Görümce ve esinin arası nasıl düşkün mü
Evet
Kaç yas var aralarında
2
Çok yakınlarsa ensest olabilirler
Mi?
O ne demek
Yani birbiriyle aşk yasıyor olabilirler
Sacmalama
Çok düskünlerse geçmişte olmus olabilir
Bunlar yaşanıyor
Olmussa nasil yuz yuze bakiyorla
Yani rıza varsa neden bakmasınlar ki
Belki de ondan gitmesini istemiyor devam ediyorlar
Yav sacmaliyon aw ne yasiyon sen ya igrenc insan esim yanimdan bir dakika bile ayrilmaz mk ne yasion sen
Uzun süre size de sıkıntı