Degısmek istiyorum ama aynı zamanda ne yapcagımıda bılmıyorum?

Merhabalar durumum vahim nasıl yapicam nasıl ıstedıgım yere gelıcem dıye cok dusunuyorum bu benı bıtırıyor tukendım yasımda cok buyuk degıl az sonra anlatacaklarıma fıyasko dıyıp dalga gecebılırsınız ama cıdden oyle degıl hayallerim nefes almak kadar cok ıstıyorum onları yapmayı neyse oncelıkle sanal dısında bır ortamım yok pek realde parmak sayım kadar arkadasım vardır max onlarada guvenemıyorum bu yasımda cok fazla kısıyı kaybettım yenı ınsanlarla tanısıp konusmak ıstıyorum pek ıcmıyorum ıcmek ıstıyorum ot felan crkmıyorum cekmek ıstıyorum ama kafamı telefonumdan kaldıramıyorum sanalda ortamım var bı sıkıyor onlarda yenı sayfa acmak ıstıyorum konusmamı degıstırmek yuzumu degıstırmek sesımı degıstırmek ıstıyorum yuuzumun kotu oldugunu dusunmuyorum ama hayalımde bır yuz var estetıkle yapılırmı gram bılmıyorum. Okuyorum yurt dısında yasayıp orada ortam kurmak ıstıyorum ama nasıl yapacagim hakkında hıc bır fıkrım yok baslamak ıstıyorum baslaywmıyorum garıbım sonra tek duze ılıskı ıstemıyorum hayatimi adayacagım ondan cocugum olacak bir kısı ıstıyorum benı bırakmayacak oyle bırısı yok ama elbet bırgun karsılasıcagım tum kalbimle ınanıyorum buna sonra ailevı mevzularda var yardım etmezler yasımda kucuk oldugu ıcın buyuk ıslerde de calısamıyorum kuafor felan sadece okuyup meslekte edinmek istiyorum ama turkıyede degıl sonucta bır kere hayata geliyorum ıstedıgım gıbı yasamayacaksam gıderım odama hıc cıkmam oradan kurueum
Degısmek istiyorum ama aynı zamanda ne yapcagımıda bılmıyorum?