Esim cok kiskanc ne yapmam lazim?

Herkese selam ben 4 yillik evliyim 29 yasindayim esimle 23 yasindayken tanistik esim bence abarti bir sekilde kiskanç beni kirmamaya calisiyor ama cok garip geliyor bana bundan 2 yıl önce her yerim ağrıdığı icin kayropraktik yani kütletmeciye gittim esime de söyledim gidecegimi sonra gittim geldim aksam eve esim ilk olarak doktor erkek miydi kadin mi diye sordu çok sasirdim ne fark eder dediğimde de daha gsrip bir cevap aldim "sana benden başkasının dokunmasından hoşlanmıyorum" diyorum ki ama o doktor olsun hic kimse dokunmasin diyor masaj yaptirmaya gittik bundan yine 2,5 yıl once falan beni aradı " aşkım masaj yapanlar kadin kiskanirsan hemen kalkıyım geleyim yanina " ben hic kiskanc birisi degilim bunu o da biliyor sonra bana masaj yapanlarin erkek olduğunu öğrenince kostu geldi yanima hafi eve gidelim diye neden diyorum ben sana evde yaparim gidelim diyor yolda yuruyoruz yoldan gecenlere bakıyorum onlara bakma bana bak diyor bana bakanlar olursa iyice kiskaniyor bir iki kere bana bakanlara laf bile atti bana diyor ki sen neden beni kiskanmiyorun beni sevmiyor musun? Diyorum ki ne alakasi var trip atiyor bana eski sevgililerimin tc sini sorsaniz bilir ilk evlendiğimizde deli gibi onları stolkluyordu... Diyorum niye gecmmise takiliyorsun bdn Şu an seninle birlikteyim diyor ki benden once baskalariyla bir seyler yasaman moralimi bozuyor ne yapacagim
Esim cok kiskanc ne yapmam lazim?