Arkadaşlar is yerinde abi dediğim biriyle birlikte oldum hoşlandım fakat evliymiş :( biri onun hakkında boşandı dedi ama boşanmamis bir sürü saydirdim ona ama peşimi yine bırakmadı diyeceksiniz ki aynı iş yerinde çalışıyorsun evli olduğunu nasıl bilmiyorsun çoğu kişi bilmiyormuş ben facede dugun videosu ile karşılaştım neyse bu eşiyle barıştı ama yine beni bırakmıyor çocuk olmasa boşanirdim diyor çocuk olunca boşanamiyorsun iste diyor sorum şu neymiş kızın ailesiyle sorunu varmış oyuzden boşanmak istemiş ama benide bırakmıyor nefsime yenik düşüyorum nefret ediyorum defalarca uzak durmaya çalıştım defalarca işten ayrılsam başka yerde yapamam biliyorum kendimi vicdanen çok rahatsız oluyorum ama adam beni bırakmıyor beddua bile ettim kendisine bırakır diye ama yok yok cildiricam kendimden soğutma duası bile yaptırmak istiyorum
LÜTFEN BOS YORUM YAPACAKLAR YAZMASİN!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bak bunun devamında kendini çok pislik biri olarak göreceksin kesnlikle böyle düşün ve devam erme seni kullanıp atacak
Çık yazık ediyorsun kendine ben de geçtim bu yoldan sonunda pişmanlık
Öyle yok işte sürekli beni istiyor adama beddua bile ettim kendimden soğutacak hareketler de yaptım istese başka biriyle olur ama yok yani olmuyor da
Uzak durmak en doğrusu etkileniyorsun biliyorum ama bunundşzginlemen şart
Ya kolayına geliyor seninle olmak hemen sen de istiyorsun rahat işini görüyor bence uzak dur
Gerekirse izin al
Neye izin alcm
Xperin varsa konuşalımmı biraz
Detaylı
?
Bırdanısın
Neredesin
Mesaj gonderemiyorim
Bir tane sosyal medyan var mı
Özel herieyi konuşalım
Gercekten kurtulmak istiyor musun yoksa onu mu istiyon
Adam aşırı yakisikli gerçekten kurtulmak istiyorum tabiki istese bir sürü kişiyle olur nefsime yenik düşüyorum ne zaman ben doğru olmak istesem hep ayağım kaydı
Iste sende yukseksin belli once kendini kontrol etmen lzm
Yoksa seni istedigi gibi kullanir
Ya ben vicdanen rahat edemiyorum zaten bir ara konuşmayı kesti dedim tm oh ama sonra yine geldi napayim bana bir akıl verin nasıl sogutabilirim kendimden
Konuşmak istersen gel 2 kelimeyle olmaz bu iş
Mesaj atamıyorum
Simdi atarsin
Bu kafayla çok kaybedersin.
Bakmadan etmeden
Yaşlar kaç
33 o 24 bn
İlkin mi
Yo
Nerde yaptınız