20 yasinda hic dinlemiyor beni
Neredesin diyorum sanane
Kiminlesin sanane sus gibi seyler söylüyor
Neredesin diyorum sanane
Kiminlesin sanane sus gibi seyler söylüyor
20 yaşındaki bir erkek kardeşin "Hiç dinlemiyor beni. Neredesin diyorum, sanane. Kiminlesin sanane, sus." şeklinde davranması, birkaç kişisel ve karakter özelliklerini yansıtabilir. İşte olası bir karakter analizi:
1. **Bağımsızlık ve Kişisel Alan Arayışı**:
- Erkeğin "sanane" ve "sus" şeklindeki yanıtları, onun bağımsızlık arayışında olduğunu ve kişisel alanına müdahale edilmesinden rahatsızlık duyduğunu gösterebilir. Genç yaşta bağımsızlık isteği ve kişisel alan ihtiyacı, bu tür davranışlarla kendini gösterebilir.
2. **Duygusal Tepkisellik**:
- Kardeşin dinlememe ve ilgisizlik tavrı, ergenlik döneminin getirdiği duygusal tepkiselliği yansıtabilir. Bu, duygusal olarak istikrarsız bir dönemden geçiyor olabileceğini ve bu yüzden aile içi ilişkilerde kendini ifade etme biçiminin sertleşmiş olabileceğini gösterir.
3. **İletişim Sorunları ve Empati Eksikliği**:
- Erkeğin "sanane" gibi ifadeleri kullanması, iletişimde empati eksikliğini ve diğerlerinin duygularını ya da endişelerini anlamada zorluk çektiğini gösterebilir. Bu, onun başkalarının duygusal ihtiyaçlarına karşı duyarsız olduğunu veya bu tür durumlarla başa çıkmada sorun yaşadığını belirtebilir.
4. **Gençlik ve Otoriteye Karşı Tepki**:
- Genç yaşlardaki bireyler sıklıkla otorite figürlerine karşı direnç gösterir. Bu nedenle, bir aile üyesinin onun nerede olduğunu veya kiminle olduğunu sorması, bu yaş grubundaki bireylerde bir tür karşıtlık ve isyan hissi doğurabilir. Kardeşin bu sorulara karşı bu şekilde tepki vermesi, otoriteye karşı bir tepki olarak görülebilir.
5. **Güven ve İlişki Dinamikleri**:
- Bu tür davranışlar, güven sorunları ve aile içindeki ilişki dinamikleriyle de ilgili olabilir. Eğer kardeş kendini yeterince desteklenmiş ya da anlaşılmış hissetmiyorsa, bu tür savunmacı ve tepki verici davranışlar sergileyebilir.
6. **Kişisel Gelişim ve Krizler**:
- 20 yaş, birçok genç için kişisel gelişim ve kimlik arayışı dönemidir. Bu süreçte, bireyler kendilerini bulmak ve kendi sınırlarını belirlemek için sık sık çatışma yaşayabilir. Bu, kardeşin ailesiyle olan ilişkilerinde de kendini gösterebilir.
Genel olarak, 20 yaşındaki erkek kardeşin bu davranışları, bağımsızlık arayışı, duygusal tepkisellik, iletişim sorunları, otoriteye karşı direnç ve kişisel gelişim süreciyle ilişkili olabilir. Kardeşin bu davranışlarını anlamak ve empati kurmak, etkili bir iletişim kurmanın anahtarı olabilir.
Erkek ikizim var. O da böyle yapıyor ama ben zorluyorum ve bıktırana kadar soruyorum. Erkek kardeşler oldukça yorucular. Ne yaparlar, ne ederler hep gizli saklı..
Aynen öyle cok zorlar beyinleri soğuk bunlarin
Kesinlikle.
Cevap
4Cevap
bence konuş onunla
Davranış bozukluğu var onda
Sanmiyorum gayet saglikli sadece bana karşi böyle
Beyni normal değil
E sanane bilmek zorunda değilsin ya
ağzına vur iki tane resetlensin
haklisin da o güclü benden ya beni bazen hirpaliyor valla gücüm yetmiyor ona
gelip çarpim istiyosan