Abi niye böyle bir şey yapti?

Sevgilimle buluştuk gayet güzeldi bana papatya almsti falan insan mutlu oluyor tabi 5 kuruş nakit para getrmemsti kartta falan diyp durdu tamam dedm bakirkoyu bilirsiniz çiçekçiler falan çingeneler peşimizi bırakmaz almadık cicek kadınlardan orada haklydik sahile gttk bir adam geldi çay kahve satıyor peşimizi bırakmadı sürekli alın alın diye cocuktada nakit yok abi adam konusuyor kahve çay diye susmadı dedmki ver bize iki tane git direkt böyle çünkü çok snrlendm sevgilimde adamla sohbet ediyor adama 50 lira verdm dediki kalan bahşiş olsun mu al git dedm delirdim resmen sonra sushi yemek çok istiyordu gittik sushicuye aldık menü tanesi 250 civarı bir şeydi neyse aldık yedik güzeldi bekliyoruz ikimizde ve çocuk zengin niye bekliyordu bilmiyom onun ödemesini de beklemiyordum yarısını o yarısını ben oderdim neyse garsonda hani bir şey olun gidin gibi bakıyordu kalktm ben ödedim ve arkmdan bakti sadece delrcktm onuda ödedim neyse Dr gittk iste kitap bakıyordum sonra bari baktm baya parası var gibi görünen insan kültürsüz biri kitap aldım okuması için kitapta +18 yanj ben öderim dedi onuda ben öderken baska yere kayboldu ve bu hafta yine buluşmak istdim bu seferde her şeyi bana kitlicek niye böyle yapıyor enayi mi gördü
Abi niye böyle bir şey yapti?