Diğer Soru cevap yapalım mı bebeksular?🐥🫶🏻🧸💞? DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Canım çok sıkıldığğğ bir benden bir şey çaldı geri alacağım az kaldı sana doğru bir yol vardı…djdhdhs neyse bir benden bir sizdennn, hadi koşuuun gelin.🎀🌸 Soru cevap yapalım mı bebeksular?🐥🫶🏻🧸💞? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Olur sor bakalım. 1 2 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Bir pişmanlığın var mı Barış? u Barış_LonelyForever 1 yıl O kadar çok ki.. en mutlu olduğun gün?
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Buyrun, yapalım bakalım 1 4 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Sitede en sevdiğin üyecik? Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Eskiden Hayri vardı halen de severim kendisini ama pek burada değil artık. Başka da kimse yok öyle enlerim diyemem. Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Evet hayrişkom yok 🥺 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Sen sorrrr Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sen sor ben cevaplayayım 1 5 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Kaçıncı hesabın? Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl İlk hesabım Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Sitede hoşlandığın biri var mı Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Hayır zaten pek aktif değilim Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl İyi geceler 🙂 Yorumla
Chelios1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur sor 3 4 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Hayatında biri var mı? Yorumla Chelios1 1 yıl Hayır yok Yorumla Chelios1 1 yıl Kediler mi köpekler mi? Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Tabii ki kediler Yorumla
εsιмкαℓвιмү Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur sor 1 4 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Sitede en yakın olduğun kişi kim? Yorumla εsιмкαℓвιмү 1 yıl @aerolite yakın arkadasım oldu Yorumla aerolite 1 yıl Çok naziksiniz, teşekkürler ☺️ Yorumla εsιмкαℓвιмү 1 yıl gerceklerdi bu)) Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Yapalummm 1 4 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Aşkım mısınnnğğğ? Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Eveeeeet 😝💋 Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Pekiiii sen benim bebeğim misinnnnn 😍 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Yeappp 😻🫠 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk hayatın ne durumda var mı hayatında biri? 0 0 Yorumla
ygmr321 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Olur sorabilirsin 1 8 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Siteden sevgilin oldu mu? Yorumla ygmr321 1 yıl Hayır olmadı olmasinida istemem Yorumla DenizinKızı0 1 yıl İyisini yaparsın, sen sor şimdi Yorumla ygmr321 1 yıl Herkesin sevdiği ama senin abartilmis buldugun bisey var mı ? Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Bebe bisküvisi jsksjdh çok kötü tadı Yorumla ygmr321 1 yıl Bende pek sevmem sen sor Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Buradan yakın arkadaşın var mı? Yorumla ygmr321 1 yıl Yeni üyeyim. O yuzden yok Yorumla
GececiMete24 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Olur canım 1 6 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Hayatında en çok önem gösterdiğin şey? Yorumla GececiMete24 1 yıl Kendim vede ailem. Yorumla GececiMete24 1 yıl Hayalini kurup gerceklestirdigin bir şey oldumu Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Hayır olmadı iki hayalim var onların da zamanı var🫠 Yorumla GececiMete24 1 yıl Ne o 2 hayal Yorumla GececiMete24 1 yıl Sende sıra Yorumla
Rubrum Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yapalım 0 3 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Bir pişmanlığın var mı? Yorumla Rubrum 1 yıl Evet, çocukluğumda yapmam gereken bazı şeyleri yapmadığım için pişmanım. Senin? Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Ufak tefek, büyük bir pişmanlığım yok. Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur 😅😅😅 0 0 Yorumla
Doruk_Sefa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl İlk kim soracak 0 5 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl En sevdiğin insan kim? Yorumla Doruk_Sefa 1 yıl Asel'im Yorumla Doruk_Sefa 1 yıl Bende soruyorum o hâlde... Sevilmediğin hâlde sevdin mi hiç? Yorumla DenizinKızı0 1 yıl İlla ki olmuştur da sevilmediğimi hissettiğim yerde durmam. Yorumla Doruk_Sefa 1 yıl En güzeli Yorumla
Çaldım Takip Et Xper 6 Yaş: 90 1 yıl Şu an degil 0 2 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Ne zaman jandnsh Yorumla Çaldım 1 yıl Keyfim istedigi zaman tabiki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olur sor bakalım.
Bir pişmanlığın var mı Barış?
O kadar çok ki.. en mutlu olduğun gün?
Buyrun, yapalım bakalım
Sitede en sevdiğin üyecik?
Eskiden Hayri vardı halen de severim kendisini ama pek burada değil artık. Başka da kimse yok öyle enlerim diyemem.
Evet hayrişkom yok 🥺
Sen sorrrr
Sen sor ben cevaplayayım
Kaçıncı hesabın?
İlk hesabım
Sitede hoşlandığın biri var mı
Hayır zaten pek aktif değilim
İyi geceler 🙂
Olur sor
Hayatında biri var mı?
Hayır yok
Kediler mi köpekler mi?
Tabii ki kediler
Olur sor
Sitede en yakın olduğun kişi kim?
@aerolite yakın arkadasım oldu
Çok naziksiniz, teşekkürler ☺️
gerceklerdi bu))
Yapalummm
Aşkım mısınnnğğğ?
Eveeeeet 😝💋
Pekiiii sen benim bebeğim misinnnnn 😍
Yeappp 😻🫠
Aşk hayatın ne durumda var mı hayatında biri?
Foto çok tatli😅
Olur sorabilirsin
Siteden sevgilin oldu mu?
Hayır olmadı olmasinida istemem
İyisini yaparsın, sen sor şimdi
Herkesin sevdiği ama senin abartilmis buldugun bisey var mı ?
Bebe bisküvisi jsksjdh çok kötü tadı
Bende pek sevmem sen sor
Buradan yakın arkadaşın var mı?
Yeni üyeyim. O yuzden yok
Sor kuzum
Nerelisin?
Olur canım
Hayatında en çok önem gösterdiğin şey?
Kendim vede ailem.
Hayalini kurup gerceklestirdigin bir şey oldumu
Hayır olmadı iki hayalim var onların da zamanı var🫠
Ne o 2 hayal
Sende sıra
Yapalım
Bir pişmanlığın var mı?
Evet, çocukluğumda yapmam gereken bazı şeyleri yapmadığım için pişmanım. Senin?
Ufak tefek, büyük bir pişmanlığım yok.
Olur 😅😅😅
Sor bakalım
Hemen sor
sor bakalım
Hayir
Yapalım sor
İlk kim soracak
En sevdiğin insan kim?
Asel'im
Bende soruyorum o hâlde... Sevilmediğin hâlde sevdin mi hiç?
İlla ki olmuştur da sevilmediğimi hissettiğim yerde durmam.
En güzeli
Şu an degil
Ne zaman jandnsh
Keyfim istedigi zaman tabiki